zurli

Budinca cu spanac

Budinca cu spanac

Vreau astazi sa va mai prezint o reteta spectacol
Ce daca m-am dus in bucatarie sa fac spirala de clatite cu spanac si mi-o fo’ lene si a iesit budinca cu spanac?
Ce daca am pus in vas mic si a curs in cuptor si mirosea casa mea ca la stana?
Ce daca m-am ars la doua degete cand am scos din cuptor?
Ce daca e cea mai urata poza de dupa anul 2. D. Hr.
Important e ca s-a topit din vas cat ai zice „spanac” :)))))
E buna rau!!!!

Ingrediente

* 3 albusuri
* 2 oua
* 400 gr branza vaci
* 2-3 legaturi spanac
* o ceapa
* sare
* piper
* 2 linguri cas framantat de la borcan
* 5 linguri smantana
* faina -3-4 linguri
* un varf cutit praf de copt

Mod de preparare

Cat de simplu se prepara:

– pui intr-un vas branza de vaci , casul, smantana, ouale usor batute, faina cu praful de copt

– ceapa o cureti si o toci marunt

-spanacul il oparesti apoi il toci
(nu in bucati prea mici)

-amesteci tot in vas, condimentezi cu sare si piper

– ungi un vas termorezistent cu unt, rastorni amestecul si bagi la cuptor la foc moderat pana se rumeneste frumos.

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

6 Comentarii


  1. Mai dat gata atat cu introducerea cat si cu budinca………….stii doar ca imi place spanacul si nu te-ai gandit sa-mi pastrezi si mie.


  2. Ai mei nu mananca spanac. :((


  3. Super reteta… si cred ca tare buna.. Imi place cum arata!!…


  4. Nu, Medi, ca po’ sa-ti faci:))).Pup.


  5. Miha, bate-i.:D :))


  6. Felis, aprobata in unanimitate :))
    Pupici.

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Piftie de porc/ Racituri de porc

Piftie de porc/ Racituri de porc

Prima mea piftie 🙂 Pana acum facea sotul sau ne trimitea mama soacra, de data asta am ales s-o fac eu, fix pe gustul meu! Gust care s-a dovedit a fi si pe placul copiilor […]

Print Friendly, PDF & Email
Vol au vent cu salata de ciuperci

Vol au vent cu salata de ciuperci

Uneori, cand la aperitive vrei chestii mai dragalase si mai finute, ai vrea sa iesi din banalul feliatului mezelurilor cumparate si-al branzeturilor, si confectionezi preparate pe cat de simple, pe-atat de efect si de gustoase. […]

Print Friendly, PDF & Email
Oua umplute, in sos

Oua umplute, in sos

Nu-mi placeau ouale umplute. 🙂 Mi se pareau ok doar pregatite pe loc, aspectul ce-l capatau dupa „odihna”la frigider taindu-mi orice pofta 😀 In sos? O nebunie! Au avut mare trecere si, avand noroc de […]

Print Friendly, PDF & Email
Rulada aperitiv cu sunca si branza

Rulada aperitiv cu sunca si branza

Pentru un platou cu aperitive sau pur si simplu cand vrei un mic dejun frumos si bun pentru ai tai, o rulada aperitiv e o alegere excelenta. Pufoasa, gustoasa si consistenta, o poti servi musafirilor […]

Print Friendly, PDF & Email