Snitel-de-pui

Snitel-de-pui

Snitel de pui in crusta de fulgi de porumb

Ingrediente Snitel de pui

  • un piept mare de pui
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • faina alba
  • 1/4 lingurita boia ardei
  • 4 catei usturoi
  • 100 gr fulgi porumb
  • ulei

Pieptul de pui se dezoseaza si se portioneaza ca pentru snitele (daca aveti dezosat e si mai bine)
Bucatile se bat usor cu ciocanul pentru carne.
Se aseaza pe o farfurie, se sareaza, se pipereaza si se presara apoi boia si se ung cu usturoiul pisat.
Se lasa jumatate de ora.
Se pregatesc:
-o farfurie cu faina alba, un bol in care am batut timp de 3 minute ouale cu  o lingura de apa si o farfurie cu fulgii de porumb faramati bine.
Eu i-am lasat intr-o punga si am batut usor cu ciocanul de carne pana s-au faramat majoritatea (nu faceti pudra 🙂 )
Incingem ulei intr-o tigaie.

Luam fiecare bucata, o dam bine prin faina, apoi prin oul batut apoi prin fulgii de porumb.
Plonjam bucatile in uleiul incins si rumenim frumos pe ambele parti.
Merg bine cu piure, orez si salata , ca aperitiv sau cu sosuri.

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

7 Comentarii


  1. Ma incanti pe zi ce trece cu prezentarile tale .De preparate nu mai zic nimic ca mai incantat demult.
    O seara frumoasa!


  2. Medi, esti amabila de nu se poate.
    Multumesc frumos.
    Pup si seara frumoasa si tie.


  3. si mie imi plac cu fulgi de porumb,sunt mai crocante!dar vad ca te-ai lasat de fix pixuri:))) weekend placut


  4. Miti:)))
    uf si mie imi place TOT!:))) dar Danut nu a mancat „ca are punctele alea albe :))
    Imi dau demisia:)))

    Mihule >:D<


  5. atata papa bun, eu nu mai fac fata … ma duc sa plang.mananc si plang 🙁


  6. :)))
    Neatza, Cris.
    Zi faina!

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Rulada aperitiv cu branza si sunca

Rulada aperitiv cu branza si sunca

Cand vedeam rulada asta aperitiv pe diverse siteuri, aveam impresia ca e ceva super-greu de facut. Nici vorba! Nici greu, nici costisitor, plus ca e extrem de versatila, te poti juca cu alte ingrediente la […]

Print Friendly, PDF & Email
Cel mai simplu mic dejun de post – Bruschete

Cel mai simplu mic dejun de post – Bruschete

Post, foame, urgenta? Fa bruschete! Ai atatea variante! Si-s atat de bune si rapide si calde! Mmmm. Ingrediente Voi stiti cam cate faceti, eu va zic ce puneti paine ulei de masline rosii ardei usturoi […]

Print Friendly, PDF & Email
Chiftelute de post

Chiftelute de post

E primul post in care incerc mai multe feluri de retete de chiftelute. Dupa cele manastiresti, au urmat astea. Mi-au placut foarte mult! Mai mult decat celelalte. Am mancat prima tigaie singura, cat erau calde. […]

Print Friendly, PDF & Email
Rosii umplute  cu mix de seminte

Rosii umplute cu mix de seminte

Usurel si bun, asa ca dupa sarbatori 🙂 Ingrediente  6 rosii mari  1 ceapă  1 morcov mic  50 g seminte de dovleac si seminte de floarea soarelui  50g seminte de […]

Print Friendly, PDF & Email