zurli

Copanele de pui la cuptor

E duminica, e pranz in familie, e friptura.

Pregatite de sambata seara si odihnite peste noapte in frigider, copanelele de pui au luat apoi drumul cuptorului incins spre rumenire 😀

copanele-de-pui-la-cuptor

copanele-de-pui-la-cuptor

Ingrediente Copanele de pui la cuptor

  • 10 copanele de pui
  • 3 linguri smantana grasa (25% grasime)
  • 3 linguri sos de soia
  • o lingurita pudra de usturoi
  • boia de ardei iute
  • 2 linguri ulei masline
  • salvie maruntita

copanele-de-pui-la-cuptor

copanele-de-pui-la-cuptor

[preparare title=”Mod de preparare reteta Copanele de pui la cuptor”]

  1. Spala copanelele de pui, curate-le si pune-le intr-un bol.
  2. Pune peste ele smantana, sosul de soia, pudra de usturoi si uleiul.Amesteca bine cu mainile curate pana le ungi pe toate partile.
  3. Acopera vasul si da-l la frigider peste noapte.
  4. Pregateste un vas termorezistent, unge-l cu unt si aseaza pulpele.Toarna si marinada ramasa in bol peste ele, presara boia de ardei iute si putina salvie maruntita.
  5. Introdu vasul in cuptorul preincalzit, la foc mediu. Lasa pana ce friptura se rumeneste.
  6. Serveste cald cu garnitura preferata, salata sau muraturi.

[/preparare]

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

3 Comentarii


  1. Ce ma amuz ca scrii asa scurt si la obiect retetele si eu scriu cate-un roman :)))))
    Fain arata pulpele tale 😉


  2. Emoticon din ala care sta cu ochii holbati si saliveaza :))))


  3. De cand n-am mai mancat pulpe de pui la cuptor.. Iar in varianta asta, niciodata.. deci trebuie sa incerc!

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Chiftelute cu ton Eva

Chiftelute cu ton Eva

    E prima oara cand mananc, cand fac, chiftelute cu ton. Niciodata nu m-am gandit c-ar putea fi atat de bune si-atat de bine primite de toti ai casei! Desi noi le-am servit calde, […]

Print Friendly, PDF & Email
Orez integral cu sardine

Orez integral cu sardine

Caietul meu cu retete aduna tot ce e mai bun si mai sanatos Azi o sa va prezint o reteta semnata – Chef Liviu Balint 😉 Stiai ca orezul, cel mai popular tip de cereale […]

Print Friendly, PDF & Email
Perisoare in sos de smantana

Perisoare in sos de smantana

Cand pregatesc o reteta buna de mancare, uneori scriu reteta chiar si pentru mine :)), asa ca-ntr-un caiet de viitor, sa stiu ce sa mai gatesc cand sunt in pana de inspiratie. Asa se intampla […]

Print Friendly, PDF & Email
Mancare de mazare cu pui

Mancare de mazare cu pui

Rapida si buna, aceasta mancare de mazare cu pui constituie un pranz pe cat de simplu de facut, pe-atat de constistent si bun. Stiti voi fraza aia – bun, de te lingi pe degete!   […]

Print Friendly, PDF & Email