Pandispan cu crema de frisca

Pandispan cu crema de frisca

Pandispan

4 oua
un pahar faina
un pahar zahar
4 linguri ulei
2 linguri cacao
un varf cutit sare

Crema
200 gr unt
200 ml frisca
100 gr zahar pudra
o esenta vanilie
un varf cutit sare

Separam albusurile de galbenusuri.
Mixam albusurile spuma adaugand zaharul treptat si mixam pana la diluarea completa a cristalelor.
Adaugam usor galbenusurile apoi faina in ploaie, cacaua , praful de sare si uleiul la sfarsit.

Coacem la foc mic, intr-o forma tapetata cu ulei si faina (faina doar pe fundul formei), pt aprox 35-40 min.

Mixam frisca.
Untul la temperatura camerei il taiem cubulete, il mixam spuma impreuna cu zaharul si apoi incorporam lingura cu lingura frisca.
La final adaugam esenta.

Cand s-a racit blatul il taiem si umplem cu crema.

 
loading...
Tags:

Comentarii prin FaceBook

7 Comentarii


  1. :))))miha, a lu’ lady diana:)))))


  2. Alina, da’ mai, bun e,:))))))


  3. Ii mai lipseste o lumanare la cap:)))))))))


  4. Mvai fata.
    Nu vorbi prostii !
    Eu credeam ca ai avut forma tip capitza.:)))
    Si ce ?Conteaza forma sau continutul ?
    De cand am lipit frittata de tavan,pe mine nu ma mai mira nimic.:)


  5. loooooooooool, forma tip capitza=))))))))

    DAAA, FRITTATA LA TAVAN :))))))

  6. Anonymous says:

    Super fein. Imi place mult…

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Tort cu crema caramel

Tort cu crema caramel

Atat de simplu de facut acest tort cu crema caramel, incat e perfect atunci cand nu ai prea mult timp de stat in bucatarie la dispozitie. Eu am pregatit acest tort cadou, insa garantez c-a […]

Bougatsa – placinta cu crema de vanilie

Bougatsa – placinta cu crema de vanilie

Un desert delicios, un produs de patiserie grozav de bun de servit si cald si rece. Bougatsa – un indragit preparat grecesc , traditional, cremos si aromat, de care te indragostesti de la prima imbucatura! […]

Rulada cu crema de ciocolata

Rulada cu crema de ciocolata

Mi se parea greu sa fac rulade :). Dulci, sarate, nu-mi ieseau niciodata, se rupeau cand le rulam. Vina mea? Nici vorba! 🙂 Vina cuptorului. Daca nu ti-l coace uniform, cum sa poti rula un […]

Placinta cu branza

Placinta cu branza

Poate n-o fi cel mai cremos si dulce desert, dar cu siguranta e mult mai bun si mai sanatos si-l dau cu mai mare incredere copiilor, bunicilor si tuturor celor care-mi calca pragul. Ba mai […]