Când oferi cu inima, de fapt primești

Joi, 24 Mai 2018, reprezentanții companiei Podravka România alături de jurnaliști-bloggeri s-au implicat în pregătirea mesei de prânz asigurate de Complexul de Servicii Sociale Ominis din cadrul Direcției Generale de Asistenţă Socială a Municipiului București.

Anual Podravka România, o companie cu suflet, donează produse pentru varii cauze caritabile dorind să întoarcă astfel comunității o parte din bucuria de a fi util. Sute de pachete de Vegeta au fost oferite Complexului de Servicii Sociale Ominis, în plus reprezentanții companiei alături de jurnaliști ajutând la pregătirea și servirea mesei de prânz.

Peste 100 persoane vârstnice aflate în nevoie s-au bucurat de bucate mai gustoase cu Vegeta, servite cu drag de jurnaliștii care s-au oferit să ajute în cadrul acestei acțiuni.

„Este atât de simplu să oferim puțină bucurie celor din jur, iar un zâmbet care însoțește o masă caldă poate însemna enorm pentru cei care au ajuns la o anumită vârstă, sunt singuri și au o viață grea. A oferi ne reprezintă și este o dovadă în plus că ne pasă de comunitate și vrem să îi îmbunătățim calitatea vieții. Produsele noastre ajung pe masa atâtor familii din întreaga lume de atâția zeci de ani – de ce nu și în prânzul servit cu responsabilitate de astfel de centre, atât de necesare. Pentru ca’ Întotdeauna cu inima’ este deviza noastră.” declară Cristina Ghiurluc, Marketing Director Podravka România.

„Le mulțumim celor de la Podravka România pentru produse și implicare. Săptămânal, în cadrul Complexului Ominis asigurăm o masă caldă pentru aproximativ 200 persoane, în fiecare zi de marți și joi, masă gătită exclusiv din donații. De aceea ajutorul companiilor și a voluntarilor care vin cu astfel de inițiative este oricând binevenit, astfel reușind ca împreună să aducem o bucurie oamenilor aflați într-o situație de dificultate socio-economică din municipiul București.”, a spus Carmen Stamat, Șef Serviciu Complex de Servicii Sociale OMINIS, D.G.A.S.M.B.

Istoria Podravka își are începuturile în anul 1934, atunci când frații Wolf din Koprivnica au pus bazele unui un atelier pentru procesarea fructelor. De atunci au trecut peste 80 ani, astăzi grupul Podravka având peste 6000 angajați și fiind cunoscut în peste 40 ţări de pe 5 continente. Vegeta, adaosul universal pentru mâncare, este cea mai cunoscută marcă Podravka, fiind denumită și „cea mai bună creație croată”.

Produsele Podravka sunt prezente pe piața din România prin importuri cu mult înainte de Revoluție, biroul de reprezentanţă al companiei înființându-se oficial în 2001.

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 
 
 
Vino si tu in lumea Sweeteria – lumea fara zahar!

Vino si tu in lumea Sweeteria – lumea fara zahar!

Sotul meu nu iubeste dulciurile, asa cum o fac ceilalti 3 membri ai familiei 😀 Pregatisem micul dejun copiilor si ramasese pe masa un bol cu musli fara zahar. Dupa ce-a mancat pranzul, a tot […]

Print Friendly, PDF & Email
Clatite fara gluten

Clatite fara gluten

Cand ai alimente speciale la indemana ti-e mai usor sa pregatesti retete fara gluten, lactoza sau carbohidrati, recomandate in tratarea diverselor afectiuni sau pur si simplu sa gatesti sanatos si responsabil, sa te alimentezi fara […]

Print Friendly, PDF & Email
Milkshake cu bunatati de la Sano Vita

Milkshake cu bunatati de la Sano Vita

Cand esti copil, nu prea-ti pregatesti tu micul dejun, e mama aproape ;),  dar cand ai la indemana ingrediente si aparatura simplu de folosit de catre oricine, te bucuri sa-ti pregatesti singur bunatati in bucatarie. […]

Print Friendly, PDF & Email
Pizza de casa cu ton si galbiori

Pizza de casa cu ton si galbiori

De-a lungul timpului am testat fel de fel de retete de pizza de casa, schimband aluatul, modul de coacere sau umplutura. Reteta de fata a fost, dupa gustul meu, cea mai reusita! Modul de coacere […]

Print Friendly, PDF & Email