Fondant de cacao pregatit cu Green Sugar

Dupa cum stiti Green Sugar vine mereu cu surprize!

De data asta ne incanta si ne ajuta sa pregatim toppinguri delicioase cu usurinta, cu noul produs de pe piata – Green Sugar Pudra

Eu am ales sa pregatesc un fondant care merge minunat peste orice prajiturica delicioasa dar si in completarea diverselor deserturi si bauturi la care s-ar preta un fondant fin si aromat.

Eu am decorat cu el amandine dar si smoothie-ul cu Amaretto si cafea.

fondant

Ingrediente

  • 4 linguri pudra Green Sugar
  • 4 linguri apa
  • 1/2 lingurita cacao (puteti pune si mai mult daca-l doriti inchis la culoare si cu-n puternic gust de cacao)
  • putina scortisoara
  • o lingura unt

Smoothie-cu-Amaretto-si-cafea[preparare title=”Mod de preparare”]

  1. Pune la fiert apa cu zaharul intr-un ibric.
  2. Cand indulcitorul natural e diluat in apa adauga untul taiat cubulete, cacao, scortisoara si amesteca.
  3. Lasa la fiert 4 minute.
  4. Cat este cald fondantul este lucios, pe masura ce se raceste se intareste si devine mat.
  5. Eu l-am pus intr-un borcanel si l-am folosit cand am avut nevoie fie incalzindu-l intr-un vas cu apa fierbinte, fie scotand in ibric si incalzind la foc mic.

[/preparare]

Sursa de inspiratie

DSC_1588

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

Un comentariu


  1. Ce-mi place, iar diferenta de calorii face toti banii. :)))
    Foarte fain! Urmeaza o „epidemie”, presupun:)))))

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 
 
 
Decoratiuni de Craciun

Decoratiuni de Craciun

In decembrie, prioritatile oamenilor sunt total schimbate fata de restul anului. Asa ca lista ar fi cam asa : porc, brad, cadouri, retete (aici va pot ajuta si eu :)), decoratiuni de Craciun. Unii – […]

Print Friendly, PDF & Email
Carnati Maestro cu cartofi la tigaie

Carnati Maestro cu cartofi la tigaie

Carnati Maestro cu cartofi la tigaie Un pranz rapid? Te-nvat eu sa faci. Stiu, nu doar rapid te intereseaza ci si sanatos si bun. N-o fi prajeala tocmai sanatoasa, dar nici nu pregatim des si-n […]

Print Friendly, PDF & Email
Ciorba de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Ciorba de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Ciorba de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune Nu prea suntem fani ciorbe, recunosc, dar stim ca sunt necesare, asa ca macar pe cele preferate tot le pregatesc. Ciorba de iepure este […]

Print Friendly, PDF & Email
Escalop de vita la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Escalop de vita la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Azi am gatit escalop de vita la Multicooker Crock-Pot Express. Dar, nu in mod traditional, intr-un mod care m-a surprins placut si pe mine, cu un aparat care prepara mese gustoase cat ai zice Crock-Pot! […]

Print Friendly, PDF & Email