Pui picant in stil indian

Pui picant in stil indian

O reteta pe care doi dintre membrii familiei mele :))) au acceptat-o cu pofta, pe cand unul a strambat din nas..
Dehe..greu sa-i multumesti pe toti
Reteta preluata din revista Click,Pofta buna!
  • un pui transat sau doar pulpe
  • boabe de coriandru – o lingurita
  • 4 catei usturoi
  • o lingura seminte chimen
  • boia iute de ardei
  • 5-6 boabe piper
  • o lingura pasta tomate
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita coaja rasa de lamaie
  • 2 linguri ulei masline
  • sare

Intr-o tigaie incalzesti coriandrul, chimenul si piperul apoi le pisezi.
Amesteci cu scortisoara, boia, usturoiul pisat si coaja de lamaie.

Amesteci cu ulei si pasta de tomate apoi sarezi pulpele (puiul) si il ungi cu pasta obtinuta.

Pui intr-un castron si lasi la rece 30 minute.

Prajesti bucatile in putin ulei pana se rumenesc frumos pe toate partile.

Noi le-am servit alaturi de orez cu legume.

 

 
loading...

Comentarii prin FaceBook

6 Comentarii

  1. Anonymous says:

    Asa condimentat l-asi fi bägat in Cuptor.
    De ce ? pentru cä Condimentele au fost o datä rumenite si a doa Rumenealä le stricä un pic.
    La Cuptor pe 200 grad cam 30 de Minute si sint perfect..
    Prezentarea este bestialä…


  2. Buna dimineata.
    Multumesc si pentru apreciere si pentru sfat.

    Odata ce unul dintre puii mei a strambat din nas (scortisoara la pui nu folosisem niciodata)…eu zic..ca n-o voi mai repeta :))

    Daca mai revii pe aici, zi-mi te rog ce blat folosesti la crema aia cu frisca si unt, ca sa se completeze perfect?
    As testa in week-end o prajiturica.


  3. Daca al tau a strambat din nas, clar la mine ar stramba amandoi. :)) Asa ca nu ma risc. :)))

  4. Anonymous says:

    Ciao Gäbitzä,

    Crema se potriveste la Pandispan si si la Foi de Aluat fraged.
    Este cum se zice universalä..
    Texturä ca de Cremä Unt si la Gust si Simt ca si o Cremä de Friscä.
    Spor la Treabä si Succes


  5. Hm……….. a strambat din nas pentru ca tu ai zis………”la masa, avem mancare indiana”…..raspuns:pai ce noi suntem indieni?noi vrem mancare romaneasca……hihihi.


  6. :))))))))))))))))))

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Mancare de mazare cu pui

Mancare de mazare cu pui

Rapida si buna, aceasta mancare de mazare cu pui constituie un pranz pe cat de simplu de facut, pe-atat de constistent si bun. Stiti voi fraza aia – bun, de te lingi pe degete!   […]

Ficatei de pui cu sos

Ficatei de pui cu sos

Iubesc ficateii de pui indiferent in ce mod i-as pregati – ficatei prajiti, ficatei la gratar sau ficatei cu sos, dar…parca cel mai mult prefer ultima varianta. Poate pentru ca poti combina arome, poti reincalzi […]

Chiftelute suedeze

Chiftelute suedeze

O mancare buna, buna dupa care sa te lingi pe degete, vrei? Atunci prepara asta 😛 De cand am descoperit aceasta reteta de chiftelute suedeze pe site-ul e-retete.ro, am repetat-o de multe ori si de […]

Cotlet de porc in sos de smantana si ciuperci

Cotlet de porc in sos de smantana si ciuperci

O mancare pe cat de rapida si usoara de pregatit, pe-atat de gustoasa si consistenta. Daca ai carnita de porc nu ezita s-o incerci 😉 Mod de preparare Cotlet de porc in sos de smantana […]