Aperitive Delaco.

Aperitive Delaco.

Aperitive cu legume si branzeturi Delaco

fg2Desi aveam o gramada de treburi programate pentru astazi, cand imi vine sa ma joc…pai ma joc! :))

Asa c-am scos toate branzeturile Delaco pe blatul de lucru, legume si un mezel de la Danilevici si m-am pus pe treaba.

Am combinat cum am crezut mai bine ingredientele preparand aperitive pe care copiii mei le gusta chiar si cu privirea. Combinatii pentru aperitive ar fi fost muuuuulte , dar nu mai aveam loc pe platou.

Apertive, Aperitive cu branzeturi si legume. Aperitive Delaco

Aperitive cu branzeturi si legume. Aperitive Delaco

Ingrediente

  • miez de lapte Delaco
  • branza de capra Delaco
  • crema de branza cu smantana
  • cascaval Delaco
  • susan
  • patrunjel
  • salam italian
  • castraveti
  • rosii cherry
  • ardel rosu
  • pesmet

Cosulete din cascaval. Cosulete aperitiv.

Cosulete din cascaval. Cosulete aperitiv.

 

bulete de branza, bilute de branza aperitiv

Bilute de branza aperitiv

 

Miez de lapte Delaco. Aperitive cu miez de lapte.

Miez de lapte Delaco. Aperitive cu miez de lapte.

Conde
Aperitive. Idei de aperitive. Aperitive cu branzeturi. Delaco.

Aperitive cu branzeturi. Delaco.

 

Aperitive Delaco.

Aperitive Delaco.

In ordinea de pe tricouri :)) platou:

-Betisoare cu felii de castravete, bucati de branza de capra Delaco si jumatate de rosie Cherry.

-Felii de miez de lapte, un cub de salam italian si ardel rosu. Decor-putin patrunjel

-Bilute din branza de capra modelate usor in mana si date prin amestec de susan si verdeata si altele prin bucatele de mezel usor rumenite.

Cosulete din cascaval ras Delaco umplute cu crema de branza cu smantana.

Cum se fac cosuletele? Simplu, e prima oara cand fac si au iesit bine toate 3.

Am ras cascaval intr-o farfurie (cam 2 linguri de cascaval pentru un cos) si am adaugat o lingura de pesmet si-am amestecat.

Am incins bine o tigaie de teflon (fara ulei) si am pus 2 linguri de amestec si am apasat cu o lingura pana i-am dat o forma (patrata, rotunda, cum vreti) si am facut o „foaie” de branza subtirica. Am intors-o cu o paleta cand am vazut ca s-a rumenit si-am lasat-o putin si pe cealalta parte.

Cand a fost rumenita pe ambele parti am luat-o cu lingura si-am pus-o rapid pe un pahar pus cu gura-n jos si am modelat-o cu mana. E fierbinte dar nu chiar insuportabila. Am lasat-o sa se raceasca si sa -si defineasca forma. Le-am scos de pe pahar exact cand le-am umplut, dar nu e neaparat ca banuiesc ca se pastreaza bine la rece.

Si…cam atat .

Mai vreti ceva? :))

 

Cosulete pentru aperitive.

Cosulete pentru aperitive.

 

 

 

 

Comentarii prin FaceBook

7 Comentarii

  1. merisor says:

    Ce as vrea sa fiu si eu copilul tau acum! ;;)


  2. Ce frumos platou cu gustari..Plin de culoare si gustos!

  3. Dragoi V. says:

    Delicios!Multumesc pentru retetele trimise.

  4. Mihaela says:

    Wooow! Arata minunat ! Bravo,fata cu ochi frumosi! :X


  5. Ce platou cu bunatati ai facut!! Faina ideea cu cosuletele..
    Pup


  6. Te astept cu drag la Provocare „Dulce Romanie”! Mai multe informatii aici: http://sim0na-world.blogspot.ro/2013/06/provocarea-dulce-romanie.html


  7. deci………………….n-am cuvinte! cat de simplu si totusi ce efect au asupra privitorului!
    cred ca sunt un succes total si la o masa festiva!

    felicitari!

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Snitel cu mustar si sos de soia

Snitel cu mustar si sos de soia

Iubim snitelele, atat de porc cat si de pui. Iar daca le mai dam si-aroma de mustar, sos de soia si usturoi, dispar de cum le scot din tigaie! Din care tigaie? Ati ghicit! – […]

Chiftele de post cu ciuperci

Chiftele de post cu ciuperci

Mod de preparare Chiftele de post cu ciuperci: Pune la fiert cartofii si morcovul in apa rece (cu tot cu coaja). Cand sunt fierti scurge-i si trece-i rapid sub un jet de apa rece apoi curata-i de coaja […]

Chec sarat, cu oua de prepelita

Chec sarat, cu oua de prepelita

Sincer ma-ntreb – de ce nu fac mai des? Cu oua de prepelita, cu oua de gaina, cu orice tip de mezel sau branza, intotdeauna e un deliciu pentru care primesc laude 🙂 Dar asta, […]

Melci din foietaj cu cabanos si cascaval

Melci din foietaj cu cabanos si cascaval

4 ingrediente pentru un super-rapid aperitiv sau mic dejun. Bineinteles ca umplutura este extrem de adaptabila, dar eu astazi asa am ales sa le fac, simple. 🙂 [preparare title=”Mod de preparare”] Scoate foaia de aluat […]