10 cartofi medii
2-3 linguri maioneză
o linguriţă rozmarin uscat
o lingurită pudră de usturoi
sare
Cureţi cartofii, îi tai în 4 sau în 6 (în funcţie de mărime) şi îi pui la fiert în apă rece.
Din momentul în care dau în clocot îi laşi 3-4 minute.
Opreşti focul, scurgi apa, îi laşi să se răcorească uşor apoi adaugi maioneza , rozmarinul şi usturoiul şi amesteci bine.
Îi răstorni intr-o tava tapetată cu hartie pentru copt şi îi bagi în cuptorul preîncalzit la aprox 190 grade.
Îi laşi până se rumenesc uşor învartindu-i dupa 15 minute.
Presari sare când opreşti focul.
There is no ads to display, Please add some
Hummm…sa l’air bien délicieux!
Super idee!Cred ca au fost deliciosi!De incercat,imi placeeee!
Da, de incercat! 😉
Simplu si usor, cred ca sunt un deliciu!
Din astia „am gustat” ieri! Foarte bine arata! Pup
Servesc si eu macar unu ca mi-ai facut pofta. Pup!
Servesc si eu macar unu ca mi-ai facut pofta. Pup!
Super buni cartofii cu rozmarin !
Niciodata nu am mancat cu maioneza la cuptor…mmmm trebuie sa fie deliciu!
Foarte frumos rumeniti!
Ador cartofii cu rozmarin.
Pup!
Vai ce-mi plac…bun…foarte bun..
arat foarte bine:)