mnb

Dulceata de capsuni

2.26KVizualizări
4.9
(7)



spalam capsunelele apoi le curatam de codite(eu am avut 2,300kg inainte de curatare)
am pus la fiert intr-un vas 2kg zahar si doua cani de apa
am lasat la fiert pana ce siropul a fost legat(se verifica prin proba picaturii:sau lasi sa curga ultima picatura de pe lingura,pe o farfurie si trebuie sa arate ca o perluta sau intr-un paharel cu apa,picatura sa nu se imprastie)
am adaugat capsunile
am pus apoi iar la foc si am lasat flacara la mic,am adunat mereu spuma formata, pana ce siropul a fost legat(verificat prin proba amintita)
am adaugat zeama de la o lamaie,doua linguri de rom si am inchis focul.
dupa 15minute am turnat in borcanelele curate si am pus capacele.(la desfacere se va auzi un clik)
se pastreaza in camara,
spor la treaba!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 4.9 / 5. Vote count: 7

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Lasă un răspuns

seventeen − eleven =