Aperitive Delaco.

Aperitive Delaco.

Aperitive cu legume si branzeturi Delaco

fg2Desi aveam o gramada de treburi programate pentru astazi, cand imi vine sa ma joc…pai ma joc! :))

Asa c-am scos toate branzeturile Delaco pe blatul de lucru, legume si un mezel de la Danilevici si m-am pus pe treaba.

Am combinat cum am crezut mai bine ingredientele preparand aperitive pe care copiii mei le gusta chiar si cu privirea. Combinatii pentru aperitive ar fi fost muuuuulte , dar nu mai aveam loc pe platou.

Apertive, Aperitive cu branzeturi si legume. Aperitive Delaco

Aperitive cu branzeturi si legume. Aperitive Delaco

Ingrediente

  • miez de lapte Delaco
  • branza de capra Delaco
  • crema de branza cu smantana
  • cascaval Delaco
  • susan
  • patrunjel
  • salam italian
  • castraveti
  • rosii cherry
  • ardel rosu
  • pesmet

Cosulete din cascaval. Cosulete aperitiv.

Cosulete din cascaval. Cosulete aperitiv.

 

bulete de branza, bilute de branza aperitiv

Bilute de branza aperitiv

 

Miez de lapte Delaco. Aperitive cu miez de lapte.

Miez de lapte Delaco. Aperitive cu miez de lapte.

Aperitive. Idei de aperitive. Aperitive cu branzeturi. Delaco.

Aperitive cu branzeturi. Delaco.

 

Aperitive Delaco.

Aperitive Delaco.

In ordinea de pe tricouri :)) platou:

-Betisoare cu felii de castravete, bucati de branza de capra Delaco si jumatate de rosie Cherry.

-Felii de miez de lapte, un cub de salam italian si ardel rosu. Decor-putin patrunjel

-Bilute din branza de capra modelate usor in mana si date prin amestec de susan si verdeata si altele prin bucatele de mezel usor rumenite.

Cosulete din cascaval ras Delaco umplute cu crema de branza cu smantana.

Cum se fac cosuletele? Simplu, e prima oara cand fac si au iesit bine toate 3.

Am ras cascaval intr-o farfurie (cam 2 linguri de cascaval pentru un cos) si am adaugat o lingura de pesmet si-am amestecat.

Am incins bine o tigaie de teflon (fara ulei) si am pus 2 linguri de amestec si am apasat cu o lingura pana i-am dat o forma (patrata, rotunda, cum vreti) si am facut o „foaie” de branza subtirica. Am intors-o cu o paleta cand am vazut ca s-a rumenit si-am lasat-o putin si pe cealalta parte.

Cand a fost rumenita pe ambele parti am luat-o cu lingura si-am pus-o rapid pe un pahar pus cu gura-n jos si am modelat-o cu mana. E fierbinte dar nu chiar insuportabila. Am lasat-o sa se raceasca si sa -si defineasca forma. Le-am scos de pe pahar exact cand le-am umplut, dar nu e neaparat ca banuiesc ca se pastreaza bine la rece.

Si…cam atat .

Mai vreti ceva? :))

 

Cosulete pentru aperitive.

Cosulete pentru aperitive.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

7 Comentarii

  1. merisor says:

    Ce as vrea sa fiu si eu copilul tau acum! ;;)


  2. Ce frumos platou cu gustari..Plin de culoare si gustos!

  3. Dragoi V. says:

    Delicios!Multumesc pentru retetele trimise.

  4. Mihaela says:

    Wooow! Arata minunat ! Bravo,fata cu ochi frumosi! :X


  5. Ce platou cu bunatati ai facut!! Faina ideea cu cosuletele..
    Pup


  6. Te astept cu drag la Provocare „Dulce Romanie”! Mai multe informatii aici: http://sim0na-world.blogspot.ro/2013/06/provocarea-dulce-romanie.html


  7. deci………………….n-am cuvinte! cat de simplu si totusi ce efect au asupra privitorului!
    cred ca sunt un succes total si la o masa festiva!

    felicitari!

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Vol au vent cu salata de ciuperci

Vol au vent cu salata de ciuperci

Uneori, cand la aperitive vrei chestii mai dragalase si mai finute, ai vrea sa iesi din banalul feliatului mezelurilor cumparate si-al branzeturilor, si confectionezi preparate pe cat de simple, pe-atat de efect si de gustoase. […]

Print Friendly, PDF & Email
Oua umplute, in sos

Oua umplute, in sos

Nu-mi placeau ouale umplute. 🙂 Mi se pareau ok doar pregatite pe loc, aspectul ce-l capatau dupa „odihna”la frigider taindu-mi orice pofta 😀 In sos? O nebunie! Au avut mare trecere si, avand noroc de […]

Print Friendly, PDF & Email
Rulada aperitiv cu sunca si branza

Rulada aperitiv cu sunca si branza

Pentru un platou cu aperitive sau pur si simplu cand vrei un mic dejun frumos si bun pentru ai tai, o rulada aperitiv e o alegere excelenta. Pufoasa, gustoasa si consistenta, o poti servi musafirilor […]

Print Friendly, PDF & Email
Snitel cu mustar si sos de soia

Snitel cu mustar si sos de soia

Iubim snitelele, atat de porc cat si de pui. Iar daca le mai dam si-aroma de mustar, sos de soia si usturoi, dispar de cum le scot din tigaie! Din care tigaie? Ati ghicit! – […]

Print Friendly, PDF & Email