mnb

Pui picant in stil indian

1.97KVizualizări
0
(0)
O reteta pe care doi dintre membrii familiei mele :))) au acceptat-o cu pofta, pe cand unul a strambat din nas..
Dehe..greu sa-i multumesti pe toti
Reteta preluata din revista Click,Pofta buna!
  • un pui transat sau doar pulpe
  • boabe de coriandru – o lingurita
  • 4 catei usturoi
  • o lingura seminte chimen
  • boia iute de ardei
  • 5-6 boabe piper
  • o lingura pasta tomate
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita coaja rasa de lamaie
  • 2 linguri ulei masline
  • sare

Intr-o tigaie incalzesti coriandrul, chimenul si piperul apoi le pisezi.
Amesteci cu scortisoara, boia, usturoiul pisat si coaja de lamaie.

Amesteci cu ulei si pasta de tomate apoi sarezi pulpele (puiul) si il ungi cu pasta obtinuta.

Pui intr-un castron si lasi la rece 30 minute.

Prajesti bucatile in putin ulei pana se rumenesc frumos pe toate partile.

Noi le-am servit alaturi de orez cu legume.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

6 Comments

  • Asa condimentat l-asi fi bägat in Cuptor.
    De ce ? pentru cä Condimentele au fost o datä rumenite si a doa Rumenealä le stricä un pic.
    La Cuptor pe 200 grad cam 30 de Minute si sint perfect..
    Prezentarea este bestialä…

  • Buna dimineata.
    Multumesc si pentru apreciere si pentru sfat.

    Odata ce unul dintre puii mei a strambat din nas (scortisoara la pui nu folosisem niciodata)…eu zic..ca n-o voi mai repeta :))

    Daca mai revii pe aici, zi-mi te rog ce blat folosesti la crema aia cu frisca si unt, ca sa se completeze perfect?
    As testa in week-end o prajiturica.

  • Ciao Gäbitzä,

    Crema se potriveste la Pandispan si si la Foi de Aluat fraged.
    Este cum se zice universalä..
    Texturä ca de Cremä Unt si la Gust si Simt ca si o Cremä de Friscä.
    Spor la Treabä si Succes

  • Hm……….. a strambat din nas pentru ca tu ai zis………”la masa, avem mancare indiana”…..raspuns:pai ce noi suntem indieni?noi vrem mancare romaneasca……hihihi.

Leave a Reply

eight + eighteen =