Chilipirul zilei - iluminatul cu LED - Rețete Papa Bun

mnb

Chilipirul zilei – iluminatul cu LED

2.08KVizualizări
0
(0)
Print Friendly, PDF & Email

Nu stiu voi, dar eu recunosc, nu aveam cunostinte prea multe despre iluminatul cu LED.
Intr-o discutie avuta cu sotul, acesta mi-a explicat cum ca iluminatul cu LED este cel mai inteligent si economic mod de iluminat actual, becurile LED avand, pe langa alte avantaje, avantajul ca emana extrem de putina caldura,  se aprind instantaneu, fara timp prealabil de incalzire si au o durata de viata mult mai mare decat becurile clasice. Becurile cu led au in general o durata de viata de 30.000 pana la 50.000 de ore, comparativ cu becurile clasice care au durata de viata de 1.000 ore.

Iluminatul cu LED

Studiile actuale au dovedit eficienta acestui tip de iluminat inclusiv asupra rezultatelor scolare ale copiilor.
Ledurile de calitate nu palpaie, nu au fluctuatii de intensitate ale luminii, lucru care ofera confort vizual si diminueaza efectele nedorite asupra vederii, fiind ideale pentru persoanele preocupate de lumina de calitate, benefica pentru sanatate.

Avand forme variate, produsele de iluminat cu becuri LED pot fi incadrate cu usurinta in decorul locuintei dumneavoastra, indiferent in ce stil ati ales sa faceti asta. Bineinteles ca mare parte dintre ele se incadreaza perfect si in spatiile exterioare, fiind realizate astfel incat sa reziste in conditii de vreme si temperaturi grele.

Singurul minus, daca i-am putea spune asa, este pretul mai ridicat fata de becurile clasice, insa daca luam in considerare cele de mai sus, zic eu ca merita.

Chilipirul-zilei.ro este unul dintre furnizorii acestor inteligente produse de actualitate, avand o gama variata, din care am selectat pentru voi cateva recomandari – clik pe denumire pentru detalii.

Pendul LED Metropolis Spiral II – sticla/LED

Lustra LED Lara I – sticla/metal

Plafoniera LED Liana II – sticla

 

Lampa LED de exterior Salina, plastic / metal, 1 bec

Lustra tip pendul LED Romao II – tesatura/otel

Aplica LED Torsion – 1 bec

Tineti aproape, stocul se reactualizeaza periodic.
Enjoy!


There is no ads to display, Please add some

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Comentarii prin Facebook

 

Lasă un răspuns

[quads id=10]