Salata de ţelină cu măr şi nucă

Salata de ţelină cu măr şi nucă

Gata în maxim 10 minute! O bunătate! Eu nu m-am săturat că a trebuit să împart cu Mona :))

Ingrediente
o telină potrivită ca mărime
un măr
o mână nuci tocate
sare
2 linguri ulei măsline
2 linguri zeamă lămâie
pătrunjel verde

Speli ţelina şi mărul, le cureţi coajă şi le tai bastonaşe.
Nuca o toci grosier pe un fund de lemn.
Pui în bol cele trei ingrediente si prepari un dresing din zeama de lămâie, uleiul de măsline şi sare, pe care-l adaugi peste.
Adaugi pătrunjelul tocat şi amesteci uşor.
Păstrezi la rece până la servire.
Noi am servit-o pe loc.
Sursa

Conde
Conde
 
Tags:

Comentarii prin FaceBook

4 Comentarii


  1. Foarte bun si mai ales revigorant!


  2. Minunata si sanatoasa!!


  3. Intr-adevar marul ii da un gust excelent!


  4. N-am incercat inca dar…..sa vedem, poate gasesc ceva telina p-aici 🙂

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Salata de sfecla rosie cu hrean

Salata de sfecla rosie cu hrean

Nu exista sarbatoare cu bucate multe pe masa, din care romanului sa-i lipseasca salata de sfecla cu hrean. Apetisanta, sanatoasa, aromata, picanta, merge combinata cu atat de multe preparate incat eu o fac des chiar […]

Salata cu telemea si oua

Salata cu telemea si oua

V-am povestit la reteta de tarta cu mere despre Salad Chef, de la iTeleShop, asa-i? Continuam testarea si incercam…o reteta salata! Si ca sa nu fie o salata simpla, pe langa legume adaugam telemea, sunca […]

salata-calda-cu-maioneza

Salata calda cu maioneza

O reteta foarte simpla, consistenta,rapida., de salata calda cu maioneza.   Mod de preparare reteta Salata calda cu maioneza Print PDF Share this post:TwitterFacebookGoogle+PinterestLinkedinEmail

Salată de vinete cu ardei şi ciuperci

Salată de vinete cu ardei şi ciuperci

3 vinete potrivit de mari o ceapa 150 gr ciuperci din conservă 2 ardei copţi (unul roşu, unul galben) maioneză dintr-un ou şi 200 ml ulei sare piper praf de usturoi o linguriţă unt   […]