Bruschete cu rosii si cascaval

Bruschete cu rosii si cascaval

Ingrediente

3-4 felii paine
usturoi kotanyi
piper
cimbru
o rosie
cascaval ras
3 linguri ulei masline
sare

Mod de preparare

Se prepara in 5-10 minute.

Se taie rosia cubulete.Se rasneste o ligurita usturoi granule – kotanyi.

Cascavalul se da pe razatoare sau se taie bucatele .

Se amesteca intr-un bol uleiul cu rosia,usturoiul, cascavalul, piper, putin cimbru, sare dupa gust.

Se ung feliile de paine cu acest amestec.

Se dau la cuptorul preincalzit pana ce incepe sa se topeasca cascavalul.

Sunt buneeeeeeee.

 
loading...

Comentarii prin FaceBook

9 Comentarii


  1. ce bine arata astea
    cu cascaval nu am facut pina acum…merita sa incerc si eu


  2. Si noua ne plac mult bruschetele dar cu cascaval n-am facut niciodata…sunt tare apetisante ale tale


  3. Alice, sa faci ca tare-i usor si bun.

    Ana Maria, multumesc.>:d<


  4. Bune raaaau !! clar bag niste bruschete azi !


  5. Foarte bune si sanatoase, in orice combinatie!


  6. Într-adevăr, sunt buneee, buneee! Mai ales pentru o cină uşoară şi mai ales pentru serile de iarnă: căldura şi aromele de vară degajate de un asemenea fel de mâncare te binedispune şi te face să te simţi, oriunde ai fi, „acasă” 🙂

    Până acum, eu le făceam puţin altfel, dar musai trebuie să le încerc şi după „modelul” tău! 🙂

    Eu încing bine cuptorul, aşez feliile de pâine pe tava (neunsă) şi le las până se rumenesc frumos. Eventual, le întorc o dată şi pe partea cealaltă.

    Între timp, curăţ câţiva căţei de usturoi.
    Scot feliile de pâine prăjită de la cuptor şi acolo, în tavă, le „răzuiesc” zdravăn cu căţeii întregi de usturoi.
    Când am terminat operaţiunea asta, le stropesc cu ulei de măsline şi apoi aşez pe fiecare câte o feliuţă de roşie, câte o şuviţă de ardei gras, presar verdeaţă (pătrunjel fin tocat, puţin oregano, sare, piper.
    În final, pun pe fiecare câte o feliuţă de caşcaval sau de mozzarella (pentru pizza) şi mai las tava la cuptor doar până când se topeşte brânza.

    Pentru cei din familie doritori de ceva mai consistent, peste roşie mai pun şi câteva şuviţe de jambon sau de friptură rămasă de la prânz cumva :))

    Dar ACUM vreau să fac ACESTE bruschete, ale tale, Găbiţule, şi gata! 🙂

    PS: Secretul preparării rapide şi cu mult mai multă plăcere a acestui fel de „gustare caldă” cred că stă în pregătirea din timp a tuturor componentelor necesare 🙂

  7. Anonymous says:

    Tocmai ce am facut bruschetele si le am si mancat. 15 minute dureaza prepararea+coacerea. Sunt delicioase si usor de facut. Miamiiii


  8. Buna seara, Anonim.
    Sa-ti fie de bine.
    Initial le facusem pentru a confirma un premiu kotany, nu prea prepar mancaruri asa simple :D, Dar a doua seara le-am repetat. Prea simplu si prea bun :D.


  9. …..dddddddddaaa ce buneeeeee s…..!!!!!!cchiar mi s a facut foameee..!!!…pupici

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Oua umplute, in sos

Oua umplute, in sos

Nu-mi placeau ouale umplute. 🙂 Mi se pareau ok doar pregatite pe loc, aspectul ce-l capatau dupa „odihna”la frigider taindu-mi orice pofta 😀 In sos? O nebunie! Au avut mare trecere si, avand noroc de […]

Rulada aperitiv cu sunca si branza

Rulada aperitiv cu sunca si branza

Pentru un platou cu aperitive sau pur si simplu cand vrei un mic dejun frumos si bun pentru ai tai, o rulada aperitiv e o alegere excelenta. Pufoasa, gustoasa si consistenta, o poti servi musafirilor […]

Snitel cu mustar si sos de soia

Snitel cu mustar si sos de soia

Iubim snitelele, atat de porc cat si de pui. Iar daca le mai dam si-aroma de mustar, sos de soia si usturoi, dispar de cum le scot din tigaie! Din care tigaie? Ati ghicit! – […]

Chiftele de post cu ciuperci

Chiftele de post cu ciuperci

Mod de preparare Chiftele de post cu ciuperci: Pune la fiert cartofii si morcovul in apa rece (cu tot cu coaja). Cand sunt fierti scurge-i si trece-i rapid sub un jet de apa rece apoi curata-i de coaja […]