Tarta de post

Tarta de post

Extrem de simpla si foarte buna, tarta de post de astazi poate constitui cina dumneavoastra, mic dejun sau pachetel.

Gata pusa in tava in doar 10 minute, este o reteta rapida de post .

tarta-de-post

Ingrediente Tarta de post

  • o foaie foietaj
  • 200 gr  tofu (daca nu o vreti neaparat de post puneti cascaval)
  • 100 gr ciuperci fierte si feliate
  • o rosie
  • masline




Mod de preparare tarta de post

  1. Aseaza foaia de foietaj in tava. Strange-o usor la colturi. Rade tofu pe razatoarea cu ochiuri mari si distribuie jumatate din cantitate pe foaia din tava.
  2. Pune ciupercile feliate, masline, felii de rosii si restul de tofu deasupra.
  3. Presara putin busuioc uscat si introdu tava in cuptorul preincalzit, la foc mediu.
  4. Lasa pana ce foietajul este frumos rumenit.

 

Comentarii prin FaceBook

3 Comentarii


  1. Excelenta! Mi-ai dat o idee pentru seara de astazi!


  2. Tare buna ideea !
    Te astept cu mare drag la Campania mea de sarbatoare :http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/03/campanie-de-sarbatoare.html
    Te tzuc !

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Snitel cu mustar si sos de soia

Snitel cu mustar si sos de soia

Iubim snitelele, atat de porc cat si de pui. Iar daca le mai dam si-aroma de mustar, sos de soia si usturoi, dispar de cum le scot din tigaie! Din care tigaie? Ati ghicit! – […]

Chiftele de post cu ciuperci

Chiftele de post cu ciuperci

Mod de preparare Chiftele de post cu ciuperci: Pune la fiert cartofii si morcovul in apa rece (cu tot cu coaja). Cand sunt fierti scurge-i si trece-i rapid sub un jet de apa rece apoi curata-i de coaja […]

Chec sarat, cu oua de prepelita

Chec sarat, cu oua de prepelita

Sincer ma-ntreb – de ce nu fac mai des? Cu oua de prepelita, cu oua de gaina, cu orice tip de mezel sau branza, intotdeauna e un deliciu pentru care primesc laude 🙂 Dar asta, […]

Melci din foietaj cu cabanos si cascaval

Melci din foietaj cu cabanos si cascaval

4 ingrediente pentru un super-rapid aperitiv sau mic dejun. Bineinteles ca umplutura este extrem de adaptabila, dar eu astazi asa am ales sa le fac, simple. 🙂 [preparare title=”Mod de preparare”] Scoate foaia de aluat […]