zurli

Drob de pui

Drob de pui

Ingrediente

* 1 kg ficatei de pui
* 1 kg inimi si pipote
* un piept de pui
* 2 legaturi ceapa verde
* 2 legaturi marar
* 2 legaturi patrunjel
* 10 oua
* sare
* piper
* foi de dafin

Mod de preparare

Punem la fiert ficatelul intr-o oala in care am pus apa, foi de dafin si piper.

Separat punem la fiert inimile si pipotele condimentate; la fel si pieptul de pui.

Le lasam sa fiarba apoi le dam pe toate la racit .Le tocam bine pe un fund de lemn (as fi putut sa le bag la robot dar nu imi place drobul pastos ci imi place sa aiba bucatele mai mari prin el)

Verdeata o spalam bine.

Taiem ceapa rondele fine, iar patrunjelul si mararul le tocam.

Intr-un vas mai mare punem toata carnea tocata si verdeata, apoi adaugam ouale mixate timp de 2 minute (din care oprim putin pentru uns), sare, piper , si amestecam usor cu mana.

In doua tavi de chec punem hartie pentru copt si turnam compozitia.

Ungem cu ou si bagam la cuptor pana se rumeneste frumos la suprafata.

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

4 Comentarii


  1. Gabyta asta e un alt fel de drob pe care il prefer taaare mult, mai ales ca-i puiul la putere :|)) Eu nu-i pun foaie de dafin…dar in rest tot ..yammmmy rau !
    Pupici

  2. Anonymous says:

    Definitiv gustos. Super opticä.


  3. Anto, eu iubeeeesc foaia de dafin.
    As pune-o si-n prajituri :))))


  4. Multumesc, prietene.
    Si mie mi-a placut coloratura :))) aia.

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Piftie de porc/ Racituri de porc

Piftie de porc/ Racituri de porc

Prima mea piftie 🙂 Pana acum facea sotul sau ne trimitea mama soacra, de data asta am ales s-o fac eu, fix pe gustul meu! Gust care s-a dovedit a fi si pe placul copiilor […]

Print Friendly, PDF & Email
Vol au vent cu salata de ciuperci

Vol au vent cu salata de ciuperci

Uneori, cand la aperitive vrei chestii mai dragalase si mai finute, ai vrea sa iesi din banalul feliatului mezelurilor cumparate si-al branzeturilor, si confectionezi preparate pe cat de simple, pe-atat de efect si de gustoase. […]

Print Friendly, PDF & Email
Oua umplute, in sos

Oua umplute, in sos

Nu-mi placeau ouale umplute. 🙂 Mi se pareau ok doar pregatite pe loc, aspectul ce-l capatau dupa „odihna”la frigider taindu-mi orice pofta 😀 In sos? O nebunie! Au avut mare trecere si, avand noroc de […]

Print Friendly, PDF & Email
Rulada aperitiv cu sunca si branza

Rulada aperitiv cu sunca si branza

Pentru un platou cu aperitive sau pur si simplu cand vrei un mic dejun frumos si bun pentru ai tai, o rulada aperitiv e o alegere excelenta. Pufoasa, gustoasa si consistenta, o poti servi musafirilor […]

Print Friendly, PDF & Email