mnb

Fursecuri cu unt si untura

2.93KVizualizări
5
(1)

100 gr unt
5 linguri zahăr
100 gr untură
o linguriţă praf de copt
un plic zahăr vanilat
2 cani si 1/3 făină
3 ouăFrecăm untul spumă împreună cu zahărul  cu ajutorul unui tel pară.
Adăugam untura la temperatura camerei şi frecăm energic în continuare. Trebuie să avem o compoziţie spumoasă în care adaugăm, unul câte unul, ouăle, amestecând după fiecare.
Adăugăm făina amestecată cu praful de copt şi zahărul vanilat şi omogenizăm uşor.
Preîncalzim cuptorul.
Punem compoziţie in poş şi şpriţăm grămăjoare în tava tapetată cu hârtie pentru copt.
Coacem la foc mediu pană ce prind culoare pe talpa.
Calde le pudrăm (sau nu) cu zahăr pudra.
Servim la cafea sau o cană de lapte cald.
Cu cât le păstraţi mai mult cu atât sunt mai fragede.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

13 Comments

Leave a Reply

four × one =