zurli

Fondant de cacao pregatit cu Green Sugar

Dupa cum stiti Green Sugar vine mereu cu surprize!

De data asta ne incanta si ne ajuta sa pregatim toppinguri delicioase cu usurinta, cu noul produs de pe piata – Green Sugar Pudra

Eu am ales sa pregatesc un fondant care merge minunat peste orice prajiturica delicioasa dar si in completarea diverselor deserturi si bauturi la care s-ar preta un fondant fin si aromat.

Eu am decorat cu el amandine dar si smoothie-ul cu Amaretto si cafea.

fondant

Ingrediente

  • 4 linguri pudra Green Sugar
  • 4 linguri apa
  • 1/2 lingurita cacao (puteti pune si mai mult daca-l doriti inchis la culoare si cu-n puternic gust de cacao)
  • putina scortisoara
  • o lingura unt

Smoothie-cu-Amaretto-si-cafea[preparare title=”Mod de preparare”]

  1. Pune la fiert apa cu zaharul intr-un ibric.
  2. Cand indulcitorul natural e diluat in apa adauga untul taiat cubulete, cacao, scortisoara si amesteca.
  3. Lasa la fiert 4 minute.
  4. Cat este cald fondantul este lucios, pe masura ce se raceste se intareste si devine mat.
  5. Eu l-am pus intr-un borcanel si l-am folosit cand am avut nevoie fie incalzindu-l intr-un vas cu apa fierbinte, fie scotand in ibric si incalzind la foc mic.

[/preparare]

Sursa de inspiratie

DSC_1588

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

Un comentariu


  1. Ce-mi place, iar diferenta de calorii face toti banii. :)))
    Foarte fain! Urmeaza o „epidemie”, presupun:)))))

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Islere cu ciocolata

Islere cu ciocolata

  Indragite de toata lumea, de la mare la mic, fragede de se topesc in gura, islerele pot fi pregatite atat in week-end, pentru desert sau la cafea, cat si de sarbatori, de servit copiilor […]

Print Friendly, PDF & Email
Lipie cu mac si sare

Lipie cu mac si sare

Pui 25 g drojdie cu putina apa calda (vreo 80 ml), o lingurita-doua de zahar si 2 linguri cu varf de faina, lasi sa creasca sa se dubleze volumul. Tre’ sa fie ca o pasta […]

Print Friendly, PDF & Email
Tort Raffaello

Tort Raffaello

O bunatate de tort cu aroma de cocos si ciocolata alba, pregatit cu ocazia aniversarii celor 13 ani a celui mai marisor copil al meu 🙂 La multi ani, Danut! – si-un tort alb si […]

Print Friendly, PDF & Email
Prajitura turnata cu mere

Prajitura turnata cu mere

Asta-i genul de prajitura din care la mine acasa, intr-o ora-doua ramane doar foaia de copt :)), de asta am ales sa dublez ingredientele retetei initiale (preluata de la Laura Sava) si sa pregatesc in […]

Print Friendly, PDF & Email