Legume gratinate cu cascaval si oua

Legume gratinate cu cascaval si oua

E soare, cald, vara si..nu-mi trebuie carnitza :-?? :))
Am ales pentru ieri o combinatie usoara care mi-a placut mult.

o punga  „Amestec de legume 4 anotimpuri”
doua rosii
o ceapa
1/2 dovlecel
3 catei usturoi
3 oua
100 gr cascaval Delaco
sare
piper
unt

Conde

Pui un vas cu 2 l apa si jumatate de lingurita sare, la fiert.
Cand apa clocoteste pui legumele si lasi sa fiarba 8 minute.
Le pui la scurs.
Topesti intr-o cratita putin unt, tai ceapa juliene si o calesti 2-3 minute. Adaugi dovlecelul taiat cubulete si usturoiul feliat. Lasi la foc mic 5 minute.
Ungi cu unt o forma termorezistenta. Pui ceapa si dovlecelul, rosiile feliate , torni amestecul de legume si dai la cuptor pentru min 25 minute. Scoti, pui cascaval feliat subtire, ouale (fara coaja..bineinteles :)) ), sare si piper si dai din nou la cuptor pana se rumeneste usor.

Conde
 

Comentarii prin FaceBook

9 Comentarii


  1. Imi place mult cum arata,cred ca o sa incerc si eu intr-o dimineata !
    Pup


  2. Clar imi place!! Daca sunt gratinate sunt pe gustul meu, eu te invit o portie de dovlecel gratinat :)) Pup


  3. Super bune si usor de digerat pe 41 grade ale noastre de azi 🙂 Pupici!


  4. Mmm, ce bunatate ai facut!!!Arata super apetisant!Pupici!


  5. Ai mei ar manca doar ouale! :))))


  6. miha :)))))))))))))))))))))))))


  7. Arata asa de bine, cum sa nu mananci. Pup!


  8. Arata asa de bine, cum sa nu mananci. Pup!

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Cotlet de porc in sos de smantana si ciuperci

Cotlet de porc in sos de smantana si ciuperci

O mancare pe cat de rapida si usoara de pregatit, pe-atat de gustoasa si consistenta. Daca ai carnita de porc nu ezita s-o incerci 😉 Mod de preparare Cotlet de porc in sos de smantana […]

Iahnie de fasole (de post)

Iahnie de fasole (de post)

500-600 gr fasole o ceapa mare un morcov 3 foi dafin 2-3 linguri bulion o lingurita boia dulce o lingurita cimbru uscat sare piper o lingurita zahar o legatura patrunjel verde MOD DE PREPARARE RETETA […]

Snitel cu mustar si sos de soia

Snitel cu mustar si sos de soia

Iubim snitelele, atat de porc cat si de pui. Iar daca le mai dam si-aroma de mustar, sos de soia si usturoi, dispar de cum le scot din tigaie! Din care tigaie? Ati ghicit! – […]

Ciulama de ciuperci cu smantana

Ciulama de ciuperci cu smantana

Degeaba ajungi pe meleaguri romanesti daca nu gusti o ciulama. O mancare consistenta, rapida si buna de te lingi pe degete! Daca mai si culegi ciupercile cu mana ta, legumele le iei din propria gradina, […]