zurli

Frigarui de miel marinate cu aparatul FoodSaver

Ceva rapid si buuuun. Frigarui de miel.

Cel putin asa au zis piticii mei, ca-i tare, tare bun 🙂

656x544_frigarui-de-miel-438333

Ingrediente Frigarui de miel marinate cu aparatul FoodSaver

  • carne de miel (eu am taiat de pe o pulpa)
  • rosii cherry
  • ceapa rosie
  • ardei gras rosu
  • pentru marinada:
  • 30 ml ulei
  • 2 linguri sos de soia
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 1/3 lingurita cimbru
  • 1/3 lingurita menta uscata
  • 2 foi dafin

656x436_frigarui-de-miel-438334

[preparare title=”Mod de preparare Frigarui de miel marinate cu aparatul FoodSaver”]

  1. Pregateste carnea de miel. Tai-o bucatele numa’ bune de bagat in bete de frigarui.
  2. Pune-o in caserola pentru marinare Food Saver. Eu am pus si un ficat de miel 🙂
  3. Amesteca intr-un bol uleiul, sosul de soia, codimentele uscate si zeama de lamaie.
  4. Toarna peste carnea din caserola. Pune foile de dafin.
  5. Misca usor caserola apoi pune capacul.
  6. Roteste butonul in directia „vidare” si conecteaza caserola la aparatul de vidat Food Saver.
  7. Videaza continutul din caserola repetand operatia de trei ori.
  8. Pune caserola la rece pana pregatesti legumele.
  9. Spala rosiile, ardeiul si curata ceapa.
  10. Taie ceapa in patru si ardeiul in cuburi mari.
  11. Pregateste betele de frigarui, inmoaiele in apa (astfel nu vor absorbi sucul carnii si nici nu se vor arde). Pune tigaia gril la foc.
  12. Pune pe bete carne si legume, alternandu-le.
  13. Pune-le in tigaie si da focul la mediu.
  14. Lasa-le sa se pregateasca cate 3-4 minute pe fiecare parte.
  15. Eu am pregatit la ele un sos de smantana cu usturoi, sare si marar.
  16. Pofta buna!

[/preparare]

656x436_frigarui-de-miel-438336

656x436_frigarui-de-miel-438335

436x656_frigarui-de-miel-438337

 

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

Un comentariu


  1. Nu de multe ori mi-au placut frigaruile. Mai mereu au fost facute in casa si poate ca nu am reusit sa le gatesc asa de bine, nici nu am avut o reteta anume. Data viitoare cand voi mai intentiona sa fac, o s-o urmez pe aceasta. Imi place aspectul celor din articol.

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Piftie de porc/ Racituri de porc

Piftie de porc/ Racituri de porc

Prima mea piftie 🙂 Pana acum facea sotul sau ne trimitea mama soacra, de data asta am ales s-o fac eu, fix pe gustul meu! Gust care s-a dovedit a fi si pe placul copiilor […]

Print Friendly, PDF & Email
Chiftelute cu ton Eva

Chiftelute cu ton Eva

    E prima oara cand mananc, cand fac, chiftelute cu ton. Niciodata nu m-am gandit c-ar putea fi atat de bune si-atat de bine primite de toti ai casei! Desi noi le-am servit calde, […]

Print Friendly, PDF & Email
Orez integral cu sardine

Orez integral cu sardine

Caietul meu cu retete aduna tot ce e mai bun si mai sanatos Azi o sa va prezint o reteta semnata – Chef Liviu Balint 😉 Stiai ca orezul, cel mai popular tip de cereale […]

Print Friendly, PDF & Email
Perisoare in sos de smantana

Perisoare in sos de smantana

Cand pregatesc o reteta buna de mancare, uneori scriu reteta chiar si pentru mine :)), asa ca-ntr-un caiet de viitor, sa stiu ce sa mai gatesc cand sunt in pana de inspiratie. Asa se intampla […]

Print Friendly, PDF & Email