Tarta de post

Tarta de post

Extrem de simpla si foarte buna, tarta de post de astazi poate constitui cina dumneavoastra, mic dejun sau pachetel.

Gata pusa in tava in doar 10 minute, este o reteta rapida de post .

tarta-de-post

Ingrediente Tarta de post

  • o foaie foietaj
  • 200 gr  tofu (daca nu o vreti neaparat de post puneti cascaval)
  • 100 gr ciuperci fierte si feliate
  • o rosie
  • masline




Mod de preparare tarta de post

  1. Aseaza foaia de foietaj in tava. Strange-o usor la colturi. Rade tofu pe razatoarea cu ochiuri mari si distribuie jumatate din cantitate pe foaia din tava.
  2. Pune ciupercile feliate, masline, felii de rosii si restul de tofu deasupra.
  3. Presara putin busuioc uscat si introdu tava in cuptorul preincalzit, la foc mediu.
  4. Lasa pana ce foietajul este frumos rumenit.

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

3 Comentarii


  1. Excelenta! Mi-ai dat o idee pentru seara de astazi!


  2. Tare buna ideea !
    Te astept cu mare drag la Campania mea de sarbatoare :http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/03/campanie-de-sarbatoare.html
    Te tzuc !

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 
 
 
Blini cu crema de branza, ton si lime

Blini cu crema de branza, ton si lime

Aperitivul meu preferat? Uite-l aici! 🙂 Usor, pufos, bun, cremos, cu gusturi care se completeaza PERFECT! De Anul Nou am ales sa pregatesc masa cu preparate usoare, fara porc, pui sau vita, maioneza sau alte […]

Print Friendly, PDF & Email
Paine pufoasa, fara gluten

Paine pufoasa, fara gluten

Cu totii stim ca vindecarea multor probleme de sanatate incepe cu alimentatia. Si daca nu vindecarea, macar tinerea sub control a bolii, incepe cu eliminarea produselor care mentin sau intensifica inflamatia. Cum ar fi – […]

Print Friendly, PDF & Email
Burger – pregatit acasa

Burger – pregatit acasa

Burger – pregatit acasa

Print Friendly, PDF & Email
Rulada aperitiv cu spanac

Rulada aperitiv cu spanac

Atat de versatile, ruladele aperitiv pot avea in compozitia blatului diverse ingrediente care sa influenteze gustul si culoarea rezultatului final. De data asta eu am ales spanacul. Simplu de facut, usoara si consistenta, de succes […]

Print Friendly, PDF & Email