Tarta cu branza , sarata (by medi )

Tarta cu branza , sarata (by medi )

tarta-cu-branza-sarata-by-medi-52750
Ingrediente

* 4oua
* 3 linguri smantana
* 3-4 linguri faina
* o lingurita praf copt
* 150 grame telemea (eu am pus in loc aproximativ 300gr branza de vaci, sarata, amestecata cu smantana)
* 100 gr cascaval
* 200 gr cas
* putin unt
* marar
* sare
* 200 gr cabanos (sau mezel, kaizer)
* o foaie foietaj
* cateva masline

Mod de preparare

Am 3 tavi pentru  tarta, dar..parca, parca v-am mai zis:))) caaa!!!! IUBESC VASUL DE TUCI!:))))
Asa ca de data asta l-am ales pentru  a coace tarta:d.
Intr-un vas am amestecat branza de vaci, casul dat pe razatoare, faina amestecata cu praful de copt, smantana si doua oua, marar . Omogenizam bine si potrivim gustul de sare.
Cascavalul si cabanosul le taiem cubulete, respectiv felioare.
Ungem vasul cu unt, il tapetam cu foaia de foietaj, punem cascavalul si cabanosul si turnam deasupra amestecul cu smantana.
Batem cele doua oua ramase, impreuna cu putina sare si 1/2 lingurita faina si turnam deasupra.
Ornam cu masline fara samburi si introducem in cuptorul preincalzit , la foc potrivit, pana ce se rumeneste frumos.

 

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

2 Comentarii


  1. Minunat arata.
    Tu mi-ai furat reteta iar eu iti fur farfuriile si tigaia………..hahaha.
    PuP!


  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 
 
 
Humus cu avocado pregatit la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Humus cu avocado pregatit la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Cautand si citind informatii pe internet despre humus, am aflat ca prepararea lui i-o adevarata poveste si-un sir de incercari si teste pana obtii acel humus perfect,echilibrat, dupa care tanjim oricare dintre noi. Multitudinea de […]

Print Friendly, PDF & Email
Placinte cu telemea sarata

Placinte cu telemea sarata

Cum au fost aceste Placinte cu telemea sarata? Delicioase! S-au mancat toate in aceeasi zi. Le poti da si copiilor la scoala sau sa le pui in pachetul tau sau al sotului, pentru lucru 🙂 […]

Print Friendly, PDF & Email
Quiche cu ciuperci si parmezan

Quiche cu ciuperci si parmezan

O reteta grozava! Un preparat de efect si in acelasi timp destul de usor de facut. Un gust atat de bun! N-a fost niciunul din casa care sa nu zica ca-s minunate! Sunt perfecte pentru […]

Print Friendly, PDF & Email
Blini cu crema de branza, ton si lime

Blini cu crema de branza, ton si lime

Aperitivul meu preferat? Uite-l aici! 🙂 Usor, pufos, bun, cremos, cu gusturi care se completeaza PERFECT! De Anul Nou am ales sa pregatesc masa cu preparate usoare, fara porc, pui sau vita, maioneza sau alte […]

Print Friendly, PDF & Email