APERITIVE PENTRU PITICI.1.

APERITIVE PENTRU PITICI.1.




PENTRU IEPURASI AM FOLOSIT:
oua fierte tari
cuisoare pentru ochisori
boabe de piper pentru nasuc
castraveti pt urechiuse
marar pentru mustati

PENTRU ARICI:
am amestecat branza telemea cu branza de vaci,verdeturi si susan
ochisorii-boabe de piper
tepii-codite de ceapa verde

PENTRU BARCUTE:
snitele din piept de pui
scobitori
felii de bacon
ardel verde

 
Tags:

Comentarii prin FaceBook

4 Comentarii


  1. Is minunate,numa de drag ar papa orice mofturos , oualea seamana cu niste pokemoni:)


  2. he he, ce frumoase sunt :*:*:*

  3. mihaela cornelia says:

    La arici : pune doar capete de cozi de ceapa si muuuult mai dese ! este minunat !!!
    Si sa fie mai scurte, de 1,5 cm…….

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Snitel cu mustar si sos de soia

Snitel cu mustar si sos de soia

Iubim snitelele, atat de porc cat si de pui. Iar daca le mai dam si-aroma de mustar, sos de soia si usturoi, dispar de cum le scot din tigaie! Din care tigaie? Ati ghicit! – […]

Chiftele de post cu ciuperci

Chiftele de post cu ciuperci

Mod de preparare Chiftele de post cu ciuperci: Pune la fiert cartofii si morcovul in apa rece (cu tot cu coaja). Cand sunt fierti scurge-i si trece-i rapid sub un jet de apa rece apoi curata-i de coaja […]

Chec sarat, cu oua de prepelita

Chec sarat, cu oua de prepelita

Sincer ma-ntreb – de ce nu fac mai des? Cu oua de prepelita, cu oua de gaina, cu orice tip de mezel sau branza, intotdeauna e un deliciu pentru care primesc laude 🙂 Dar asta, […]

Melci din foietaj cu cabanos si cascaval

Melci din foietaj cu cabanos si cascaval

4 ingrediente pentru un super-rapid aperitiv sau mic dejun. Bineinteles ca umplutura este extrem de adaptabila, dar eu astazi asa am ales sa le fac, simple. 🙂 [preparare title=”Mod de preparare”] Scoate foaia de aluat […]