APERITIVE PENTRU PITICI.1.

APERITIVE PENTRU PITICI.1.




PENTRU IEPURASI AM FOLOSIT:
oua fierte tari
cuisoare pentru ochisori
boabe de piper pentru nasuc
castraveti pt urechiuse
marar pentru mustati

PENTRU ARICI:
am amestecat branza telemea cu branza de vaci,verdeturi si susan
ochisorii-boabe de piper
tepii-codite de ceapa verde

PENTRU BARCUTE:
snitele din piept de pui
scobitori
felii de bacon
ardel verde

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...
Tags:

Comentarii prin FaceBook

4 Comentarii


  1. Is minunate,numa de drag ar papa orice mofturos , oualea seamana cu niste pokemoni:)


  2. he he, ce frumoase sunt :*:*:*

  3. mihaela cornelia says:

    La arici : pune doar capete de cozi de ceapa si muuuult mai dese ! este minunat !!!
    Si sa fie mai scurte, de 1,5 cm…….

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 
 
 
Rulada aperitiv cu spanac

Rulada aperitiv cu spanac

Atat de versatile, ruladele aperitiv pot avea in compozitia blatului diverse ingrediente care sa influenteze gustul si culoarea rezultatului final. De data asta eu am ales spanacul. Simplu de facut, usoara si consistenta, de succes […]

Print Friendly, PDF & Email
Tartine cu salata de oua

Tartine cu salata de oua

Ce sa zic? Un mic dejun delicios, o combinatie pe care n-o mai testasem pana acum. O poti servi cu succes si pe platouri cu apertive. Pe placul tuturor! O salata de oua fierte cu […]

Print Friendly, PDF & Email
Blinii cu pasta de ton

Blinii cu pasta de ton

Bliniile, aceste dragalase si versatile mini clatite, care pot fi combinate cu atat de multe variante incat nu s-ar termina ideile :)) Pufosele si bune, s-au potrivit de minune cu pasta ce-am ales s-o pregatesc […]

Print Friendly, PDF & Email
Rulada aperitiv cu branza si sunca

Rulada aperitiv cu branza si sunca

Cand vedeam rulada asta aperitiv pe diverse siteuri, aveam impresia ca e ceva super-greu de facut. Nici vorba! Nici greu, nici costisitor, plus ca e extrem de versatila, te poti juca cu alte ingrediente la […]

Print Friendly, PDF & Email