Pui stroganoff

Pui stroganoff

ingrediente

  • un piept de pui
  • o ceapa mare
  • 100ml vin
  • 1lingura mustar
  • 2linguri pasta de tomate
  • 150ml smantana
  • sare
  • piper
  • o lingurita boia ardei-iute
  • 1lingurita zahar
  • 2 linguri unt
  • (200gr ciuperci-de data asta n-am pus,)

Mod de preparare

Ceapa o tocam si-o calim intr-o lingura de unt,aprox. 10minute
Pieptul de pui il taiem cubulete si-l frigem in untul topit.Adaugam sare si piper.
Amestecam vinul cu pasta de tomate si mustarul si le adaugam peste ceapa.
Punem si pieptul de pui,amestecam usor si fierbem la foc mic10-15minute.
Se adauga smantana,boiaua si zaharul si se mai da cateva clocote.
Servim cu paste sau orez.
sursa

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

5 Comentarii


  1. Ce bine arata..multumim !


  2. multumesc Anne!
    crede-ma ca nu orice mancare ma incanta,dar cele pe care le-am facut de pe blogul ELISEI au gust deosebit.
    poza e facuta pe fuga,oamenilor le era foame:)))


  3. Ma bucur tare mult ca ti-a placut, Gabi. Te pup.


  4. Din cate stiu la pui stroganoff se adauga si ficatei de pui. Sau nu stiu eu bine?


  5. NU STIU
    se poate sa fie si cu ficatei
    dar nu stiu cum ar fi combinatia..piept..sos cu mustar…ficat..
    chiar nu stiu:d.

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 
 
 
Burek cu carne – Placinta cu carne

Burek cu carne – Placinta cu carne

– Incepe sa-mi iasa inapoi placinta aia. – Pai dac-am mancat amandoi ca spartii!? – Eh, parc-ar fi prima oara? Da, din pacate, eu si Danut n-avem limite cand mancam ceva bun. C-o fi ciocolata […]

Print Friendly, PDF & Email
Mancare rece cu pui si masline la  Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Mancare rece cu pui si masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Cu siguranta una dintre mancarurile ce-mi aduc aminte de copilarie este aceasta, pe care mama o pregatea in special de sarbatori, fiind servita atat calda cat si rece, la temperatura camerei, scurtand astfel tipul de […]

Print Friendly, PDF & Email
Pastrav prajit cu cartofi la cuptor

Pastrav prajit cu cartofi la cuptor

Preferatul casei la categoria – peste Eu ma ocup de cartofi, mamaliga si usturoi, iar sotul prajeste pastravii Pastrav sare faina alba faina de porumb boia de ardei dulce zeama de lamaie ulei usturoi jumatate […]

Print Friendly, PDF & Email
Paste cu ton si parmezan

Paste cu ton si parmezan

Paste cu ton si parmezan – Mai simplu de-atat? Nu prea se poate. Un deliciu care-a fost pe placul intregii familii! Nu sunt necesare prea multe ingrediente, da’ cele pe care le pui, sa le […]

Print Friendly, PDF & Email