Tarta cu afine si branzica Delaco

Tarta cu afine si branzica Delaco

Ingrediente

Crusta

  • 100 gr biscuiti
  • 50 gr unt

Umplutura

  • o cutie Miez de Lapte Delaco (BRANZA CALCICA)
  • 2 oua
  • 100 gr smantana
  • o lingurita coaja rasa lamaie
  • 3-4 linguri zahar pudra
  • un plic zahar vanilat

In plus

  • 200 gr dulceata de afine
  • o lingura zeama lamaie

Untul se topeste intr-o craticioara.Se racoreste si se toarna peste biscuitii macinati .Se framanta cu mana si se omogenizeaza.
Se ia o forma de tarta cu diametrul de baza de 18 cm si se tapeteaza fundul cu acest amestec ridicand usor si pe peretii vasului.
Se baga tava la frigider penrtru 10 minute, timp in care preparam umplutura.
Preincalzim cuptorul.
Punem intr-un bol Branza calcica Delaco (225 gr) impreuna cu smantana, zaharul, zaharul pudra si coaja rasa. Adaugam si ouale, unul cate unul, mixand dupa fiecare.
Scoatem tava de la frigider , turnam amestecul si-apoi o introducem in cuptorul preincalzit lasand-o 35 de minute la aproximativ 165 grade.
O scoatem, intindem dulceata de afine deasupra, stropim cu zeama de lamaie si-o introducem pentru inca 10 minute la cuptor.
O scoatem din tava cand este rece.

 
loading...

Comentarii prin FaceBook

6 Comentarii


  1. Buna de tot cheesecake-utza ta 🙂


  2. Un desert rapid si foarte bun. Pup si o saptamana frumoasa!


  3. Un desert rapid si foarte bun. Pup si o saptamana frumoasa!


  4. Un vrai délice, il doit être superbe ce dessert!

    Bisous


  5. hau-hauuuuu 😀
    … vreau si eu! 😀


  6. Imi plac mult retetele tale si sunt abonata la postari.
    Ce zici nu ai vrea sa incerci o dulceata naturala fara gelifianti sau arome artificiale?
    Intra in camara noastra si arunca o privire si daca ceva de acolo te inspira spune-mi si o adresa de livrare.
    Mult spor in continuare!

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Tort cu crema caramel

Tort cu crema caramel

Atat de simplu de facut acest tort cu crema caramel, incat e perfect atunci cand nu ai prea mult timp de stat in bucatarie la dispozitie. Eu am pregatit acest tort cadou, insa garantez c-a […]

Bougatsa – placinta cu crema de vanilie

Bougatsa – placinta cu crema de vanilie

Un desert delicios, un produs de patiserie grozav de bun de servit si cald si rece. Bougatsa – un indragit preparat grecesc , traditional, cremos si aromat, de care te indragostesti de la prima imbucatura! […]

Rulada cu crema de ciocolata

Rulada cu crema de ciocolata

Mi se parea greu sa fac rulade :). Dulci, sarate, nu-mi ieseau niciodata, se rupeau cand le rulam. Vina mea? Nici vorba! 🙂 Vina cuptorului. Daca nu ti-l coace uniform, cum sa poti rula un […]

Placinta cu branza

Placinta cu branza

Poate n-o fi cel mai cremos si dulce desert, dar cu siguranta e mult mai bun si mai sanatos si-l dau cu mai mare incredere copiilor, bunicilor si tuturor celor care-mi calca pragul. Ba mai […]