Ghiveci de legume la Multicooker

Ghiveci de legume la Multicooker

Fiind miercuri, am preparat pentru pranz un ghiveci de legume, cu de toate. Danut „iubeste” asa mult legumele incat la ciorbe zice – pune-mi te rog numa apa :))))). Azi cand a vazut..a dat ochii peste cap :))). A mancat cu chiu si vai jumatate din farfurie apoi a zis – ti-as spune ceva dar o sa zici – du-te de aici mofturosule, du-te! du-te! :))).

ghiveci-de-legume-la-multicooker-322537

Ingrediente Ghiveci de legume la Multicooker

Cantitatile de legume se pun dupa preferinta si numarul de oameni prezenti la masa

  • eu am folosit:
  • cartofi
  • morcovi
  • ceapa
  • fasole rosie, fiarta
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • dovlecel
  • vanata
  • sare
  • piper
  • pasta de gogosar cu ardei si ceapa
  • bulion
  • boia de ardei iute
  • putin zahar
  • patrunjel verde
  • ulei

ghiveci-de-legume-la-multicooker

Mod de preparare Ghiveci de legume la Multicooker

Conde
  1. Pregateste aparatul Philips Multicooker.
  2. Seteaza din meniu functia FRY, pune putin ulei la incins.
  3. Toate legumele curata-le si spala-le.
  4. Taie ceapa juliene si morcovul cubulete si pune-le in uleiul incis. Caleste-le cateva minute apoi adauga cartofii taiati in 4 si rumeneste-i usor. Adauga ardeii tocati cubulete si apa cat s-ajunga pana la jumatatea cantitatii de legume.
  5. Opreste aparatul si seteaza-l din nou, de data asta la functia STEW.
  6. Inchide capacul.
  7. Dupa 20 minute adauga dovlecelul si vanata , taiate cubulete.
  8. Dupa alte 20 minute adauga pasta de gogosar, boiaua, zaharul, sare dupa gust, bulionul si mai lasa 5 minute.
  9. Opreste aparatul si adauga patrunjel verde, tocat.

 

Comentarii prin FaceBook

Un comentariu


  1. Gaby mai ai ? Sa vin ca arata minunat!

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Iahnie de fasole (de post)

Iahnie de fasole (de post)

500-600 gr fasole o ceapa mare un morcov 3 foi dafin 2-3 linguri bulion o lingurita boia dulce o lingurita cimbru uscat sare piper o lingurita zahar o legatura patrunjel verde MOD DE PREPARARE RETETA […]

Paste cu sos de rosii si ciuperci

Paste cu sos de rosii si ciuperci

Pentru astazi, ajun de Boboteaza (zi de post) , am ales sa postez o reteta de paste cu ciuperci, care poate fi atat de simplu adaptata zilelor de dulce, adaugand ton, carne sau branzeturi. E […]

Cea mai buna negresa de post

Cea mai buna negresa de post

Este, fara doar si poate, cea mai buna negresa de post incercata si mancata de mine pana acum. Reteta de unde m-am inspirat avea si glazura insa cand am gustat-o in forma-n care v-o prezint […]

Cartofi copti la cuptor, cu sos de soia

Cartofi copti la cuptor, cu sos de soia

Cand vezi, undeva, ceva, ce-ti face pofta, te duci la bucatarie si-ti pregatesti si tu. Sau cel putin asa fac eu :)) (bineinteles nu chiar cu tot ce vad pe net :)) Asa am facut […]