zurli

Fursecuri cu unt si untura

Fursecuri cu unt si untura

100 gr unt
5 linguri zahăr
100 gr untură
o linguriţă praf de copt
un plic zahăr vanilat
2 cani si 1/3 făină
3 ouăFrecăm untul spumă împreună cu zahărul  cu ajutorul unui tel pară.
Adăugam untura la temperatura camerei şi frecăm energic în continuare. Trebuie să avem o compoziţie spumoasă în care adaugăm, unul câte unul, ouăle, amestecând după fiecare.
Adăugăm făina amestecată cu praful de copt şi zahărul vanilat şi omogenizăm uşor.
Preîncalzim cuptorul.
Punem compoziţie in poş şi şpriţăm grămăjoare în tava tapetată cu hârtie pentru copt.
Coacem la foc mediu pană ce prind culoare pe talpa.
Calde le pudrăm (sau nu) cu zahăr pudra.
Servim la cafea sau o cană de lapte cald.
Cu cât le păstraţi mai mult cu atât sunt mai fragede.

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

13 Comentarii


  1. Ce frumoase sunt! Parca le si simt gustul fraged!


  2. Fursecurile acestea ti se topesc in gura de fragede ce sunt. Imi plac tare mult!


  3. Excelente la laptic sau un ceai fierbinte!


  4. Fragede si tare bune!!!Pupici!


  5. Foarte frumoase si delicioase!


  6. Am papat si eu 2-3 cu lapticul de dimineata ca sunt tare frumusele!
    Pup


  7. super delicioase ♥ si extrem de frumoase ♥


  8. Foarte bune ptr un mic dejun tarziu… cu o cana de ceai in mana si cu ochii pe zapada de afara! Pup


  9. Excelente… fur si eu pentru maine la cafea. Pup!


  10. Excelente… fur si eu pentru maine la cafea. Pup!


  11. eu sunt mare fan fursecuri! pup


  12. Ce nebunie…imi plac de nu mai pot! Te pup cu drag fata frumoasa si harnica!

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Cornulete bicolore cu ciocolata si sirop caramel

Cornulete bicolore cu ciocolata si sirop caramel

Va spun din start, sosul caramel face toti banii! Sa nu renuntati la el! Am mancat prima oara cornulete d-astea primite, de la mama soacra, si nu-mi venea sa cred ca poate sa-mi placa atat […]

Print Friendly, PDF & Email
Islere cu ciocolata

Islere cu ciocolata

  Indragite de toata lumea, de la mare la mic, fragede de se topesc in gura, islerele pot fi pregatite atat in week-end, pentru desert sau la cafea, cat si de sarbatori, de servit copiilor […]

Print Friendly, PDF & Email
Lipie cu mac si sare

Lipie cu mac si sare

Pui 25 g drojdie cu putina apa calda (vreo 80 ml), o lingurita-doua de zahar si 2 linguri cu varf de faina, lasi sa creasca sa se dubleze volumul. Tre’ sa fie ca o pasta […]

Print Friendly, PDF & Email
Tort Raffaello

Tort Raffaello

O bunatate de tort cu aroma de cocos si ciocolata alba, pregatit cu ocazia aniversarii celor 13 ani a celui mai marisor copil al meu 🙂 La multi ani, Danut! – si-un tort alb si […]

Print Friendly, PDF & Email