o foaie de pandispan cu cacao(din 3-4 oua)
3 linguri lapte praf
2 linguri cacao
2 linguri gem capsuni (sau altfel)
o lingurita esenta rom
50 gr unt
in plus – nuca de cocos
Am facut zilele trecute, Arctic Roll.
Prima foaie de pandispan pe care am facut-o, desi calda s-a rulat perfect, atunci cand am desfacut-o s-o rulez pe inghetata, se rupea. Probabil am copt-o prea mult.
Asa ca am facut o alta, dar prima nu am aruncat-o.
Cu ingredientele adaugate pe langa, am facut aceste bomboane care sunt DELICIOASE. Asa de aromate si fine!
Am pus intr-un bol foaia, pe care am rupt-o bucati.
Am adaugat restul ingredientelor si , cu mana, am framantat bine amestecul.
Am format bilute pe care le-am tavalit prin nuca de cocos.
nota. daca amestecul e prea moale mai adaugati lapte praf sau nuca de cocos, daca e prea tare puneti cateva linguri de lapte rece; doar daca e cazul, mie mi-a iesit perfect compozitia.
Puteti pune in mijloc stafide sau alune.
Am dat bomboanele la rece.
foarte dragalase.de retinut cand ramane o foaie de pandispan de la tort facem bombonici.pupic
Ce bine arata 😀 si ce la tanc e reteta asta, chiar nu stiam ce sa fac cu niste resturi de pandispan. Saru-mana pentru reteta :*
Sarah, multumesc frumos.
Ralu, adapteaza cantitatile la cantitatea de pandispan pe care o ai tu. :-*
These look wonderful! A perfect little pick-me-up to keep the energy levels up on a Friday!
mniam, mniam…
super bune…aveti o rabdare…ceva….bravo voua
Excelente! 🙂 De pus pe lista retetelor pe care musai trebuie sa le incerc!
O idee minunata!!!…Super delicioase!
Imi place ideea,sigur o sa-mi fie ajutor candva!pupici!
O reteta super!Eu deja am notat-o pentru platourile de Craciun!Pupici si un weekend minunat!
cat sunt de delicate.. Pentru mine mai gasesc una ratacita?? arata minunat!
Ruth, ma bucura vizita ta. Multumesc frumos.
Multumesc frumos, fete dragi!
Sunt extrem de simplu si rapid de facut si tare bunute.