Gazpacho

Gazpacho

ba-mi apare-n quiz pe bucataras :))), ba in retetele prietenilor asa ca ramanand cu gandul la supa rece a lui Adinutz pufos , mi s-a facut o pofta de nedescris. Sa spun ca-ti ia 15 minute s-o prepari, as exagera:))), poate cu tot cu poze.

ngrediente

* 3 rosii
* 1/4 ceapa
* 3 catei usturoi
* un ardel rosu
* un ardel galben sau verde
* 1/4 zuchinni (eu am pus dovlecel, ca nu gasesc aici asa ceva)
* un castravete
* 1/4 pahar ulei masline
* 2 linguri otet balsamic
* 1/4 legatura patrunjel
* piper cayenne
* sare
Mod de preparare

Toate legumele se spala bine, bine sub jet de apa rece.

Ardeilor li se curata cotorul si semintele, castravetilor si dovleceluiui coaja .

Rosiile, ardeii, castravetele si dovleceii se taie cubulete.

Usturoiul, ceapa si patrunjelul se toaca. Se amesteca toate.

Se amesteca uleiul cu otetul, sare si piper.

Se toarna peste amestecul de legume tocate. Se ia o cana si jumatate din amestec si se paseaza cu blenderul.

Se toarna peste legume.

Se serveste in boluri alaturi de crutoane. Eu am papat-o fara nimic.

Sursa

 
loading...

Comentarii prin FaceBook

9 Comentarii


  1. Esun pelín diferente al de mi tierra, pero me gusta un montón.
    Un besín


  2. Si? Au mancat copilasii?


  3. O supa geniala pentru dupa-amiezele caniculare de vara.

  4. Anonymous says:

    Supa este bunä , da se vede cä Sursa
    nu prea are asa experientä cu Gazpacho..
    Nun trebuie sä mincäm originalul da , componentele trebuie sä aibä armonie in combinatie….
    originalul este de bäut si nu de mincat. Se püreazä totul sie se beqa ca un suc.

    PS. zucchini este dovlecel


  5. pfuuu, deci zuchini asta o fi el dovlecel da’ are coaja mai inchisa la culoare deci nu e una si aceeasi

    eu am preluat ce a facut fata si..mi-a placut :-s
    copiilor tocmai asta nu le-a placut, partea pasata
    daca as fi lasat intregi ar fi mancat..asa ..mi-au zis ca e gata mestecat :))))))))))))


  6. Acu’ l-am cautat pe nenea zuchinni :)))
    da, ai dreptate, e tot dovlecel dar alt tip fata de ce gasesc eu aici
    in fine..oricum nu mai fac mancarea asta
    copii nu au vrut, cezar nu a vrut:)) , revenim la salate :)))


  7. Frumoasa prezentare.


  8. Gaspacho este una din BAUTURILE mele preferate..mai ales cu cateva cuburi de gheata,vara…pacat ca nu se gaseste de cumparat in supermarket,ca in spania,ca nu mi-ar lipsi din frigider niciodata..as renunta la prostii de genul fanta,coca cola sau asazisele „sucuri naturale”


  9. Neatza, Anca.
    Ai dreptate, este o portie de sanatate pretioasa.
    Din pacate mi-am primit observatii argumentate, ca nu-i prea corect facuta. O s-o refac intr-o zi dupa reteta amicului meu, cand oi avea chef, chiar daca o sa pap numai eu.
    Poate daca pasez tot, pacalesc si piticii sa guste. 😉
    Zi faina sa ai si mersi de vizita.

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Supa crema de mazare

Supa crema de mazare

Supa asta mi-a placut mult! Da’ mult de tot! Cea mai rapida, simpla si buna supa-crema! Desi clar! as fi preferat o prajitura :))), dar cum nu am avut, a fost buna si supa 😛 […]

Supa crema de conopida cu usturoi

Supa crema de conopida cu usturoi

Iata-ma si cu ultima reteta din seria celor 5 in care am testat blenderul Oster chrome. Un blender extrem de elegant, foarte usor de curatat, cu o putere de mixare ridicata, realizat din cele mai […]

Supa crema de morcov cu portocale si ghimbir

Supa crema de morcov cu portocale si ghimbir

Recunosc, pana la supele astea doua (ultimele) ce le-am postat, nu prea iubeam supele crema. Dar atat asta cat si cea de spanac sunt grozav de bune! Poate-o fi „de vina” blenderul Oster? 😛 :)) […]

Supa crema de spanac cu nuci

Supa crema de spanac cu nuci

Nu pot zice ca-s prietena supelor crema si nici ele nu-s prietene cu mine :))), dar asta va zic sincer, mi-a placut foarte mult! Am rasfoit internatul in cautarea unei supe bune de spanac si […]