Snitel-de-pui

Snitel-de-pui

Snitel de pui in crusta de fulgi de porumb

Ingrediente Snitel de pui

  • un piept mare de pui
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • faina alba
  • 1/4 lingurita boia ardei
  • 4 catei usturoi
  • 100 gr fulgi porumb
  • ulei

Pieptul de pui se dezoseaza si se portioneaza ca pentru snitele (daca aveti dezosat e si mai bine)
Bucatile se bat usor cu ciocanul pentru carne.
Se aseaza pe o farfurie, se sareaza, se pipereaza si se presara apoi boia si se ung cu usturoiul pisat.
Se lasa jumatate de ora.
Se pregatesc:
-o farfurie cu faina alba, un bol in care am batut timp de 3 minute ouale cu  o lingura de apa si o farfurie cu fulgii de porumb faramati bine.
Eu i-am lasat intr-o punga si am batut usor cu ciocanul de carne pana s-au faramat majoritatea (nu faceti pudra 🙂 )
Incingem ulei intr-o tigaie.

Luam fiecare bucata, o dam bine prin faina, apoi prin oul batut apoi prin fulgii de porumb.
Plonjam bucatile in uleiul incins si rumenim frumos pe ambele parti.
Merg bine cu piure, orez si salata , ca aperitiv sau cu sosuri.

 
loading...

Comentarii prin FaceBook

7 Comentarii


  1. Ma incanti pe zi ce trece cu prezentarile tale .De preparate nu mai zic nimic ca mai incantat demult.
    O seara frumoasa!


  2. Medi, esti amabila de nu se poate.
    Multumesc frumos.
    Pup si seara frumoasa si tie.


  3. si mie imi plac cu fulgi de porumb,sunt mai crocante!dar vad ca te-ai lasat de fix pixuri:))) weekend placut


  4. Miti:)))
    uf si mie imi place TOT!:))) dar Danut nu a mancat „ca are punctele alea albe :))
    Imi dau demisia:)))

    Mihule >:D<


  5. atata papa bun, eu nu mai fac fata … ma duc sa plang.mananc si plang 🙁


  6. :)))
    Neatza, Cris.
    Zi faina!

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Oua umplute, in sos

Oua umplute, in sos

Nu-mi placeau ouale umplute. 🙂 Mi se pareau ok doar pregatite pe loc, aspectul ce-l capatau dupa „odihna”la frigider taindu-mi orice pofta 😀 In sos? O nebunie! Au avut mare trecere si, avand noroc de […]

Rulada aperitiv cu sunca si branza

Rulada aperitiv cu sunca si branza

Pentru un platou cu aperitive sau pur si simplu cand vrei un mic dejun frumos si bun pentru ai tai, o rulada aperitiv e o alegere excelenta. Pufoasa, gustoasa si consistenta, o poti servi musafirilor […]

Snitel cu mustar si sos de soia

Snitel cu mustar si sos de soia

Iubim snitelele, atat de porc cat si de pui. Iar daca le mai dam si-aroma de mustar, sos de soia si usturoi, dispar de cum le scot din tigaie! Din care tigaie? Ati ghicit! – […]

Chiftele de post cu ciuperci

Chiftele de post cu ciuperci

Mod de preparare Chiftele de post cu ciuperci: Pune la fiert cartofii si morcovul in apa rece (cu tot cu coaja). Cand sunt fierti scurge-i si trece-i rapid sub un jet de apa rece apoi curata-i de coaja […]