mnb

Napolitane cu caramel si cocos

3.55KVizualizări
0
(0)

O reteta simpla, simpla de tot, dar care e foarte apreciata de piticii care cer “ceva bun” :))).
Ingrediente

* 250 gr zahar
* 200 ml frisca lichida
* 100 gr cocos
* 3 foi de napolitana (mici)
Mod de preparare

Punem zaharul intr-o craticioara , la foc mic.

Amestecam mereu pana capata culoarea chihlimbarului si este topit complet.

Dam deoparte si adaugam frisca (grija la abur si reactii)

Amestecam usor si punem iar pe foc. Fierbem la foc mic aprox. 5 minute.

Adaugam nuca de cocos si mai fierbem 2 minute.

Lasam crema sa se racoreasca. O impartim  in doua si punem intre foile de napolitana.

Foaie/jumatate din crema/foaie/restul de crema/foaie.

Dam la rece apoi portionam.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

7 Comments

Leave a Reply

fifteen + seven =