Tarta de post

Tarta de post

Extrem de simpla si foarte buna, tarta de post de astazi poate constitui cina dumneavoastra, mic dejun sau pachetel.

Gata pusa in tava in doar 10 minute, este o reteta rapida de post .

tarta-de-post

Ingrediente Tarta de post

  • o foaie foietaj
  • 200 gr  tofu (daca nu o vreti neaparat de post puneti cascaval)
  • 100 gr ciuperci fierte si feliate
  • o rosie
  • masline




Mod de preparare tarta de post

  1. Aseaza foaia de foietaj in tava. Strange-o usor la colturi. Rade tofu pe razatoarea cu ochiuri mari si distribuie jumatate din cantitate pe foaia din tava.
  2. Pune ciupercile feliate, masline, felii de rosii si restul de tofu deasupra.
  3. Presara putin busuioc uscat si introdu tava in cuptorul preincalzit, la foc mediu.
  4. Lasa pana ce foietajul este frumos rumenit.

 
loading...

Comentarii prin FaceBook

3 Comentarii


  1. Excelenta! Mi-ai dat o idee pentru seara de astazi!


  2. Tare buna ideea !
    Te astept cu mare drag la Campania mea de sarbatoare :http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/03/campanie-de-sarbatoare.html
    Te tzuc !

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Oua umplute, in sos

Oua umplute, in sos

Nu-mi placeau ouale umplute. 🙂 Mi se pareau ok doar pregatite pe loc, aspectul ce-l capatau dupa „odihna”la frigider taindu-mi orice pofta 😀 In sos? O nebunie! Au avut mare trecere si, avand noroc de […]

Rulada aperitiv cu sunca si branza

Rulada aperitiv cu sunca si branza

Pentru un platou cu aperitive sau pur si simplu cand vrei un mic dejun frumos si bun pentru ai tai, o rulada aperitiv e o alegere excelenta. Pufoasa, gustoasa si consistenta, o poti servi musafirilor […]

Snitel cu mustar si sos de soia

Snitel cu mustar si sos de soia

Iubim snitelele, atat de porc cat si de pui. Iar daca le mai dam si-aroma de mustar, sos de soia si usturoi, dispar de cum le scot din tigaie! Din care tigaie? Ati ghicit! – […]

Chiftele de post cu ciuperci

Chiftele de post cu ciuperci

Mod de preparare Chiftele de post cu ciuperci: Pune la fiert cartofii si morcovul in apa rece (cu tot cu coaja). Cand sunt fierti scurge-i si trece-i rapid sub un jet de apa rece apoi curata-i de coaja […]