mnb

Mousse de afine si mure

2.42KVizualizări
0
(0)
Print Friendly, PDF & Email

Asa cum ziceam si la tarta cu mure: rapid, fara bataie de cap, delicios!
Un desert care n-a rezistat in fata puilor mei decat o seara si-o juma de zi:
-mai adu’ , mama, hai mai adu’ o cupa ca ne placeeee :))))

200 gr afine
200 gr mure
300 gr frisca indulcita
3 linguri zahar
o lingura esenta vanilie
3 foi gelatina (cam 6-7 grame)
200 ml lapte

Punem intr-un bol murele si afinele si bagam blenderul. Pasam pana le faramam bine.
Initial am pus in vase diferite dar m-am razgandit :)) ce atata munca :))).

Mixam frisca .

Gelatina o punem la hidratat in 3 linguri apa rece.
Punem pe foc laptele impreuna cu zaharul si lasam pana da doua clocote.
Racim , dar nu complet, lasam totusi sa fie fierbinte si adaugam gelatina inmuiata. Amestecam pana se topeste complet.
Racim bine  dupa care adaugam fructele pasate.
La final adaugam frisca batuta si omogenizam amestecand usor.
Repartizam compozitia in cupe,boluri,castronase si o dam la rece peste noapte.
E bun bunutz tare.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

33 Comments

Leave a Reply

eleven − five =