Sendvis cald cu sunca, rosii si dovlecel

Azi dimineata m-am trezit tare flamanda :))), incat stiam c-un bol de lapte cu cereale nu mi-ar astampara foamea de lup :))), asa ca m-am gandit la ceva mai consistent.
sv

 

Ingrediente

  • 8 felii paine
  • 50 gr unt
  • 4 felii sunca afumata
  • 8 felii rosie
  • 8 felii dovlecel
  • 50 g cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • unt pentru uns tava

[preparare title=”Mod de preparare”]

  1. Ungi un vas termorezistent cu unt
  2. Asezi in el 4 felii de paine, unse cu putin unt
  3. Pe fiecare felie pui cate o felie de sunca afumata.
  4. Asezi pe fiecare felie de sunca cate 2 felii rosie,2 felii dovlecel. (tai dovlecelul pe lung daca vrei sa fie doar o felie)  si presari putina sare.
  5. Asezi peste fiecare cate o felie de paine si presezi usor.
  6. Bati ouale intr-un bol si pui cu lingura peste fiecare sendvis.
  7. Ce ramane torni in vas.
  8. Razi cascavalul deasupra si bagi tava la cuptor pana ce cascavalul s-a inmuiat bine si oul e preparat.

[/preparare]

sv3sv2

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

12 Comentarii


  1. Eu mă trezesc flămând în fiecare dimineaţă, nu aşa ca tine, doar odată pe an. Cum nu mă pricep la mâncare, căci abia fac diferenţa între unt şi caşcaval 😛 :D, tot cu ciorba mă hrănesc.
    Altfel, ce ai făcut tu, arată foarte bine, cum ziceam când eram mai mic, exact cum te-am învăţat. 😀


  2. Bună idee, chiar pentru cină 😉 :-*


  3. Cine m-o fi pus sa intru aici….parca as fi primit ceva… :))))
    Nici nu-mi place cum arata! cred ca lumina e de vina:P :))))

  4. Rocsy Ciobanu says:

    Sunt grozave la orice ora din zi 🙂


  5. Asa cum zice Laura,nici mie nu-mi place si nici nu’s de dieta cu atata paine si cascaval :)))))))


  6. Minunat , dar fara dovlecel daca se poate … sper ca n-ai mancat singura atat 🙂 , sau poate … sa-ti fie de bine , ca nu-ti cer , imi fac :))))))))

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Orez integral cu sardine

Orez integral cu sardine

Caietul meu cu retete aduna tot ce e mai bun si mai sanatos Azi o sa va prezint o reteta semnata – Chef Liviu Balint 😉 Stiai ca orezul, cel mai popular tip de cereale […]

Print Friendly, PDF & Email
Perisoare in sos de smantana

Perisoare in sos de smantana

Cand pregatesc o reteta buna de mancare, uneori scriu reteta chiar si pentru mine :)), asa ca-ntr-un caiet de viitor, sa stiu ce sa mai gatesc cand sunt in pana de inspiratie. Asa se intampla […]

Print Friendly, PDF & Email
Mancare de mazare cu pui

Mancare de mazare cu pui

Rapida si buna, aceasta mancare de mazare cu pui constituie un pranz pe cat de simplu de facut, pe-atat de constistent si bun. Stiti voi fraza aia – bun, de te lingi pe degete!   […]

Print Friendly, PDF & Email
Ficatei de pui cu sos

Ficatei de pui cu sos

Iubesc ficateii de pui indiferent in ce mod i-as pregati – ficatei prajiti, ficatei la gratar sau ficatei cu sos, dar…parca cel mai mult prefer ultima varianta. Poate pentru ca poti combina arome, poti reincalzi […]

Print Friendly, PDF & Email