10 cartofi medii
2-3 linguri maioneză
o linguriţă rozmarin uscat
o lingurită pudră de usturoi
sare
Cureţi cartofii, îi tai în 4 sau în 6 (în funcţie de mărime) şi îi pui la fiert în apă rece.
Din momentul în care dau în clocot îi laşi 3-4 minute.
Opreşti focul, scurgi apa, îi laşi să se răcorească uşor apoi adaugi maioneza , rozmarinul şi usturoiul şi amesteci bine.
Îi răstorni intr-o tava tapetată cu hartie pentru copt şi îi bagi în cuptorul preîncalzit la aprox 190 grade.
Îi laşi până se rumenesc uşor învartindu-i dupa 15 minute.
Presari sare când opreşti focul.
Hummm…sa l’air bien délicieux!
Super idee!Cred ca au fost deliciosi!De incercat,imi placeeee!
Da, de incercat! 😉
Simplu si usor, cred ca sunt un deliciu!
Din astia „am gustat” ieri! Foarte bine arata! Pup
Servesc si eu macar unu ca mi-ai facut pofta. Pup!
Servesc si eu macar unu ca mi-ai facut pofta. Pup!
Super buni cartofii cu rozmarin !
Niciodata nu am mancat cu maioneza la cuptor…mmmm trebuie sa fie deliciu!
Foarte frumos rumeniti!
Ador cartofii cu rozmarin.
Pup!
Vai ce-mi plac…bun…foarte bun..
arat foarte bine:)