APERITIVE PENTRU PITICI.1.

APERITIVE PENTRU PITICI.1.




PENTRU IEPURASI AM FOLOSIT:
oua fierte tari
cuisoare pentru ochisori
boabe de piper pentru nasuc
castraveti pt urechiuse
marar pentru mustati

PENTRU ARICI:
am amestecat branza telemea cu branza de vaci,verdeturi si susan
ochisorii-boabe de piper
tepii-codite de ceapa verde

PENTRU BARCUTE:
snitele din piept de pui
scobitori
felii de bacon
ardel verde

 
Tags:

Comentarii prin FaceBook

4 Comentarii


  1. Is minunate,numa de drag ar papa orice mofturos , oualea seamana cu niste pokemoni:)


  2. he he, ce frumoase sunt :*:*:*

  3. mihaela cornelia says:

    La arici : pune doar capete de cozi de ceapa si muuuult mai dese ! este minunat !!!
    Si sa fie mai scurte, de 1,5 cm…….

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Oua umplute, in sos

Oua umplute, in sos

Nu-mi placeau ouale umplute. 🙂 Mi se pareau ok doar pregatite pe loc, aspectul ce-l capatau dupa „odihna”la frigider taindu-mi orice pofta 😀 In sos? O nebunie! Au avut mare trecere si, avand noroc de […]

Rulada aperitiv cu sunca si branza

Rulada aperitiv cu sunca si branza

Pentru un platou cu aperitive sau pur si simplu cand vrei un mic dejun frumos si bun pentru ai tai, o rulada aperitiv e o alegere excelenta. Pufoasa, gustoasa si consistenta, o poti servi musafirilor […]

Snitel cu mustar si sos de soia

Snitel cu mustar si sos de soia

Iubim snitelele, atat de porc cat si de pui. Iar daca le mai dam si-aroma de mustar, sos de soia si usturoi, dispar de cum le scot din tigaie! Din care tigaie? Ati ghicit! – […]

Chiftele de post cu ciuperci

Chiftele de post cu ciuperci

Mod de preparare Chiftele de post cu ciuperci: Pune la fiert cartofii si morcovul in apa rece (cu tot cu coaja). Cand sunt fierti scurge-i si trece-i rapid sub un jet de apa rece apoi curata-i de coaja […]