Crema de branza cu marar

Crema de branza cu marar

Alternativa sanatoasa a branzeturior creme din comert , o crema de branza preparata in trei minute.
Ingrediente

* 300 gr branza de vaci
* 50 ml smantana
* 50 gr unt
* sare
* piper
* marar verde

Mod de preparare

Nimic mai simplu decat prepararea acestei paste tartinabile.

Pregatim ingredientele, le punem toate intr-un vas, bagam blenderul si pasam 2-3 minute.

Adaugam mararul tocat , condimentam cu sare si piper si gata.

Servim la micul dejun alaturi de ..ce dorim.

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

8 Comentarii


  1. Super ideea. Sigur e delicioasa.
    Am sa fac si eu


  2. Tare-i buna crema asta de branza. Mie imi place f mult.


  3. O am si eu in plan.Imi place tare mult acuma primavara cu marar.


  4. Bianca,potipune si codite de ceapa verde. Pup.


  5. Medi, salutari.
    Zi minunata!

  6. Anonymous says:

    absolut delicioasa.acum am facut-o si intra-adevar nu mi-a luat mai mult de 3 minute.


  7. delicioasa…eu am servit-o cu clatite

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Rosii umplute  cu mix de seminte

Rosii umplute cu mix de seminte

Usurel si bun, asa ca dupa sarbatori 🙂 Ingrediente  6 rosii mari  1 ceapă  1 morcov mic  50 g seminte de dovleac si seminte de floarea soarelui  50g seminte de […]

Print Friendly, PDF & Email
Icre de chia

Icre de chia

Reteta Ingrediente: 75 g seminte de chia 100 ml apa 1 lingura de smantana vegetala sare dupa gust zeama de la o jumatate de lamaie 1 ceapa mica 75 ml ulei de masline (sau ulei […]

Print Friendly, PDF & Email
Piftie de porc/ Racituri de porc

Piftie de porc/ Racituri de porc

Prima mea piftie 🙂 Pana acum facea sotul sau ne trimitea mama soacra, de data asta am ales s-o fac eu, fix pe gustul meu! Gust care s-a dovedit a fi si pe placul copiilor […]

Print Friendly, PDF & Email
Vol au vent cu salata de ciuperci

Vol au vent cu salata de ciuperci

Uneori, cand la aperitive vrei chestii mai dragalase si mai finute, ai vrea sa iesi din banalul feliatului mezelurilor cumparate si-al branzeturilor, si confectionezi preparate pe cat de simple, pe-atat de efect si de gustoase. […]

Print Friendly, PDF & Email