mnb

Prajitura cu ciocolata si mascarpone, fara zahar

2.77KVizualizări
0
(0)
Print Friendly, PDF & Email

Orice copil atunci cand implineste 5 anisori, merita o petrecere. Corect?

Pentru cei 5 ani de  munca, drag, spor si interes in domeniul pe care-l dezvolta si pentru cei ce se bucura de proprietetile lui, Green Sugar merita sarbatorit!

La multi ani Green Sugar!

“Green Sugar – singurul indulcitor 100% natural, cu gust dulce, similar zaharului, care la coacere, fierbere sau congelare nu isi schimba consistenta, gustul sau puterea de indulcire”

Vreti si voi? ;;)

Avem concurs. O sa va dezvalui la finalul postarii regulamentul.

Puteti castiga Green Sugar Cooking – borcan 350gr si un bol personalizat Green Sugar 😉

gsg2

[ingredients title=”Ingrediente”]

  • Blat
  • 3 oua
  • 5 linguri indulcitor natural Green Sugar
  • 100 g ciocolata
  • 150 g faina
  • 2 lingurite praf copt
  • un vf cutit sare
  • 130 g unt
  • 2 linguri smantana cu 25%grasime
  • 2 linguri cacao
  • Crema
  • 150 ml frisca lichida
  • 3 linguri smantana
  • 2 lunguri indulcitor natural Green Sugar
  • 250 g mascarpone

[/ingredients]

grr
[preparare title=”Mod de preparare”]

  1. Separa albusurile de galbenusuri.
  2. Mixeaza spuma untul impreuna cu indulcitorul natural pana obtii o spuma fina, fara granule.
  3. Adauga galbenusurile, rand pe rand, mixand dupa fiecare.
  4. Adauga faina amestecata cu cacaua si praful de copt si omogenizeaza. Tot acum pui si ciocolata tocata si amesteci.
  5. Mixeaza albusurile impreuna cu un vf. cutit sare. Pune jumatate din cantitate peste amestecul cu ciocolata, amesteca energic apoi pune si restul omogenizand usor, incercand sa scoti cat mai putin aerul din albusuri.
  6. Pregateste vasul in care vei coace blatul si unge-l cu unt. Presara putina faina.
  7. Ia compozitia lingura cu lingura, pune-o in vas si niveleaza frumos.
  8. Introdu tava in cuptorul preincalzit si coace la foc mic spre mediu (aprox 165 grade) pentru 30 minute. Fa testul cu scobitoarea. Lasa la racit si pregateste crema.
  9. Intr-un bol pune mascarpone, indulcitorul natural, frisca , smantana si zaharul vanilat, omogenizeaza apoi incepe sa mixezi la prima treapta de viteza a mixerului, marind treptat viteza pana ce amestecul capata consistenta perfecta! 🙂
  10. Peste blatul racit spritam cu posul crema apoi taiem si servim.

Sa va zic ceva?

Ma intreaba baietelul:

-Ai ceva bun?

Zic:

-Este prajitura la bucatarie.

Raspunde

-Nu vreau, altceva nu ai?

-Nu, nu am, gust-o macar, ca nu-s mai bune chimicalele din comert.

-Bine, fie, da-mi o bucata.

O mananca si zice:

-Imi mai poti taia 4 bucati?

:)))))))))))))))

[/preparare]

DSC_1336gsg3

 

Revenind la Concurs iata cum poti castiga 1 borcan Green Sugar + bol personalizat Green Sugar

  • Dai like acestei postari apoi o distribui in cronologia ta si-mi lasi la aceasta postare link cu postarea ta din facebook.
  • La finalul perioadei concurentul care a adunat cele mai multe like-uri la postarea de pe wall-ul personal va fi desemnat castigator.
  • Premiile se expediaza doar pe teritoriul Romaniei.
  • Perioada concurs 11-31 octombrie 2015.

Succes!

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

15 Comments

Leave a Reply

11 + four =