Salata de icre

Salata de icre

 

Ingrediente

  • 80 gr icre hering
  • 50 gr gris
  • 200 ml apa
  • o ceapa
  • 250 ml ulei
  • o lingurita otet
  • o lingurita zeama lamaie

Mod de preparare

Grisul il fierbem in apa , amestecand mereu pana ce se dezlipeste de pe peretii vasului.
Racim bine apoi il amestecam cu icrele.
Bagam mixerul si incepem sa adaugam in fir subtire, uleiul.
Spre final adaugam ceapa tocata marunt, otetul si zeama de lamaie.

Tipsuri

  • 1din cand in cand adaugam cate o lingura de apa minerala

 
loading...

Comentarii prin FaceBook

Un comentariu

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Oua umplute, in sos

Oua umplute, in sos

Nu-mi placeau ouale umplute. 🙂 Mi se pareau ok doar pregatite pe loc, aspectul ce-l capatau dupa „odihna”la frigider taindu-mi orice pofta 😀 In sos? O nebunie! Au avut mare trecere si, avand noroc de […]

Rulada aperitiv cu sunca si branza

Rulada aperitiv cu sunca si branza

Pentru un platou cu aperitive sau pur si simplu cand vrei un mic dejun frumos si bun pentru ai tai, o rulada aperitiv e o alegere excelenta. Pufoasa, gustoasa si consistenta, o poti servi musafirilor […]

Snitel cu mustar si sos de soia

Snitel cu mustar si sos de soia

Iubim snitelele, atat de porc cat si de pui. Iar daca le mai dam si-aroma de mustar, sos de soia si usturoi, dispar de cum le scot din tigaie! Din care tigaie? Ati ghicit! – […]

Chiftele de post cu ciuperci

Chiftele de post cu ciuperci

Mod de preparare Chiftele de post cu ciuperci: Pune la fiert cartofii si morcovul in apa rece (cu tot cu coaja). Cand sunt fierti scurge-i si trece-i rapid sub un jet de apa rece apoi curata-i de coaja […]