Frigarui de miel marinate cu aparatul FoodSaver

Ceva rapid si buuuun. Frigarui de miel.

Cel putin asa au zis piticii mei, ca-i tare, tare bun 🙂

656x544_frigarui-de-miel-438333

Ingrediente Frigarui de miel marinate cu aparatul FoodSaver

  • carne de miel (eu am taiat de pe o pulpa)
  • rosii cherry
  • ceapa rosie
  • ardei gras rosu
  • pentru marinada:
  • 30 ml ulei
  • 2 linguri sos de soia
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 1/3 lingurita cimbru
  • 1/3 lingurita menta uscata
  • 2 foi dafin

656x436_frigarui-de-miel-438334

[preparare title=”Mod de preparare Frigarui de miel marinate cu aparatul FoodSaver”]

  1. Pregateste carnea de miel. Tai-o bucatele numa’ bune de bagat in bete de frigarui.
  2. Pune-o in caserola pentru marinare Food Saver. Eu am pus si un ficat de miel 🙂
  3. Amesteca intr-un bol uleiul, sosul de soia, codimentele uscate si zeama de lamaie.
  4. Toarna peste carnea din caserola. Pune foile de dafin.
  5. Misca usor caserola apoi pune capacul.
  6. Roteste butonul in directia „vidare” si conecteaza caserola la aparatul de vidat Food Saver.
  7. Videaza continutul din caserola repetand operatia de trei ori.
  8. Pune caserola la rece pana pregatesti legumele.
  9. Spala rosiile, ardeiul si curata ceapa.
  10. Taie ceapa in patru si ardeiul in cuburi mari.
  11. Pregateste betele de frigarui, inmoaiele in apa (astfel nu vor absorbi sucul carnii si nici nu se vor arde). Pune tigaia gril la foc.
  12. Pune pe bete carne si legume, alternandu-le.
  13. Pune-le in tigaie si da focul la mediu.
  14. Lasa-le sa se pregateasca cate 3-4 minute pe fiecare parte.
  15. Eu am pregatit la ele un sos de smantana cu usturoi, sare si marar.
  16. Pofta buna!

[/preparare]

656x436_frigarui-de-miel-438336

656x436_frigarui-de-miel-438335

436x656_frigarui-de-miel-438337

 

 

Comentarii prin FaceBook

Un comentariu


  1. Nu de multe ori mi-au placut frigaruile. Mai mereu au fost facute in casa si poate ca nu am reusit sa le gatesc asa de bine, nici nu am avut o reteta anume. Data viitoare cand voi mai intentiona sa fac, o s-o urmez pe aceasta. Imi place aspectul celor din articol.

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Cotlet de porc in sos de smantana si ciuperci

Cotlet de porc in sos de smantana si ciuperci

O mancare pe cat de rapida si usoara de pregatit, pe-atat de gustoasa si consistenta. Daca ai carnita de porc nu ezita s-o incerci 😉 Mod de preparare Cotlet de porc in sos de smantana […]

Iahnie de fasole (de post)

Iahnie de fasole (de post)

500-600 gr fasole o ceapa mare un morcov 3 foi dafin 2-3 linguri bulion o lingurita boia dulce o lingurita cimbru uscat sare piper o lingurita zahar o legatura patrunjel verde MOD DE PREPARARE RETETA […]

Snitel cu mustar si sos de soia

Snitel cu mustar si sos de soia

Iubim snitelele, atat de porc cat si de pui. Iar daca le mai dam si-aroma de mustar, sos de soia si usturoi, dispar de cum le scot din tigaie! Din care tigaie? Ati ghicit! – […]

Ciulama de ciuperci cu smantana

Ciulama de ciuperci cu smantana

Degeaba ajungi pe meleaguri romanesti daca nu gusti o ciulama. O mancare consistenta, rapida si buna de te lingi pe degete! Daca mai si culegi ciupercile cu mana ta, legumele le iei din propria gradina, […]