Pulpe dezosate la cuptor, cu smantana si cascaval

Nu am mancat niciodata ceva mai bun! Cel putin la capitolul retete de pui 🙂

Mona mea a luat prima gura si nu contenea sa mormaie:

– Mmmmmm, mmmmmm, mmmmm! :))) Nu-mi da paine ca nu-i stric gustul!

:)))
E drept ca lumina din bucatarie, noaptea, nu ma ajuta la poze, dar sper totusi sa va conving ca merita incercata reteta asta 😉

pulpe-de-pui-cu-cascaval

 

Ingrediente Pulpe dezosate la cuptor, cu smantana si cascaval

  • o caserola pulpe de pui dezosate (au fost 6 pulpe) – puteti folosi si piept de pui
  • 80 g smantana
  • 4 catei usturoi
  • 80 g cascaval
  • sare
  • piper
  • sos de soia
  • o lingura parmezan ras
  • unt

pulpe-cu-cascaval[preparare title=”Mod de preparare Pulpe dezosate la cuptor, cu smantana si cascaval „]

  1. Spala bine pulpele de pui si usuca-le cu un servet.
  2. Unge un vas termorezistent (prevazut cu capac) cu unt.
  3. Stropeste pulpele cu sos de soia si aseaza-le-n vas.
  4. Piseaza usturoiul si amesteca-l cu smantana si sare dupa gust.
  5. Toarna amestecul peste pulpe si unge-le bine.
  6. Pune capacul vasului si introdu-l in cuptorul preincalzit pentru o ora, la 180-200 grade.
  7. Scoate vasul din cuptor, fereste-i capacul, scurge excesul de lichid (mai lasa si pulpele, la pieptul de pui nu stiu daca e nevoie) lasand cam de-un deget din inaltimea vasului.
  8. Presara cascavalul ras amestecat cu parmezan si reintrodu vasul la cuptor.
  9. Lasa pana ce preparatul se rumeneste frumos.
  10. Pofta buna!

[/preparare]

DSC_2267

pulpe-cu-cascaval-2

DSC_2251

 

DSC_2253

Sursa de inspiratie

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

7 Comentarii


  1. Are toate ingredientele preferate de întreaga familie! Nu poate fi decât delicios atât gustul cât și aspectul!


  2. Arata senzational rezultatul final. Nu m-as fi gandit niciodata sa introduc smantana intr-o reteta cu pui la cuptor. De obicei noi preferam retetele mai simple.


  3. Eu am trantit si fro doua oua batute si ierburi verzi in smantana aia! MMMMMMM e putin spus

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Chiftelute manastiresti

Chiftelute manastiresti

C-or fi, or’ n-or fi manastiresti aceste chiftelute, da’ ce stiu eu sigur e ca noua ne-au prins tare bine azi la pranz 🙂 Le poti consuma alaturi de garnitura sau salata, noi le-am mancat […]

Print Friendly, PDF & Email
Piftie de porc/ Racituri de porc

Piftie de porc/ Racituri de porc

Prima mea piftie 🙂 Pana acum facea sotul sau ne trimitea mama soacra, de data asta am ales s-o fac eu, fix pe gustul meu! Gust care s-a dovedit a fi si pe placul copiilor […]

Print Friendly, PDF & Email
Chiftelute cu ton Eva

Chiftelute cu ton Eva

    E prima oara cand mananc, cand fac, chiftelute cu ton. Niciodata nu m-am gandit c-ar putea fi atat de bune si-atat de bine primite de toti ai casei! Desi noi le-am servit calde, […]

Print Friendly, PDF & Email
Orez integral cu sardine

Orez integral cu sardine

Caietul meu cu retete aduna tot ce e mai bun si mai sanatos Azi o sa va prezint o reteta semnata – Chef Liviu Balint 😉 Stiai ca orezul, cel mai popular tip de cereale […]

Print Friendly, PDF & Email