Pandispan cu crema de frisca

Pandispan cu crema de frisca

Pandispan

4 oua
un pahar faina
un pahar zahar
4 linguri ulei
2 linguri cacao
un varf cutit sare

Crema
200 gr unt
200 ml frisca
100 gr zahar pudra
o esenta vanilie
un varf cutit sare

Separam albusurile de galbenusuri.
Mixam albusurile spuma adaugand zaharul treptat si mixam pana la diluarea completa a cristalelor.
Adaugam usor galbenusurile apoi faina in ploaie, cacaua , praful de sare si uleiul la sfarsit.

Coacem la foc mic, intr-o forma tapetata cu ulei si faina (faina doar pe fundul formei), pt aprox 35-40 min.

Mixam frisca.
Untul la temperatura camerei il taiem cubulete, il mixam spuma impreuna cu zaharul si apoi incorporam lingura cu lingura frisca.
La final adaugam esenta.

Cand s-a racit blatul il taiem si umplem cu crema.

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...
Tags:

Comentarii prin FaceBook

7 Comentarii


  1. :))))miha, a lu’ lady diana:)))))


  2. Alina, da’ mai, bun e,:))))))


  3. Ii mai lipseste o lumanare la cap:)))))))))


  4. Mvai fata.
    Nu vorbi prostii !
    Eu credeam ca ai avut forma tip capitza.:)))
    Si ce ?Conteaza forma sau continutul ?
    De cand am lipit frittata de tavan,pe mine nu ma mai mira nimic.:)


  5. loooooooooool, forma tip capitza=))))))))

    DAAA, FRITTATA LA TAVAN :))))))

  6. Anonymous says:

    Super fein. Imi place mult…

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Briose fara zahar

Briose fara zahar

Satisfactia maxima o obtin atunci cand pot sa ofer copiilor acel „ceva bun” cat se poate de sanatos. Faptul ca ii vedeam mancand si stiam ca nu are zahar, ma facea sa ma umflu in […]

Print Friendly, PDF & Email
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Am mai facut eu ciocolata de casa, da’ asa buna, niciodata! Initial am vrut sa dau pe google o cautare „ciocolata de casa”, sau sa citesc la mine pe blog ce cantitati am folosit, dar […]

Print Friendly, PDF & Email
Prajitura cu morcov si glazura de ciocolata Sweeteria

Prajitura cu morcov si glazura de ciocolata Sweeteria

Am mancat intr-o vizita o prajiturica cu morcov si ciocolata si tare mi-a placut cum a picat la cafea. Asa ca…mi-am pregatit-o si eu acasa 😉 Reteta pe care-am ales s-o testez am gasit-o la […]

Print Friendly, PDF & Email
Chec de post

Chec de post

Stim cu totii ca Ajunul e prilej de primit colindatori si de omenit cum se cuvine, crestineste. In febra pregatirilor, uitam ca multi dintre ei tin post, si atunci cand ii servim cu dulciuri, constatam […]

Print Friendly, PDF & Email