Drob de pui

Drob de pui

Ingrediente

* 1 kg ficatei de pui
* 1 kg inimi si pipote
* un piept de pui
* 2 legaturi ceapa verde
* 2 legaturi marar
* 2 legaturi patrunjel
* 10 oua
* sare
* piper
* foi de dafin

Mod de preparare

Punem la fiert ficatelul intr-o oala in care am pus apa, foi de dafin si piper.

Separat punem la fiert inimile si pipotele condimentate; la fel si pieptul de pui.

Le lasam sa fiarba apoi le dam pe toate la racit .Le tocam bine pe un fund de lemn (as fi putut sa le bag la robot dar nu imi place drobul pastos ci imi place sa aiba bucatele mai mari prin el)

Verdeata o spalam bine.

Taiem ceapa rondele fine, iar patrunjelul si mararul le tocam.

Intr-un vas mai mare punem toata carnea tocata si verdeata, apoi adaugam ouale mixate timp de 2 minute (din care oprim putin pentru uns), sare, piper , si amestecam usor cu mana.

In doua tavi de chec punem hartie pentru copt si turnam compozitia.

Ungem cu ou si bagam la cuptor pana se rumeneste frumos la suprafata.

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

4 Comentarii


  1. Gabyta asta e un alt fel de drob pe care il prefer taaare mult, mai ales ca-i puiul la putere :|)) Eu nu-i pun foaie de dafin…dar in rest tot ..yammmmy rau !
    Pupici

  2. Anonymous says:

    Definitiv gustos. Super opticä.


  3. Anto, eu iubeeeesc foaia de dafin.
    As pune-o si-n prajituri :))))


  4. Multumesc, prietene.
    Si mie mi-a placut coloratura :))) aia.

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 
 
 
Rulada aperitiv cu spanac

Rulada aperitiv cu spanac

Atat de versatile, ruladele aperitiv pot avea in compozitia blatului diverse ingrediente care sa influenteze gustul si culoarea rezultatului final. De data asta eu am ales spanacul. Simplu de facut, usoara si consistenta, de succes […]

Print Friendly, PDF & Email
Tartine cu salata de oua

Tartine cu salata de oua

Ce sa zic? Un mic dejun delicios, o combinatie pe care n-o mai testasem pana acum. O poti servi cu succes si pe platouri cu apertive. Pe placul tuturor! O salata de oua fierte cu […]

Print Friendly, PDF & Email
Blinii cu pasta de ton

Blinii cu pasta de ton

Bliniile, aceste dragalase si versatile mini clatite, care pot fi combinate cu atat de multe variante incat nu s-ar termina ideile :)) Pufosele si bune, s-au potrivit de minune cu pasta ce-am ales s-o pregatesc […]

Print Friendly, PDF & Email
Rulada aperitiv cu branza si sunca

Rulada aperitiv cu branza si sunca

Cand vedeam rulada asta aperitiv pe diverse siteuri, aveam impresia ca e ceva super-greu de facut. Nici vorba! Nici greu, nici costisitor, plus ca e extrem de versatila, te poti juca cu alte ingrediente la […]

Print Friendly, PDF & Email