Budinca cu spanac

Budinca cu spanac

Vreau astazi sa va mai prezint o reteta spectacol
Ce daca m-am dus in bucatarie sa fac spirala de clatite cu spanac si mi-o fo’ lene si a iesit budinca cu spanac?
Ce daca am pus in vas mic si a curs in cuptor si mirosea casa mea ca la stana?
Ce daca m-am ars la doua degete cand am scos din cuptor?
Ce daca e cea mai urata poza de dupa anul 2. D. Hr.
Important e ca s-a topit din vas cat ai zice „spanac” :)))))
E buna rau!!!!

Ingrediente

* 3 albusuri
* 2 oua
* 400 gr branza vaci
* 2-3 legaturi spanac
* o ceapa
* sare
* piper
* 2 linguri cas framantat de la borcan
* 5 linguri smantana
* faina -3-4 linguri
* un varf cutit praf de copt

Mod de preparare

Cat de simplu se prepara:

– pui intr-un vas branza de vaci , casul, smantana, ouale usor batute, faina cu praful de copt

– ceapa o cureti si o toci marunt

-spanacul il oparesti apoi il toci
(nu in bucati prea mici)

-amesteci tot in vas, condimentezi cu sare si piper

– ungi un vas termorezistent cu unt, rastorni amestecul si bagi la cuptor la foc moderat pana se rumeneste frumos.

 
loading...

Comentarii prin FaceBook

6 Comentarii


  1. Mai dat gata atat cu introducerea cat si cu budinca………….stii doar ca imi place spanacul si nu te-ai gandit sa-mi pastrezi si mie.


  2. Ai mei nu mananca spanac. :((


  3. Super reteta… si cred ca tare buna.. Imi place cum arata!!…


  4. Nu, Medi, ca po’ sa-ti faci:))).Pup.


  5. Miha, bate-i.:D :))


  6. Felis, aprobata in unanimitate :))
    Pupici.

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Oua umplute, in sos

Oua umplute, in sos

Nu-mi placeau ouale umplute. 🙂 Mi se pareau ok doar pregatite pe loc, aspectul ce-l capatau dupa „odihna”la frigider taindu-mi orice pofta 😀 In sos? O nebunie! Au avut mare trecere si, avand noroc de […]

Rulada aperitiv cu sunca si branza

Rulada aperitiv cu sunca si branza

Pentru un platou cu aperitive sau pur si simplu cand vrei un mic dejun frumos si bun pentru ai tai, o rulada aperitiv e o alegere excelenta. Pufoasa, gustoasa si consistenta, o poti servi musafirilor […]

Snitel cu mustar si sos de soia

Snitel cu mustar si sos de soia

Iubim snitelele, atat de porc cat si de pui. Iar daca le mai dam si-aroma de mustar, sos de soia si usturoi, dispar de cum le scot din tigaie! Din care tigaie? Ati ghicit! – […]

Chiftele de post cu ciuperci

Chiftele de post cu ciuperci

Mod de preparare Chiftele de post cu ciuperci: Pune la fiert cartofii si morcovul in apa rece (cu tot cu coaja). Cand sunt fierti scurge-i si trece-i rapid sub un jet de apa rece apoi curata-i de coaja […]