mnb

Aperitive cu legume si branzeturi Delaco

Aperitive Delaco.
4.47KVizualizări
0
(0)
Print Friendly, PDF & Email

fg2

Desi aveam o gramada de treburi programate pentru astazi, cand imi vine sa ma joc…pai ma joc! :))

Asa c-am scos toate branzeturile Delaco pe blatul de lucru, legume si un mezel de la Danilevici si m-am pus pe treaba.

Am combinat cum am crezut mai bine ingredientele preparand aperitive pe care copiii mei le gusta chiar si cu privirea. Combinatii pentru aperitive ar fi fost muuuuulte , dar nu mai aveam loc pe platou.

Apertive, Aperitive cu branzeturi si legume. Aperitive Delaco
Aperitive cu branzeturi si legume. Aperitive Delaco

Ingrediente

  • miez de lapte Delaco
  • branza de capra Delaco
  • crema de branza cu smantana
  • cascaval Delaco
  • susan
  • patrunjel
  • salam italian
  • castraveti
  • rosii cherry
  • ardel rosu
  • pesmet

 

Cosulete din cascaval. Cosulete aperitiv.
Cosulete din cascaval. Cosulete aperitiv.

 

bulete de branza, bilute de branza aperitiv
Bilute de branza aperitiv

 

Miez de lapte Delaco. Aperitive cu miez de lapte.
Miez de lapte Delaco. Aperitive cu miez de lapte.
Aperitive. Idei de aperitive. Aperitive cu branzeturi. Delaco.
Aperitive cu branzeturi. Delaco.

 

Aperitive Delaco.
Aperitive Delaco.

In ordinea de pe tricouri :)) platou:

-Betisoare cu felii de castravete, bucati de branza de capra Delaco si jumatate de rosie Cherry.

-Felii de miez de lapte, un cub de salam italian si ardel rosu. Decor-putin patrunjel

-Bilute din branza de capra modelate usor in mana si date prin amestec de susan si verdeata si altele prin bucatele de mezel usor rumenite.

Cosulete din cascaval ras Delaco umplute cu crema de branza cu smantana.

Cum se fac cosuletele? Simplu, e prima oara cand fac si au iesit bine toate 3.

Am ras cascaval intr-o farfurie (cam 2 linguri de cascaval pentru un cos) si am adaugat o lingura de pesmet si-am amestecat.

Am incins bine o tigaie de teflon (fara ulei) si am pus 2 linguri de amestec si am apasat cu o lingura pana i-am dat o forma (patrata, rotunda, cum vreti) si am facut o “foaie” de branza subtirica. Am intors-o cu o paleta cand am vazut ca s-a rumenit si-am lasat-o putin si pe cealalta parte.

Cand a fost rumenita pe ambele parti am luat-o cu lingura si-am pus-o rapid pe un pahar pus cu gura-n jos si am modelat-o cu mana. E fierbinte dar nu chiar insuportabila. Am lasat-o sa se raceasca si sa -si defineasca forma. Le-am scos de pe pahar exact cand le-am umplut, dar nu e neaparat ca banuiesc ca se pastreaza bine la rece.

Si…cam atat .

Mai vreti ceva? :))

 

Cosulete pentru aperitive.
Cosulete pentru aperitive.

 

 

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

7 Comments

Leave a Reply

thirteen − two =