Pulpe dezosate la cuptor, cu smantana si cascaval

Nu am mancat niciodata ceva mai bun! Cel putin la capitolul retete de pui 🙂

Mona mea a luat prima gura si nu contenea sa mormaie:

– Mmmmmm, mmmmmm, mmmmm! :))) Nu-mi da paine ca nu-i stric gustul!

:)))
E drept ca lumina din bucatarie, noaptea, nu ma ajuta la poze, dar sper totusi sa va conving ca merita incercata reteta asta 😉

pulpe-de-pui-cu-cascaval

 

Ingrediente Pulpe dezosate la cuptor, cu smantana si cascaval

  • o caserola pulpe de pui dezosate (au fost 6 pulpe) – puteti folosi si piept de pui
  • 80 g smantana
  • 4 catei usturoi
  • 80 g cascaval
  • sare
  • piper
  • sos de soia
  • o lingura parmezan ras
  • unt

pulpe-cu-cascaval[preparare title=”Mod de preparare Pulpe dezosate la cuptor, cu smantana si cascaval „]

  1. Spala bine pulpele de pui si usuca-le cu un servet.
  2. Unge un vas termorezistent (prevazut cu capac) cu unt.
  3. Stropeste pulpele cu sos de soia si aseaza-le-n vas.
  4. Piseaza usturoiul si amesteca-l cu smantana si sare dupa gust.
  5. Toarna amestecul peste pulpe si unge-le bine.
  6. Pune capacul vasului si introdu-l in cuptorul preincalzit pentru o ora, la 180-200 grade.
  7. Scoate vasul din cuptor, fereste-i capacul, scurge excesul de lichid (mai lasa si pulpele, la pieptul de pui nu stiu daca e nevoie) lasand cam de-un deget din inaltimea vasului.
  8. Presara cascavalul ras amestecat cu parmezan si reintrodu vasul la cuptor.
  9. Lasa pana ce preparatul se rumeneste frumos.
  10. Pofta buna!

[/preparare]

DSC_2267

pulpe-cu-cascaval-2

DSC_2251

 

DSC_2253

Sursa de inspiratie

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

7 Comentarii


  1. Are toate ingredientele preferate de întreaga familie! Nu poate fi decât delicios atât gustul cât și aspectul!


  2. Arata senzational rezultatul final. Nu m-as fi gandit niciodata sa introduc smantana intr-o reteta cu pui la cuptor. De obicei noi preferam retetele mai simple.


  3. Eu am trantit si fro doua oua batute si ierburi verzi in smantana aia! MMMMMMM e putin spus

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 
 
 
Paste cu ton si parmezan

Paste cu ton si parmezan

Paste cu ton si parmezan – Mai simplu de-atat? Nu prea se poate. Un deliciu care-a fost pe placul intregii familii! Nu sunt necesare prea multe ingrediente, da’ cele pe care le pui, sa le […]

Print Friendly, PDF & Email
Aripioare la cuptor

Aripioare la cuptor

In timp ce manca, stiti ce-a zis fiu-miu? -Eu de fapt le-as putea manca pe toate, dar stiu ca trebuie sa mancati si voi, asa ca ma opresc…:)))) Delicioase!!! Am gasit reteta dand pe google […]

Print Friendly, PDF & Email
Carnati Maestro cu cartofi la tigaie

Carnati Maestro cu cartofi la tigaie

Carnati Maestro cu cartofi la tigaie Un pranz rapid? Te-nvat eu sa faci. Stiu, nu doar rapid te intereseaza ci si sanatos si bun. N-o fi prajeala tocmai sanatoasa, dar nici nu pregatim des si-n […]

Print Friendly, PDF & Email
Escalop de vita la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Escalop de vita la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Azi am gatit escalop de vita la Multicooker Crock-Pot Express. Dar, nu in mod traditional, intr-un mod care m-a surprins placut si pe mine, cu un aparat care prepara mese gustoase cat ai zice Crock-Pot! […]

Print Friendly, PDF & Email