Salata de icre

Salata de icre

 

Ingrediente

  • 80 gr icre hering
  • 50 gr gris
  • 200 ml apa
  • o ceapa
  • 250 ml ulei
  • o lingurita otet
  • o lingurita zeama lamaie

Mod de preparare

Grisul il fierbem in apa , amestecand mereu pana ce se dezlipeste de pe peretii vasului.
Racim bine apoi il amestecam cu icrele.
Bagam mixerul si incepem sa adaugam in fir subtire, uleiul.
Spre final adaugam ceapa tocata marunt, otetul si zeama de lamaie.

Tipsuri

  • 1din cand in cand adaugam cate o lingura de apa minerala

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

Un comentariu

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 
 
 
Paine pufoasa, fara gluten

Paine pufoasa, fara gluten

Cu totii stim ca vindecarea multor probleme de sanatate incepe cu alimentatia. Si daca nu vindecarea, macar tinerea sub control a bolii, incepe cu eliminarea produselor care mentin sau intensifica inflamatia. Cum ar fi – […]

Print Friendly, PDF & Email
Burger – pregatit acasa

Burger – pregatit acasa

Intr-o zi fiica-mea a mancat doi burgeri, fara sa respire. La final a zis: – Mama, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, sa ne mai poti face! Ce compliment mai mare poti astepta? 🙂 Sincer, n-am mancat […]

Print Friendly, PDF & Email
Rulada aperitiv cu spanac

Rulada aperitiv cu spanac

Atat de versatile, ruladele aperitiv pot avea in compozitia blatului diverse ingrediente care sa influenteze gustul si culoarea rezultatului final. De data asta eu am ales spanacul. Simplu de facut, usoara si consistenta, de succes […]

Print Friendly, PDF & Email
Tartine cu salata de oua

Tartine cu salata de oua

Ce sa zic? Un mic dejun delicios, o combinatie pe care n-o mai testasem pana acum. O poti servi cu succes si pe platouri cu apertive. Pe placul tuturor! O salata de oua fierte cu […]

Print Friendly, PDF & Email