paste-cu-sos-de-branzeturi

paste-cu-sos-de-branzeturi

Paste cu sos de branzeturi

Imi plac pastele, mai ales pastele cu sos.

Simple, pentru  cina, sau combinate cu ceva carnuri, pentru pranz, constituie o masa rapida, gustoasa  si consistenta.

paste-cu-sos-de-branzeturi

paste-cu-sos-de-branzeturi

Ingrediente paste cu sos de branzeturi

  • 350 gr paste – eu am folosit scoici dar tare ar merge niste orecchiette, daca aveti de unde le achizitiona
  • o lingura sos Worcester
  • o lingurita mustar
  • 1/2 lingurita boia de ardei iute
  • 4 lingurite faina de grau
  • doua linguri unt
  • doua cani si 1/2 lapte
  • 100 gr crema de branza – puteti pune orice crema de branza, cu continut scazut de grasimi
  • 150 gr cascaval – puteti inlocui cu parmezant, emmentaler, sau orice altceva de gen
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare paste cu sos de branzeturi

  1. Fierbe pastele conform indicatiilor de pe pachet. Lasa-le la scurs in strcuratoare.
  2. Intr-un vas cu fund dublu topeste la foc mic untul, adauga faina si caleste 2 minute.
  3. Ia vasul de pe foc, adauga laptele , putin cate putin, omogenizand, si pune vasul la loc, la foc mediu. Amesteca continuu pana se ingroasa.
  4. Amesteca sosul Worcester cu boiaua, mustarul, piper si sare si adauga in sos.
  5. Pune si branzeturile si omogenizeaza la foc mic.
  6. Adaugi pastele si amesteci usor.

Pofta buna!

 

Comentarii prin FaceBook

2 Comentarii


  1. Imi plac la nebunie pastele astea!


  2. Bune oricand, delicios sosul!

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
 
 
Orez cu broccoli la cuptor

Orez cu broccoli la cuptor

Mod de preparare Orez cu broccoli la cuptor: Pune intr-un vas 3 cani cu apa (cana de 250 ml), cu putina sare. Pune broccoli in apa cand clocoteste si lasa 5-7 minute.
Pune intr-o strecuratoare broccoli si pastreaza zeama in care a fiert […]

Piure de legume cu cascaval, la cuptor

Piure de legume cu cascaval, la cuptor

Mod de preparare Piure de legume cu cascaval, la cuptor:Daca nu ai deja pregatit piureul prepara-l punand legume curatate, spalate si taiate cubulete , la fiert, in apa cu putina sare. Morcovul pune-l cu 10 minute inainte de a adauga cartofii si telina.
Cand sunt fierte toate […]

Aripioare crocante, in crusta de fulgi de porumb

Aripioare crocante, in crusta de fulgi de porumb

Mod de preparare Aripioare crocante, in crusta de fulgi de porumb: Spalati aripioarele de pui si le curatati.Taiati-le in doua pe fiecare.
Le puneti intr-un bol si turnati sosul de soia. Amestecati bine […]

Chiftelute de carne si ricotta/urda in sos tomat

Chiftelute de carne si ricotta/urda in sos tomat

Mod de preparare Chiftelute de carne si ricotta in sos tomat: Toate ingredientele pentru chiftele le pui intr-un bol si framanti cu mana amestecul pana la omogenizare. Ai grija la adaosul de sare, parmezanul este deja sarat. Nu exagera cu amestecatul. Cu mana umeda formezi bilute rotunde pe care le asezi intr-o tava mare tapetata cu hartie […]

 
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE