Aperitive Delaco.

Aperitive Delaco.

Aperitive cu legume si branzeturi Delaco

fg2Desi aveam o gramada de treburi programate pentru astazi, cand imi vine sa ma joc…pai ma joc! :))

Asa c-am scos toate branzeturile Delaco pe blatul de lucru, legume si un mezel de la Danilevici si m-am pus pe treaba.

Am combinat cum am crezut mai bine ingredientele preparand aperitive pe care copiii mei le gusta chiar si cu privirea. Combinatii pentru aperitive ar fi fost muuuuulte , dar nu mai aveam loc pe platou.

Apertive, Aperitive cu branzeturi si legume. Aperitive Delaco

Aperitive cu branzeturi si legume. Aperitive Delaco

Ingrediente

  • miez de lapte Delaco
  • branza de capra Delaco
  • crema de branza cu smantana
  • cascaval Delaco
  • susan
  • patrunjel
  • salam italian
  • castraveti
  • rosii cherry
  • ardel rosu
  • pesmet

Cosulete din cascaval. Cosulete aperitiv.

Cosulete din cascaval. Cosulete aperitiv.

 

bulete de branza, bilute de branza aperitiv

Bilute de branza aperitiv

 

Miez de lapte Delaco. Aperitive cu miez de lapte.

Miez de lapte Delaco. Aperitive cu miez de lapte.

Aperitive. Idei de aperitive. Aperitive cu branzeturi. Delaco.

Aperitive cu branzeturi. Delaco.

 

Aperitive Delaco.

Aperitive Delaco.

In ordinea de pe tricouri :)) platou:

-Betisoare cu felii de castravete, bucati de branza de capra Delaco si jumatate de rosie Cherry.

-Felii de miez de lapte, un cub de salam italian si ardel rosu. Decor-putin patrunjel

-Bilute din branza de capra modelate usor in mana si date prin amestec de susan si verdeata si altele prin bucatele de mezel usor rumenite.

Cosulete din cascaval ras Delaco umplute cu crema de branza cu smantana.

Cum se fac cosuletele? Simplu, e prima oara cand fac si au iesit bine toate 3.

Am ras cascaval intr-o farfurie (cam 2 linguri de cascaval pentru un cos) si am adaugat o lingura de pesmet si-am amestecat.

Am incins bine o tigaie de teflon (fara ulei) si am pus 2 linguri de amestec si am apasat cu o lingura pana i-am dat o forma (patrata, rotunda, cum vreti) si am facut o „foaie” de branza subtirica. Am intors-o cu o paleta cand am vazut ca s-a rumenit si-am lasat-o putin si pe cealalta parte.

Cand a fost rumenita pe ambele parti am luat-o cu lingura si-am pus-o rapid pe un pahar pus cu gura-n jos si am modelat-o cu mana. E fierbinte dar nu chiar insuportabila. Am lasat-o sa se raceasca si sa -si defineasca forma. Le-am scos de pe pahar exact cand le-am umplut, dar nu e neaparat ca banuiesc ca se pastreaza bine la rece.

Si…cam atat .

Mai vreti ceva? :))

 

Cosulete pentru aperitive.

Cosulete pentru aperitive.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

7 Comentarii

  1. merisor says:

    Ce as vrea sa fiu si eu copilul tau acum! ;;)


  2. Ce frumos platou cu gustari..Plin de culoare si gustos!

  3. Dragoi V. says:

    Delicios!Multumesc pentru retetele trimise.

  4. Mihaela says:

    Wooow! Arata minunat ! Bravo,fata cu ochi frumosi! :X


  5. Ce platou cu bunatati ai facut!! Faina ideea cu cosuletele..
    Pup


  6. Te astept cu drag la Provocare „Dulce Romanie”! Mai multe informatii aici: http://sim0na-world.blogspot.ro/2013/06/provocarea-dulce-romanie.html


  7. deci………………….n-am cuvinte! cat de simplu si totusi ce efect au asupra privitorului!
    cred ca sunt un succes total si la o masa festiva!

    felicitari!

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 
 
 
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Nu exista Paste sau Craciun fara chec aperitiv. Fara exceptie! Fac mereu cantitate dubla, altfel n-ar ajunge si pentru musafiri, la cat de bine il mananca ai mei copii. Am incercat diverse retete de-a lungul […]

Print Friendly, PDF & Email
Humus cu avocado pregatit la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Humus cu avocado pregatit la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Cautand si citind informatii pe internet despre humus, am aflat ca prepararea lui i-o adevarata poveste si-un sir de incercari si teste pana obtii acel humus perfect,echilibrat, dupa care tanjim oricare dintre noi. Multitudinea de […]

Print Friendly, PDF & Email
Placinte cu telemea sarata

Placinte cu telemea sarata

Cum au fost aceste Placinte cu telemea sarata? Delicioase! S-au mancat toate in aceeasi zi. Le poti da si copiilor la scoala sau sa le pui in pachetul tau sau al sotului, pentru lucru 🙂 […]

Print Friendly, PDF & Email
Quiche cu ciuperci si parmezan

Quiche cu ciuperci si parmezan

O reteta grozava! Un preparat de efect si in acelasi timp destul de usor de facut. Un gust atat de bun! N-a fost niciunul din casa care sa nu zica ca-s minunate! Sunt perfecte pentru […]

Print Friendly, PDF & Email