zurli

Crema de zahar ars (2)

Crema de zahar ars (2)

Se pare ca-mi place sa ma joc :D.
Chiar daca nu am retete noi, imi place sa ma joc..cu pozele.(si asta..doar cand am chef)
Crema de zahar ars am facut de ..una..doua..cinci..zece :))), nu stiu cate ori :D, dar atunci cand am tava noua, ba mai mult si rosie :)), eu una ma port exact ca piticul meu cand ii cumpar un bakugan si nu mai vede alte jucarii in jur.

Pofta buna!
Inca e fierbinte , revin cu farfuriute si va serviti 😀

PS. Azi nu am bagat-o la cuptor in bain- marie (adica n-am bagat vasul in altul cu apa ) dar nici nu am cupt-o simplu (vorba aia nici calare nici pe jos :)) ), dar in schimb am pus o tava cu apa, jos, in cuptor.

 

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

26 Comentarii

  1. Anonymous says:

    Mäiestrie mare. Compliment
    Super Presentare !!

    Cit de repede ai vopsit vasul ästa:-))))))
    acuma ii rosa:-)))))


  2. Prietene ;))) e si el in functie de ce lumina se hotaraste Doamne Doamne sa-mi dea :))))
    Maine mi-l face verde :))))


  3. Nu am mai facut de mult crema de zahar ars…mi-ai facut pofta…Si in vasul asta arata foarte bine.Pupici!


  4. Ce pofta mi-ai facut,arata minunat,iar pozele sunt superbe.Te pup!


  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.


  6. Gaby,superbe fotografii,puppp


  7. Minunat… arata super.


  8. Minunat… arata super.


  9. Minunat… arata super.


  10. Minunat… arata super.


  11. Minunat… arata super.


  12. Minunat… arata super.


  13. This looks lovely! Cherries are my absolute favourite at the moment so I should give this a try!


  14. super!super!super!!!!atat pot spune :*


  15. Licutza, tare buna a iesit azi.
    Multumesc! >:d<


  16. Flory,multumesc si pup si eu.Noapte buna.


  17. Monel,multumesc. Somnic bun.


  18. Sara si Miki, multumesc frumos.


  19. Ruth, thank you.
    >:d<


  20. Danutzo, multumesc mult.


  21. Excelenta crema…si prezentare pe masura!


  22. Multumesc, Miha.


  23. super crema 😉 preferata mea, iar vasul e bestial 😉

  24. Pingback: Crema de zahar ars.

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Islere cu ciocolata

Islere cu ciocolata

  Indragite de toata lumea, de la mare la mic, fragede de se topesc in gura, islerele pot fi pregatite atat in week-end, pentru desert sau la cafea, cat si de sarbatori, de servit copiilor […]

Print Friendly, PDF & Email
Lipie cu mac si sare

Lipie cu mac si sare

Pui 25 g drojdie cu putina apa calda (vreo 80 ml), o lingurita-doua de zahar si 2 linguri cu varf de faina, lasi sa creasca sa se dubleze volumul. Tre’ sa fie ca o pasta […]

Print Friendly, PDF & Email
Tort Raffaello

Tort Raffaello

O bunatate de tort cu aroma de cocos si ciocolata alba, pregatit cu ocazia aniversarii celor 13 ani a celui mai marisor copil al meu 🙂 La multi ani, Danut! – si-un tort alb si […]

Print Friendly, PDF & Email
Prajitura turnata cu mere

Prajitura turnata cu mere

Asta-i genul de prajitura din care la mine acasa, intr-o ora-doua ramane doar foaia de copt :)), de asta am ales sa dublez ingredientele retetei initiale (preluata de la Laura Sava) si sa pregatesc in […]

Print Friendly, PDF & Email