Ghiveci de legume la Multicooker

Ghiveci de legume la Multicooker

Fiind miercuri, am preparat pentru pranz un ghiveci de legume, cu de toate. Danut „iubeste” asa mult legumele incat la ciorbe zice – pune-mi te rog numa apa :))))). Azi cand a vazut..a dat ochii peste cap :))). A mancat cu chiu si vai jumatate din farfurie apoi a zis – ti-as spune ceva dar o sa zici – du-te de aici mofturosule, du-te! du-te! :))).

ghiveci-de-legume-la-multicooker-322537

Ingrediente Ghiveci de legume la Multicooker

Cantitatile de legume se pun dupa preferinta si numarul de oameni prezenti la masa

  • eu am folosit:
  • cartofi
  • morcovi
  • ceapa
  • fasole rosie, fiarta
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • dovlecel
  • vanata
  • sare
  • piper
  • pasta de gogosar cu ardei si ceapa
  • bulion
  • boia de ardei iute
  • putin zahar
  • patrunjel verde
  • ulei

ghiveci-de-legume-la-multicooker

Mod de preparare Ghiveci de legume la Multicooker

  1. Pregateste aparatul Philips Multicooker.
  2. Seteaza din meniu functia FRY, pune putin ulei la incins.
  3. Toate legumele curata-le si spala-le.
  4. Taie ceapa juliene si morcovul cubulete si pune-le in uleiul incis. Caleste-le cateva minute apoi adauga cartofii taiati in 4 si rumeneste-i usor. Adauga ardeii tocati cubulete si apa cat s-ajunga pana la jumatatea cantitatii de legume.
  5. Opreste aparatul si seteaza-l din nou, de data asta la functia STEW.
  6. Inchide capacul.
  7. Dupa 20 minute adauga dovlecelul si vanata , taiate cubulete.
  8. Dupa alte 20 minute adauga pasta de gogosar, boiaua, zaharul, sare dupa gust, bulionul si mai lasa 5 minute.
  9. Opreste aparatul si adauga patrunjel verde, tocat.

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

Un comentariu


  1. Gaby mai ai ? Sa vin ca arata minunat!

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Chiftelute de post

Chiftelute de post

E primul post in care incerc mai multe feluri de retete de chiftelute. Dupa cele manastiresti, au urmat astea. Mi-au placut foarte mult! Mai mult decat celelalte. Am mancat prima tigaie singura, cat erau calde. […]

Print Friendly, PDF & Email
Chiftelute manastiresti

Chiftelute manastiresti

C-or fi, or’ n-or fi manastiresti aceste chiftelute, da’ ce stiu eu sigur e ca noua ne-au prins tare bine azi la pranz 🙂 Le poti consuma alaturi de garnitura sau salata, noi le-am mancat […]

Print Friendly, PDF & Email
Fursecuri ciupercute – de post

Fursecuri ciupercute – de post

As vrea o introducere pentru reteta de Fursecuri ciupercute – de post, da’ nu gasesc. Sa imi tot laud eu retetele parca nu se face :)), da’ sincer, se topesc in gura! Si se fac […]

Print Friendly, PDF & Email
Rosii umplute  cu mix de seminte

Rosii umplute cu mix de seminte

Usurel si bun, asa ca dupa sarbatori 🙂 Ingrediente  6 rosii mari  1 ceapă  1 morcov mic  50 g seminte de dovleac si seminte de floarea soarelui  50g seminte de […]

Print Friendly, PDF & Email