Pasta de masline

Pasta de masline

ingrediente:

250-300 gr masline sarate
doua felii paine alba
o conserva ton  bucati in ulei vegetal
2 catei usturoi
o lingura unt
50 ml lapte
1/2 lingurita oregano
Intr-un bol punem pentru inceput maslinele de la care am scos samburii (eu am cumparat fara samburi), impreuna cu oregano si tonul. Bagam blenderul si pasam 2-3 minute.
Adaugam painea inmuiata in lapte si stoarsa bine, usturoiul felioare si untul.
Pasam bine pana obtinem o pasta tartinabila.
Servim pe paine prajita sau proaspata, alaturi de un ceai fierbinte de tei cu multa lamaie.
Pofta buna!
nota: in post, cand e dezlegare la peste, renuntam la lapte si unt, inlocuindu-le cu apa respectiv ulei de masline , doua linguri.

 

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 
 
 
Paine pufoasa, fara gluten

Paine pufoasa, fara gluten

Cu totii stim ca vindecarea multor probleme de sanatate incepe cu alimentatia. Si daca nu vindecarea, macar tinerea sub control a bolii, incepe cu eliminarea produselor care mentin sau intensifica inflamatia. Cum ar fi – […]

Print Friendly, PDF & Email
Burger – pregatit acasa

Burger – pregatit acasa

Burger – pregatit acasa

Print Friendly, PDF & Email
Rulada aperitiv cu spanac

Rulada aperitiv cu spanac

Atat de versatile, ruladele aperitiv pot avea in compozitia blatului diverse ingrediente care sa influenteze gustul si culoarea rezultatului final. De data asta eu am ales spanacul. Simplu de facut, usoara si consistenta, de succes […]

Print Friendly, PDF & Email
Tartine cu salata de oua

Tartine cu salata de oua

Ce sa zic? Un mic dejun delicios, o combinatie pe care n-o mai testasem pana acum. O poti servi cu succes si pe platouri cu apertive. Pe placul tuturor! O salata de oua fierte cu […]

Print Friendly, PDF & Email