Crema de branza cu marar

Crema de branza cu marar

Alternativa sanatoasa a branzeturior creme din comert , o crema de branza preparata in trei minute.
Ingrediente

* 300 gr branza de vaci
* 50 ml smantana
* 50 gr unt
* sare
* piper
* marar verde

Mod de preparare

Nimic mai simplu decat prepararea acestei paste tartinabile.

Pregatim ingredientele, le punem toate intr-un vas, bagam blenderul si pasam 2-3 minute.

Adaugam mararul tocat , condimentam cu sare si piper si gata.

Servim la micul dejun alaturi de ..ce dorim.

 
loading...

Comentarii prin FaceBook

8 Comentarii


  1. Super ideea. Sigur e delicioasa.
    Am sa fac si eu


  2. Tare-i buna crema asta de branza. Mie imi place f mult.


  3. O am si eu in plan.Imi place tare mult acuma primavara cu marar.


  4. Bianca,potipune si codite de ceapa verde. Pup.


  5. Medi, salutari.
    Zi minunata!

  6. Anonymous says:

    absolut delicioasa.acum am facut-o si intra-adevar nu mi-a luat mai mult de 3 minute.


  7. delicioasa…eu am servit-o cu clatite

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Oua umplute, in sos

Oua umplute, in sos

Nu-mi placeau ouale umplute. 🙂 Mi se pareau ok doar pregatite pe loc, aspectul ce-l capatau dupa „odihna”la frigider taindu-mi orice pofta 😀 In sos? O nebunie! Au avut mare trecere si, avand noroc de […]

Rulada aperitiv cu sunca si branza

Rulada aperitiv cu sunca si branza

Pentru un platou cu aperitive sau pur si simplu cand vrei un mic dejun frumos si bun pentru ai tai, o rulada aperitiv e o alegere excelenta. Pufoasa, gustoasa si consistenta, o poti servi musafirilor […]

Snitel cu mustar si sos de soia

Snitel cu mustar si sos de soia

Iubim snitelele, atat de porc cat si de pui. Iar daca le mai dam si-aroma de mustar, sos de soia si usturoi, dispar de cum le scot din tigaie! Din care tigaie? Ati ghicit! – […]

Chiftele de post cu ciuperci

Chiftele de post cu ciuperci

Mod de preparare Chiftele de post cu ciuperci: Pune la fiert cartofii si morcovul in apa rece (cu tot cu coaja). Cand sunt fierti scurge-i si trece-i rapid sub un jet de apa rece apoi curata-i de coaja […]