Pulpe de pui pe sare





ceva simplu si bun
rapid si cu efort minim:d

asezi intr-o tava sare mare,grunjoasa.
deasupra pui folie de aluminiu
intr-un castron asezi pulpele peste care torni putin ulei,prasari sare si piper si o lingura de mustar
le ungi bine si le asezi peste folia din tava
tai cativa catei de usturoi feliute ,arunci iute peste ele cateva foi de dafin si
bagi la cuptor la focul incins pentru aproximativ o ora(depinde de cuptor.)
devin extrem de fragede si gustoase!
pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

3 Comentarii


  1. Multumesc!O incerc,promit!


  2. Arata foooarte bine,si nu e greu de facut!
    Felicitari pentru bloguri!


  3. multumesc Carmen!
    pup.o zi frumoasa!
    Hristos s-a inaltat!

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Chiftelute manastiresti

Chiftelute manastiresti

C-or fi, or’ n-or fi manastiresti aceste chiftelute, da’ ce stiu eu sigur e ca noua ne-au prins tare bine azi la pranz 🙂 Le poti consuma alaturi de garnitura sau salata, noi le-am mancat […]

Print Friendly, PDF & Email
Piftie de porc/ Racituri de porc

Piftie de porc/ Racituri de porc

Prima mea piftie 🙂 Pana acum facea sotul sau ne trimitea mama soacra, de data asta am ales s-o fac eu, fix pe gustul meu! Gust care s-a dovedit a fi si pe placul copiilor […]

Print Friendly, PDF & Email
Chiftelute cu ton Eva

Chiftelute cu ton Eva

    E prima oara cand mananc, cand fac, chiftelute cu ton. Niciodata nu m-am gandit c-ar putea fi atat de bune si-atat de bine primite de toti ai casei! Desi noi le-am servit calde, […]

Print Friendly, PDF & Email
Orez integral cu sardine

Orez integral cu sardine

Caietul meu cu retete aduna tot ce e mai bun si mai sanatos Azi o sa va prezint o reteta semnata – Chef Liviu Balint 😉 Stiai ca orezul, cel mai popular tip de cereale […]

Print Friendly, PDF & Email