zurli

Cel mai simplu desert – Capsuni cu crema de frisca.

Cel mai simplu desert – Capsuni cu crema de frisca.

Ti-a ramas crema de la prajitura de

ieri?
Cumperi vreo 300 – 400 gr de capsuni (cu 12 ron „kilu”‘ doar nu vrei mai multe ;)))) )
Le speli frumos sub jetul de apa rece, spritezi crema pe-o farfurioara, platou sau ce ai la indemana, feliezi capsunile si papi. Un deliciu!!!

Ai nevoie doar de capsuni si crema.

Crema:
100 gr unt
100 gr frisca
o lingura zahar pudra
un plic zahar vanilat

Mixezi untul spuma, adaugi zaharul , mixezi, apoi incorporezi lingura cu lingura frisca mixata si zaharul vanilat.

Pofta buna!

 

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

3 Comentarii


  1. Si ti-au ajuns 300 g? :))


  2. Asa..de-o pofta..de ce nu?:D:))


  3. ssuper

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Cornulete bicolore cu ciocolata si sirop caramel

Cornulete bicolore cu ciocolata si sirop caramel

Va spun din start, sosul caramel face toti banii! Sa nu renuntati la el! Am mancat prima oara cornulete d-astea primite, de la mama soacra, si nu-mi venea sa cred ca poate sa-mi placa atat […]

Print Friendly, PDF & Email
Islere cu ciocolata

Islere cu ciocolata

  Indragite de toata lumea, de la mare la mic, fragede de se topesc in gura, islerele pot fi pregatite atat in week-end, pentru desert sau la cafea, cat si de sarbatori, de servit copiilor […]

Print Friendly, PDF & Email
Lipie cu mac si sare

Lipie cu mac si sare

Pui 25 g drojdie cu putina apa calda (vreo 80 ml), o lingurita-doua de zahar si 2 linguri cu varf de faina, lasi sa creasca sa se dubleze volumul. Tre’ sa fie ca o pasta […]

Print Friendly, PDF & Email
Tort Raffaello

Tort Raffaello

O bunatate de tort cu aroma de cocos si ciocolata alba, pregatit cu ocazia aniversarii celor 13 ani a celui mai marisor copil al meu 🙂 La multi ani, Danut! – si-un tort alb si […]

Print Friendly, PDF & Email