Snitel-de-pui

Snitel-de-pui

Snitel de pui in crusta de fulgi de porumb

Ingrediente Snitel de pui

  • un piept mare de pui
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • faina alba
  • 1/4 lingurita boia ardei
  • 4 catei usturoi
  • 100 gr fulgi porumb
  • ulei

Pieptul de pui se dezoseaza si se portioneaza ca pentru snitele (daca aveti dezosat e si mai bine)
Bucatile se bat usor cu ciocanul pentru carne.
Se aseaza pe o farfurie, se sareaza, se pipereaza si se presara apoi boia si se ung cu usturoiul pisat.
Se lasa jumatate de ora.
Se pregatesc:
-o farfurie cu faina alba, un bol in care am batut timp de 3 minute ouale cu  o lingura de apa si o farfurie cu fulgii de porumb faramati bine.
Eu i-am lasat intr-o punga si am batut usor cu ciocanul de carne pana s-au faramat majoritatea (nu faceti pudra 🙂 )
Incingem ulei intr-o tigaie.

Luam fiecare bucata, o dam bine prin faina, apoi prin oul batut apoi prin fulgii de porumb.
Plonjam bucatile in uleiul incins si rumenim frumos pe ambele parti.
Merg bine cu piure, orez si salata , ca aperitiv sau cu sosuri.

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

7 Comentarii


  1. Ma incanti pe zi ce trece cu prezentarile tale .De preparate nu mai zic nimic ca mai incantat demult.
    O seara frumoasa!


  2. Medi, esti amabila de nu se poate.
    Multumesc frumos.
    Pup si seara frumoasa si tie.


  3. si mie imi plac cu fulgi de porumb,sunt mai crocante!dar vad ca te-ai lasat de fix pixuri:))) weekend placut


  4. Miti:)))
    uf si mie imi place TOT!:))) dar Danut nu a mancat „ca are punctele alea albe :))
    Imi dau demisia:)))

    Mihule >:D<


  5. atata papa bun, eu nu mai fac fata … ma duc sa plang.mananc si plang 🙁


  6. :)))
    Neatza, Cris.
    Zi faina!

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 
 
 
Paine pufoasa, fara gluten

Paine pufoasa, fara gluten

Cu totii stim ca vindecarea multor probleme de sanatate incepe cu alimentatia. Si daca nu vindecarea, macar tinerea sub control a bolii, incepe cu eliminarea produselor care mentin sau intensifica inflamatia. Cum ar fi – […]

Print Friendly, PDF & Email
Burger – pregatit acasa

Burger – pregatit acasa

Intr-o zi fiica-mea a mancat doi burgeri, fara sa respire. La final a zis: – Mama, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, sa ne mai poti face! Ce compliment mai mare poti astepta? 🙂 Sincer, n-am mancat […]

Print Friendly, PDF & Email
Rulada aperitiv cu spanac

Rulada aperitiv cu spanac

Atat de versatile, ruladele aperitiv pot avea in compozitia blatului diverse ingrediente care sa influenteze gustul si culoarea rezultatului final. De data asta eu am ales spanacul. Simplu de facut, usoara si consistenta, de succes […]

Print Friendly, PDF & Email
Tartine cu salata de oua

Tartine cu salata de oua

Ce sa zic? Un mic dejun delicios, o combinatie pe care n-o mai testasem pana acum. O poti servi cu succes si pe platouri cu apertive. Pe placul tuturor! O salata de oua fierte cu […]

Print Friendly, PDF & Email