Drob de pui

Drob de pui

Ingrediente

* 1 kg ficatei de pui
* 1 kg inimi si pipote
* un piept de pui
* 2 legaturi ceapa verde
* 2 legaturi marar
* 2 legaturi patrunjel
* 10 oua
* sare
* piper
* foi de dafin

Mod de preparare

Punem la fiert ficatelul intr-o oala in care am pus apa, foi de dafin si piper.

Separat punem la fiert inimile si pipotele condimentate; la fel si pieptul de pui.

Le lasam sa fiarba apoi le dam pe toate la racit .Le tocam bine pe un fund de lemn (as fi putut sa le bag la robot dar nu imi place drobul pastos ci imi place sa aiba bucatele mai mari prin el)

Verdeata o spalam bine.

Taiem ceapa rondele fine, iar patrunjelul si mararul le tocam.

Intr-un vas mai mare punem toata carnea tocata si verdeata, apoi adaugam ouale mixate timp de 2 minute (din care oprim putin pentru uns), sare, piper , si amestecam usor cu mana.

In doua tavi de chec punem hartie pentru copt si turnam compozitia.

Ungem cu ou si bagam la cuptor pana se rumeneste frumos la suprafata.

 
loading...

Comentarii prin FaceBook

4 Comentarii


  1. Gabyta asta e un alt fel de drob pe care il prefer taaare mult, mai ales ca-i puiul la putere :|)) Eu nu-i pun foaie de dafin…dar in rest tot ..yammmmy rau !
    Pupici

  2. Anonymous says:

    Definitiv gustos. Super opticä.


  3. Anto, eu iubeeeesc foaia de dafin.
    As pune-o si-n prajituri :))))


  4. Multumesc, prietene.
    Si mie mi-a placut coloratura :))) aia.

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Oua umplute, in sos

Oua umplute, in sos

Nu-mi placeau ouale umplute. 🙂 Mi se pareau ok doar pregatite pe loc, aspectul ce-l capatau dupa „odihna”la frigider taindu-mi orice pofta 😀 In sos? O nebunie! Au avut mare trecere si, avand noroc de […]

Rulada aperitiv cu sunca si branza

Rulada aperitiv cu sunca si branza

Pentru un platou cu aperitive sau pur si simplu cand vrei un mic dejun frumos si bun pentru ai tai, o rulada aperitiv e o alegere excelenta. Pufoasa, gustoasa si consistenta, o poti servi musafirilor […]

Snitel cu mustar si sos de soia

Snitel cu mustar si sos de soia

Iubim snitelele, atat de porc cat si de pui. Iar daca le mai dam si-aroma de mustar, sos de soia si usturoi, dispar de cum le scot din tigaie! Din care tigaie? Ati ghicit! – […]

Chiftele de post cu ciuperci

Chiftele de post cu ciuperci

Mod de preparare Chiftele de post cu ciuperci: Pune la fiert cartofii si morcovul in apa rece (cu tot cu coaja). Cand sunt fierti scurge-i si trece-i rapid sub un jet de apa rece apoi curata-i de coaja […]