zurli

Sanatate cu Remedia

Ce facem noi cand diverse afectiuni ne dau tarcoale, oasele sunt in crestere si imunitatea nitel scazuta?

Prevenim.

Ce facem cand boala s-a instalat, simptomele ne necajesc si ne strica planurile?

Tratam.

Pentru aceasta noi avem un aliat in Laboratoarele Remedia, care de fiecare data au solutii pentru aproape tot ceea ce avem nevoie.

Nu, nu suntem noi medici si vizita la acestia trebuie sa fie primul pas catre vindecare si prevenire, insa neavand boli grave, dureri mari, ne oprim intai la tratamente naturiste, evitand intoxicarea ficatului si afectarea altor organe.

Ce folosesc eu recent, ce dau copiilor, va scriu in urmatoarele randuri.

Pentru problemele de tranzit intenstinal cu care ma confrunt din cauza unei boli autoimune, am ales sa incerc Aloe Vera Gel.

Pentru a preveni balonarea si a ajuta sistemul digestiv, am ales Anghinarea.

Am mers pe o cura de 3 luni cu ambele, cu rezultate vizibile in timp – produsele naturiste nu-si fac efectul la fel de rapid ca celelalte medicamente.

Aloe Vera Gel, pe langa necesitatile mele, m-a ajutat in multe privinte, fiind detoxifiant, antiviral, antibacterian, antifungic, anti-inflamator, tonic general.

Pentru copii, tot pentru o cura de 3 luni, am administrat calciu de stridii, fiind o sursă naturală de calciu uşor asimilabil si Omega 3, care are efecte pozitive asupra functiilor creierului (memoria si atentia).

Ca un offtopic in ce priveste remediile mentionate, de foarte mult timp folosim crema Crema Cicatrizanta de la Remedia, pe care o utilizam ori de cate ori se adapteaza nevoilor noastre. E minunata! Am devenit dependenti de ea!

Ajută la reducerea cicatricilor, inflamațiilor cutanate și a leziunilor apărute după expunerea la radiații ultraviolete, la ameliorarea mucoaselor iritate, a rănilor, arsurilor şi a excoriaţiilor uşoare.

 

Ca rontaim mereu Vitamina C, c-am administrat Imunorem sau ca imi indulcesc cafeaua cu pliculetele Green Sugar, sunt alte decizii personale in care am ales acelasi aliat, aliat care ne spune:

„Credem in puterea vindecatoare a naturii, in performanta si inovatie fara sa uitam traditia din care ne tragem radacinile. Ne-am propus sa transformam in realitate finalul povestilor: “si au trait fericiti pana la adanci batraneti!”” – Laboratoarele Remedia

Sa fiti sanatosi!

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Gaşca Zurli prezintă spectacolul „Mulțumesc, Moş Crăciun!”

Gaşca Zurli prezintă spectacolul „Mulțumesc, Moş Crăciun!”

Gașca Zurli prezintă , în premieră, spectacolul „Mulțumesc, Moș Crăciun!”, pe data de 9 decembrie, de la ora 11:00, la Circul Globus din București. Orice scrisoare pentru Moş Crăciun ar trebui să înceapă cu “Mulțumesc, […]

Print Friendly, PDF & Email
Haideți, cu mic, cu mare, să facem școala sclipitoare!

Haideți, cu mic, cu mare, să facem școala sclipitoare!

  Necesarul de produse de curățenie pentru un an întreg! Asta garantează brandul ASEVI instituţiei de învăţământ câştigătoare. Pons Quimicas, care a creat produsele Asevi, are sediul în inima Spaniei și de peste 50 de […]

Print Friendly, PDF & Email
Gasca Zurli pleaca in turneu!

Gasca Zurli pleaca in turneu!

Pe 3 octombrie, Gașca Zurli pleaca in turneu! Cele mai indragite personaje din Romania vor ajunge in aceasta toamna in 10 orase, cu cel mai nou spectacol al trupei – „Hai la masă!”. Gasca Zurli […]

Print Friendly, PDF & Email
Concurs Pons – Asevi

Concurs Pons – Asevi

Concurs Pons – Asevi Vrei sa fii unul dintre cei 3 fericiti castigatori ai gamei de detergenti de pardoseala ASEVI? Soluția salvatoare vine de la Pons și gama completă de Asevi detergenți pentru pardoseală. Când […]

Print Friendly, PDF & Email