Cartofi copti cu maioneza si rozmarin - Rețete Papa Bun

mnb

Cartofi copti cu maioneza si rozmarin

1.67KVizualizări
Print Friendly, PDF & Email

10 cartofi medii
2-3 linguri maioneză
o linguriţă rozmarin uscat
o lingurită pudră de usturoi
sare

Cureţi cartofii, îi tai în 4 sau în 6 (în funcţie de mărime) şi îi pui la fiert în apă rece.
Din momentul în care dau în clocot îi laşi 3-4 minute.
Opreşti focul, scurgi apa, îi laşi să se răcorească uşor apoi adaugi maioneza , rozmarinul şi usturoiul şi amesteci bine.
Îi răstorni intr-o tava tapetată cu hartie pentru copt şi îi bagi în cuptorul preîncalzit la aprox 190 grade.
Îi laşi până se rumenesc uşor învartindu-i dupa 15 minute.
Presari sare când opreşti focul.

Te-ar putea interesa

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Comentarii prin Facebook

 

13 comentarii

Lasă un răspuns