Pui cu sos de mascarpone si parmezan

N-o sa va dau cantatati exacte. De un’ sa stiu io cati sunteti la masa si daca va saturati? 😀
Va dau numa’ freteta  – pui, mascarpone, ceapa, usturoi, ulei de masline, supa de pui, sos de soia, parmezan, nucsoara, sare, piper, dafin, patrunjel.
Ce rezulta? Vedeti voi dupa ce adunati, scadeti si-mpartiti :))
pui-cu-sos-de-mascarpone

Ingrediente Pui cu sos de mascarpone si parmezan

  • pulpe de pui dezosate (puteti folosi si piept de pui)
  • sos de soia
  • ulei de masline
  • dafin
  • mascarpone
  • nucsoara
  • ceapa
  • usturoi
  • sare
  • parmezan
  • unt
  • patrunjel verde
  • supa de pui

[preparare title=”Mod de preparare Pui cu sos de mascarpone si parmezan „]

  1. Pregateste doua vase – o tigaie mare si-un ceaun de tuci.
  2. In ceaun incinge ulei, taie bucati pulpele dezosate, condimenteaza-le cu sos de soia si pune-le in uleiul incins. Amesteca cand si cand pentru a le rumeni frumos pe toate partile.
  3. In tigaie topeste un cub de unt impreuna cu putin ulei si pune ceapa tocata si foaia de dafin. Adauga si putina apa (50 ml supa de pui) si lasa ceapa pana devine translucida.
  4. Peste ceapa pune pulpele prajite si amesteca.
  5. Adauga usturoi dat pe razatoarea mica, mascarpone si nucsoara rasa. Omogenizeaza amestecand usor si potriveste gustul de sare.
  6. Preincalzeste cuptorul.
  7. Presara parmezan ras in tigaie si apoi introdu-o in cuptorul incins, la foc mediu, pentru 10-15 minute.
  8. Presara patrunjel verde tocat si serveste cu orez simplu.

[/preparare]

pui-cu-sos-2

pui-cu-sos

pui-cu-sos-3

pui-cu-sos-4

pui-cu-sos-5

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 
 
 
Carnati Maestro cu cartofi la tigaie

Carnati Maestro cu cartofi la tigaie

Carnati Maestro cu cartofi la tigaie Un pranz rapid? Te-nvat eu sa faci. Stiu, nu doar rapid te intereseaza ci si sanatos si bun. N-o fi prajeala tocmai sanatoasa, dar nici nu pregatim des si-n […]

Print Friendly, PDF & Email
Escalop de vita la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Escalop de vita la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Azi am gatit escalop de vita la Multicooker Crock-Pot Express. Dar, nu in mod traditional, intr-un mod care m-a surprins placut si pe mine, cu un aparat care prepara mese gustoase cat ai zice Crock-Pot! […]

Print Friendly, PDF & Email
Reteta hribi cu smantana

Reteta hribi cu smantana

Reteta la care ii rog pe ai mei sa incuie usa :))) pentru ca nu, nu vreau sa impart cu nimeni, mai nu le-as da nici lor :))) Am facut reteta de hribi cu smantana […]

Print Friendly, PDF & Email
Piept de pui la cuptor

Piept de pui la cuptor

„Hmm, mmm, ce bun e! Mama, tu poti sa-ti deschizi un restaurant. Da’ nu restaurant ca restu’, ca nu ai tu timp sa faci la comanda, unu’ in care sa faci o singura masa, de […]

Print Friendly, PDF & Email