Sendvis cald cu sunca, rosii si dovlecel

Azi dimineata m-am trezit tare flamanda :))), incat stiam c-un bol de lapte cu cereale nu mi-ar astampara foamea de lup :))), asa ca m-am gandit la ceva mai consistent.
sv

 

Ingrediente

  • 8 felii paine
  • 50 gr unt
  • 4 felii sunca afumata
  • 8 felii rosie
  • 8 felii dovlecel
  • 50 g cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • unt pentru uns tava

[preparare title=”Mod de preparare”]

  1. Ungi un vas termorezistent cu unt
  2. Asezi in el 4 felii de paine, unse cu putin unt
  3. Pe fiecare felie pui cate o felie de sunca afumata.
  4. Asezi pe fiecare felie de sunca cate 2 felii rosie,2 felii dovlecel. (tai dovlecelul pe lung daca vrei sa fie doar o felie)  si presari putina sare.
  5. Asezi peste fiecare cate o felie de paine si presezi usor.
  6. Bati ouale intr-un bol si pui cu lingura peste fiecare sendvis.
  7. Ce ramane torni in vas.
  8. Razi cascavalul deasupra si bagi tava la cuptor pana ce cascavalul s-a inmuiat bine si oul e preparat.

[/preparare]

Conde

sv3sv2

 

Comentarii prin FaceBook

12 Comentarii


  1. Eu mă trezesc flămând în fiecare dimineaţă, nu aşa ca tine, doar odată pe an. Cum nu mă pricep la mâncare, căci abia fac diferenţa între unt şi caşcaval 😛 :D, tot cu ciorba mă hrănesc.
    Altfel, ce ai făcut tu, arată foarte bine, cum ziceam când eram mai mic, exact cum te-am învăţat. 😀


  2. Bună idee, chiar pentru cină 😉 :-*


  3. Cine m-o fi pus sa intru aici….parca as fi primit ceva… :))))
    Nici nu-mi place cum arata! cred ca lumina e de vina:P :))))

  4. Rocsy Ciobanu says:

    Sunt grozave la orice ora din zi 🙂


  5. Asa cum zice Laura,nici mie nu-mi place si nici nu’s de dieta cu atata paine si cascaval :)))))))


  6. Minunat , dar fara dovlecel daca se poate … sper ca n-ai mancat singura atat 🙂 , sau poate … sa-ti fie de bine , ca nu-ti cer , imi fac :))))))))

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Iahnie de fasole (de post)

Iahnie de fasole (de post)

500-600 gr fasole o ceapa mare un morcov 3 foi dafin 2-3 linguri bulion o lingurita boia dulce o lingurita cimbru uscat sare piper o lingurita zahar o legatura patrunjel verde MOD DE PREPARARE RETETA […]

Snitel cu mustar si sos de soia

Snitel cu mustar si sos de soia

Iubim snitelele, atat de porc cat si de pui. Iar daca le mai dam si-aroma de mustar, sos de soia si usturoi, dispar de cum le scot din tigaie! Din care tigaie? Ati ghicit! – […]

Ciulama de ciuperci cu smantana

Ciulama de ciuperci cu smantana

Degeaba ajungi pe meleaguri romanesti daca nu gusti o ciulama. O mancare consistenta, rapida si buna de te lingi pe degete! Daca mai si culegi ciupercile cu mana ta, legumele le iei din propria gradina, […]

Pulpe dezosate, in sos de iaurt

Pulpe dezosate, in sos de iaurt

Astazi pregatim impreuna pulpe dezosate la tigaie – o reteta extrem de gustoasa si rapida! Eu dictez, voi pregatiti :)) Sosul in care am marinat da un gust delicios si fragezeste atat de bine carnea, […]