mnb

Ciuperci cu maioneza

4.39KVizualizări
5
(5)
Print Friendly, PDF & Email

Dintre toate mancarurile pe care le prepar eu, piesele de “rezistenta” sunt aceste ciuperci si clatitele banatene.

Le-as face zilnic

Ingrediente

  • 3 borcane ciuperci taiate, scurse bine
  • 2 cepe tocate marunt
  • 2 linguri ulei
  • 4-5 linguri maioneza
  • o mana de patrunjel verde, tocat
  • usturoi-5-6 catei, pisati
  • sare

 

Mod de preparare

Ceapa se caleste timp de 5minute in ulei (eu pun si putina apa). Se scurge bine si se pune intr-un bol.

Se adauga apoi ciupercile si se mai calesc 10 minute amestecand.

Se lasa la racit, se scurg si se amesteca cu maioneza, usturoi, patrunjel, sare dupa gust.

Se omogenizeaza totul.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 5

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

5 Comments

  • da, cred ca asta e “chichita” acestei salate.(eu evit cat pot prajelile asa ca adaug putina apa la calit si las pana se evapora)
    am facut-o o data fara ceapa si am pus smantana; nu i-a placut sotului, a zis c-am gresit reteta:))
    eu o fac astazi, ca mi-ai facut pofta cu salata ta. 🙂

  • n-am pus niciodata usturoi in salata asta. nici n-am prajit ceapa. am sa incerc sa o fac asa sa vad cum iese la gust. daca nu-i buna, te bat :))

    eu sunt o pasionata de ciuperci. vorba sotului, le-as pune si in prajituri :))

  • Guybrush,multumesc.
    Niciodata! -nu postez ceva ce nu-mi place, chiar daca ar fi o reteta renumita, sofisticata. Daca nu-mi place gustul raman pozele-n pc :))
    La multi ani!

Leave a Reply

19 − 7 =