Pui stroganoff

Pui stroganoff

ingrediente

  • un piept de pui
  • o ceapa mare
  • 100ml vin
  • 1lingura mustar
  • 2linguri pasta de tomate
  • 150ml smantana
  • sare
  • piper
  • o lingurita boia ardei-iute
  • 1lingurita zahar
  • 2 linguri unt
  • (200gr ciuperci-de data asta n-am pus,)

Mod de preparare

Ceapa o tocam si-o calim intr-o lingura de unt,aprox. 10minute
Pieptul de pui il taiem cubulete si-l frigem in untul topit.Adaugam sare si piper.
Amestecam vinul cu pasta de tomate si mustarul si le adaugam peste ceapa.
Punem si pieptul de pui,amestecam usor si fierbem la foc mic10-15minute.
Se adauga smantana,boiaua si zaharul si se mai da cateva clocote.
Servim cu paste sau orez.
sursa

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

5 Comentarii


  1. Ce bine arata..multumim !


  2. multumesc Anne!
    crede-ma ca nu orice mancare ma incanta,dar cele pe care le-am facut de pe blogul ELISEI au gust deosebit.
    poza e facuta pe fuga,oamenilor le era foame:)))


  3. Ma bucur tare mult ca ti-a placut, Gabi. Te pup.


  4. Din cate stiu la pui stroganoff se adauga si ficatei de pui. Sau nu stiu eu bine?


  5. NU STIU
    se poate sa fie si cu ficatei
    dar nu stiu cum ar fi combinatia..piept..sos cu mustar…ficat..
    chiar nu stiu:d.

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 
 
 
Burger – pregatit acasa

Burger – pregatit acasa

Intr-o zi fiica-mea a mancat doi burgeri, fara sa respire. La final a zis: – Mama, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, sa ne mai poti face! Ce compliment mai mare poti astepta? 🙂 Sincer, n-am mancat […]

Print Friendly, PDF & Email
Aripioare cu sos

Aripioare cu sos

Stiti vorba aia ‘te lingi pe degete!’ ? No…poate nu suna asa elegant, da’ daca asta-i adevarul..:)) O portie de aripioare cu care o sa-ti rasfeti familia, o reteta pe care cu siguranta o s-o […]

Print Friendly, PDF & Email
Pizza cu ton si galbiori

Pizza cu ton si galbiori

De-a lungul timpului am testat fel de fel de retete de pizz de casa, schimband aluatul, modul de coacere sau umplutura. Reteta de fata a fost, dupa gustul meu, cea mai reusita! Modul de coacere […]

Print Friendly, PDF & Email
Chiftelute manastiresti

Chiftelute manastiresti

C-or fi, or’ n-or fi manastiresti aceste chiftelute, da’ ce stiu eu sigur e ca noua ne-au prins tare bine azi la pranz 🙂 Le poti consuma alaturi de garnitura sau salata, noi le-am mancat […]

Print Friendly, PDF & Email