Snitel cu mustar si sos de soia

Snitel cu mustar si sos de soia

Iubim snitelele, atat de porc cat si de pui.

Iar daca le mai dam si-aroma de mustar, sos de soia si usturoi, dispar de cum le scot din tigaie!

Din care tigaie? Ati ghicit! – Regis Stone

Prajite frumos, unform, patrunse bine de mai nu-i nevoie sa musti din ele :)), ca se rup tare usor, asa de fragede sunt 😉

snitel

Ingrediente Snitel cu mustar si sos de soia

  • 800 g carne de porc (pulpa sau cotlet)
  • o lingura si 1/2 mustar
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 catei usturoi
  • 100 ml smantana fermentata
  • 3 oua
  • 100 g faina alba
  • 250-300 ml lapte
  • pesmet
  • sare
  • ulei

snitel-2

Mod de preparare Snitel cu mustar si sos de soia

Portioneza carnea in felii pe care le bati usor cu ciocanul pentru carne.

Amesteca intr-un bol mustarul cu usturoiul pisat si sosul de soia.

Unge bucatile de carne cu amestecul obtinut.

Da la rece pentru jumatate de ora.

Bate bine ouale cu o furculita.  Pune faina, putin cate putin si omogenizeaza.

Subtiaza amestecul cu smantana pe care-o adaugi treptat.

Toarna lapte, putin cate putin,  amestecand continuu, pana obtii o compozitie cu consistenta asemanatoare unei smantani. Potriveste gustul de sare.

Pune ulei in tigaie si lasa-l sa se infierbante.

Trece bucatile de carne prin amestecul cu oua apoi prin pesmet si prajeste-le pe ambele parti in tigaia Regis Stone, pana se rumenesc frumos.

Schimba uleiul dupa fiecare transa de snitele.

Serveste-le calde cu piure, orez sau salate, sau reci, ca aperitiv.

Avantajele tigailor Regis Stone:

• Invelis antiaderent cu efect de piatra incinsa
• Rezistenta la zgarieturi – invelis de 4 mm grosime
• Carcasa din aluminiu forjat
• Inductie superioara a caldurii
• Baza din otel inoxidabil
• Distributie uniforma a caldurii
• Usor de curatat
• Nu necesita adaugare de ulei/ grasimi suplimentare
• Finisaj rustic
• Maner bine fixat – nu se va rasuci
• Ideal pentru a se folosite pe plita cu gaz, cu inductie, electrica si ceramica

1a

2a

3a4a

 

 

 

Comentarii prin FaceBook

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Chiftele de post cu ciuperci

Chiftele de post cu ciuperci

Mod de preparare Chiftele de post cu ciuperci: Pune la fiert cartofii si morcovul in apa rece (cu tot cu coaja). Cand sunt fierti scurge-i si trece-i rapid sub un jet de apa rece apoi curata-i de coaja […]

Chec sarat, cu oua de prepelita

Chec sarat, cu oua de prepelita

Sincer ma-ntreb – de ce nu fac mai des? Cu oua de prepelita, cu oua de gaina, cu orice tip de mezel sau branza, intotdeauna e un deliciu pentru care primesc laude 🙂 Dar asta, […]

Melci din foietaj cu cabanos si cascaval

Melci din foietaj cu cabanos si cascaval

4 ingrediente pentru un super-rapid aperitiv sau mic dejun. Bineinteles ca umplutura este extrem de adaptabila, dar eu astazi asa am ales sa le fac, simple. 🙂 [preparare title=”Mod de preparare”] Scoate foaia de aluat […]

Cornuri sarate, cu branza

Cornuri sarate, cu branza

Mod de preparare Cornuri sarate cu branza:Dizolva drojdia in apa calduta. Adauga 100 gr faina, omogenizeaza si lasa 10 minute la loc cald.
Intr-un bol pune restul de faina, uleiul, oul, sarea si zaharul, adauga amestecul cu drojdie si omogeneazeaza.
Adauga treptat laptele caldut […]