salata-calda-cu-maioneza

salata-calda-cu-maioneza

Salata calda cu maioneza

O reteta foarte simpla, consistenta,rapida., de salata calda cu maioneza.

salata-calda-cu-maioneza

salata-calda-cu-maioneza

 

Ingredients

  • 6-7 cartofi
  • 200 gr cabanos
  • un ou
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 2 oua fierte
  • o lingurita mustar

Mod de preparare reteta Salata calda cu maioneza

Directions

  1. Pune cartofii, curatati,spalati si taiati in 4 la fiert in apa cu sare
  2. Intre timp taie cabanosul bucatele mici si rumeneste-le usor in ulei incins.
  3. Scurge de ulei si lasa la racit.
  4. Ouale fierte taie-le in patru.
  5. Prepara o maioneza rapida, cu blenderul, dintr-un ou, 200 ml ulei, o lingurita mustar si sare.
  6. Cand sunt fierti cartofii scurge-i de apa, lasa-i 5 minute sa se racoreasca, adauga cabanosul si maioneza, putin piper si omogenizeaza usor.
  7. Pune si ouale taiate si pofta buna!

 

Comentarii prin FaceBook

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Oua umplute, in sos

Oua umplute, in sos

Nu-mi placeau ouale umplute. 🙂 Mi se pareau ok doar pregatite pe loc, aspectul ce-l capatau dupa „odihna”la frigider taindu-mi orice pofta 😀 In sos? O nebunie! Au avut mare trecere si, avand noroc de […]

Rulada aperitiv cu sunca si branza

Rulada aperitiv cu sunca si branza

Pentru un platou cu aperitive sau pur si simplu cand vrei un mic dejun frumos si bun pentru ai tai, o rulada aperitiv e o alegere excelenta. Pufoasa, gustoasa si consistenta, o poti servi musafirilor […]

Snitel cu mustar si sos de soia

Snitel cu mustar si sos de soia

Iubim snitelele, atat de porc cat si de pui. Iar daca le mai dam si-aroma de mustar, sos de soia si usturoi, dispar de cum le scot din tigaie! Din care tigaie? Ati ghicit! – […]

Chiftele de post cu ciuperci

Chiftele de post cu ciuperci

Mod de preparare Chiftele de post cu ciuperci: Pune la fiert cartofii si morcovul in apa rece (cu tot cu coaja). Cand sunt fierti scurge-i si trece-i rapid sub un jet de apa rece apoi curata-i de coaja […]