Prajitura cu ciocolata si mascarpone, fara zahar

Orice copil atunci cand implineste 5 anisori, merita o petrecere. Corect?

Pentru cei 5 ani de  munca, drag, spor si interes in domeniul pe care-l dezvolta si pentru cei ce se bucura de proprietetile lui, Green Sugar merita sarbatorit!

La multi ani Green Sugar!

„Green Sugar – singurul indulcitor 100% natural, cu gust dulce, similar zaharului, care la coacere, fierbere sau congelare nu isi schimba consistenta, gustul sau puterea de indulcire”

Vreti si voi? ;;)

Avem concurs. O sa va dezvalui la finalul postarii regulamentul.

Puteti castiga Green Sugar Cooking – borcan 350gr si un bol personalizat Green Sugar 😉

gsg2

Ingrediente

  • Blat
  • 3 oua
  • 5 linguri indulcitor natural Green Sugar
  • 100 g ciocolata
  • 150 g faina
  • 2 lingurite praf copt
  • un vf cutit sare
  • 130 g unt
  • 2 linguri smantana cu 25%grasime
  • 2 linguri cacao
  • Crema
  • 150 ml frisca lichida
  • 3 linguri smantana
  • 2 lunguri indulcitor natural Green Sugar
  • 250 g mascarpone

grr[preparare title=”Mod de preparare”]

  1. Separa albusurile de galbenusuri.
  2. Mixeaza spuma untul impreuna cu indulcitorul natural pana obtii o spuma fina, fara granule.
  3. Adauga galbenusurile, rand pe rand, mixand dupa fiecare.
  4. Adauga faina amestecata cu cacaua si praful de copt si omogenizeaza. Tot acum pui si ciocolata tocata si amesteci.
  5. Mixeaza albusurile impreuna cu un vf. cutit sare. Pune jumatate din cantitate peste amestecul cu ciocolata, amesteca energic apoi pune si restul omogenizand usor, incercand sa scoti cat mai putin aerul din albusuri.
  6. Pregateste vasul in care vei coace blatul si unge-l cu unt. Presara putina faina.
  7. Ia compozitia lingura cu lingura, pune-o in vas si niveleaza frumos.
  8. Introdu tava in cuptorul preincalzit si coace la foc mic spre mediu (aprox 165 grade) pentru 30 minute. Fa testul cu scobitoarea. Lasa la racit si pregateste crema.
  9. Intr-un bol pune mascarpone, indulcitorul natural, frisca , smantana si zaharul vanilat, omogenizeaza apoi incepe sa mixezi la prima treapta de viteza a mixerului, marind treptat viteza pana ce amestecul capata consistenta perfecta! 🙂
  10. Peste blatul racit spritam cu posul crema apoi taiem si servim.

Sa va zic ceva?

Ma intreaba baietelul:

-Ai ceva bun?

Zic:

-Este prajitura la bucatarie.

Raspunde

-Nu vreau, altceva nu ai?

-Nu, nu am, gust-o macar, ca nu-s mai bune chimicalele din comert.

-Bine, fie, da-mi o bucata.

O mananca si zice:

-Imi mai poti taia 4 bucati?

:)))))))))))))))

[/preparare]

DSC_1336gsg3

 

Revenind la Concurs iata cum poti castiga 1 borcan Green Sugar + bol personalizat Green Sugar

  • Dai like acestei postari apoi o distribui in cronologia ta si-mi lasi la aceasta postare link cu postarea ta din facebook.
  • La finalul perioadei concurentul care a adunat cele mai multe like-uri la postarea de pe wall-ul personal va fi desemnat castigator.
  • Premiile se expediaza doar pe teritoriul Romaniei.
  • Perioada concurs 11-31 octombrie 2015.

Succes!

 

 

Comentarii prin FaceBook

15 Comentarii


  1. La cat de bine arata,a avut dreptate copilul!


  2. Bafta fetelor! Si multumesc <3

  3. IzabelaIistrate says:

    Iata ca am citit un text prea interesant redactat intr-un mod dificil de aflat in netul din Romania. Acum, dupa ce am gasit acest articol, vreau sa va comunic ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, macar fixati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu intarzia sa ajungeti la timp unde trebuie sa ajunget. Multumesc!

  4. Manaila Adriana says:

    S a terminat concursul?


  5. Catigatoarea concursului este Adriana! Felicitari!

  6. Manaila Adriana says:

    Mulțumesc mult pentru premiu. Va pup. De abia aștept sa primesc bolul. Am și cana de la Green Sugar

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Bougatsa – placinta cu crema de vanilie

Bougatsa – placinta cu crema de vanilie

Un desert delicios, un produs de patiserie grozav de bun de servit si cald si rece. Bougatsa – un indragit preparat grecesc , traditional, cremos si aromat, de care te indragostesti de la prima imbucatura! […]

Rulada cu crema de ciocolata

Rulada cu crema de ciocolata

Mi se parea greu sa fac rulade :). Dulci, sarate, nu-mi ieseau niciodata, se rupeau cand le rulam. Vina mea? Nici vorba! 🙂 Vina cuptorului. Daca nu ti-l coace uniform, cum sa poti rula un […]

Placinta cu branza

Placinta cu branza

Poate n-o fi cel mai cremos si dulce desert, dar cu siguranta e mult mai bun si mai sanatos si-l dau cu mai mare incredere copiilor, bunicilor si tuturor celor care-mi calca pragul. Ba mai […]

Prajitura cu nuca si ness

Prajitura cu nuca si ness

Eu inca nu am intalnit om care sa nu iubeasca combinatia ness-nuca. Daca totusi o fi, nu vreau sa-l cunosc :))) O prajitura de casa usor de manevrat, transportat si mancat. Aroma delicioasa…va las s-o […]