Tarta de post

Tarta de post

Extrem de simpla si foarte buna, tarta de post de astazi poate constitui cina dumneavoastra, mic dejun sau pachetel.

Gata pusa in tava in doar 10 minute, este o reteta rapida de post .

tarta-de-post

Ingrediente Tarta de post

  • o foaie foietaj
  • 200 gr  tofu (daca nu o vreti neaparat de post puneti cascaval)
  • 100 gr ciuperci fierte si feliate
  • o rosie
  • masline




Mod de preparare tarta de post

  1. Aseaza foaia de foietaj in tava. Strange-o usor la colturi. Rade tofu pe razatoarea cu ochiuri mari si distribuie jumatate din cantitate pe foaia din tava.
  2. Pune ciupercile feliate, masline, felii de rosii si restul de tofu deasupra.
  3. Presara putin busuioc uscat si introdu tava in cuptorul preincalzit, la foc mediu.
  4. Lasa pana ce foietajul este frumos rumenit.

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

3 Comentarii


  1. Excelenta! Mi-ai dat o idee pentru seara de astazi!


  2. Tare buna ideea !
    Te astept cu mare drag la Campania mea de sarbatoare :http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/03/campanie-de-sarbatoare.html
    Te tzuc !

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 
 
 
Rulada aperitiv cu spanac

Rulada aperitiv cu spanac

Atat de versatile, ruladele aperitiv pot avea in compozitia blatului diverse ingrediente care sa influenteze gustul si culoarea rezultatului final. De data asta eu am ales spanacul. Simplu de facut, usoara si consistenta, de succes […]

Print Friendly, PDF & Email
Tartine cu salata de oua

Tartine cu salata de oua

Ce sa zic? Un mic dejun delicios, o combinatie pe care n-o mai testasem pana acum. O poti servi cu succes si pe platouri cu apertive. Pe placul tuturor! O salata de oua fierte cu […]

Print Friendly, PDF & Email
Blinii cu pasta de ton

Blinii cu pasta de ton

Bliniile, aceste dragalase si versatile mini clatite, care pot fi combinate cu atat de multe variante incat nu s-ar termina ideile :)) Pufosele si bune, s-au potrivit de minune cu pasta ce-am ales s-o pregatesc […]

Print Friendly, PDF & Email
Rulada aperitiv cu branza si sunca

Rulada aperitiv cu branza si sunca

Cand vedeam rulada asta aperitiv pe diverse siteuri, aveam impresia ca e ceva super-greu de facut. Nici vorba! Nici greu, nici costisitor, plus ca e extrem de versatila, te poti juca cu alte ingrediente la […]

Print Friendly, PDF & Email