Tartine cu salata de oua

Tartine cu salata de oua

Ce sa zic? Un mic dejun delicios, o combinatie pe care n-o mai testasem pana acum. O poti servi cu succes si pe platouri cu apertive.

Pe placul tuturor!

O salata de oua fierte cu arome contrastante care s-au dovedit a se potrivi de minune!

Ou, ceapa rosie, branza? Da, suna bine 😉

Ingrediente Tartine cu salata de oua

5 oua

50 g unt

50 g branza telemea

1/2 ceapa rosie

optional – 2 felii sunca

sare (dupa gust)

piper

Fierbe ouale timp de 7-8 minute (din momentul in care apa a dat in clocot si-ai pus ouale)

Reci, decojeste-le si taie-le in doua.

Spumeaza untul amestecandu-l energic intr-un bol.

Adauga galbenusurile, paseaza-le bine si amesteca-le cu untul.

Pune telemeaua rasa pe razatoarea cu ochiuri fine, ceapa tocata marunt, marunt, albusurile tocate cubulete, sunca tocata cubulete si omogenizeaza.

Vezi daca mai e necesar sa adaugi sare.

Serveste salata pe felii de paine, cu rosii cherry asezate deasupra.

Delicios!

Sursa bucataras.ro

Print Friendly, PDF & Email
 
loading...

Comentarii prin FaceBook

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 
 
 
Blinii cu pasta de ton

Blinii cu pasta de ton

Bliniile, aceste dragalase si versatile mini clatite, care pot fi combinate cu atat de multe variante incat nu s-ar termina ideile :)) Pufosele si bune, s-au potrivit de minune cu pasta ce-am ales s-o pregatesc […]

Print Friendly, PDF & Email
Rulada aperitiv cu branza si sunca

Rulada aperitiv cu branza si sunca

Cand vedeam rulada asta aperitiv pe diverse siteuri, aveam impresia ca e ceva super-greu de facut. Nici vorba! Nici greu, nici costisitor, plus ca e extrem de versatila, te poti juca cu alte ingrediente la […]

Print Friendly, PDF & Email
Cel mai simplu mic dejun de post – Bruschete

Cel mai simplu mic dejun de post – Bruschete

Post, foame, urgenta? Fa bruschete! Ai atatea variante! Si-s atat de bune si rapide si calde! Mmmm. Ingrediente Voi stiti cam cate faceti, eu va zic ce puneti paine ulei de masline rosii ardei usturoi […]

Print Friendly, PDF & Email
Chiftelute de post

Chiftelute de post

E primul post in care incerc mai multe feluri de retete de chiftelute. Dupa cele manastiresti, au urmat astea. Mi-au placut foarte mult! Mai mult decat celelalte. Am mancat prima tigaie singura, cat erau calde. […]

Print Friendly, PDF & Email