Cum preparam ceva ce piticii rontaie cu placere urmarind desene animate, jucandu-se, sau intr-un respiro intre ora de abecedar si matematica.?
Simplu.
Ce-i drept s-ar putea chiar si sanatos, daca foaia am face-o noi…dar de data asta..e cumparata.
Ingrediente
- foietaj
- ton
- ou
- putina sare
Decongelam foietajul la temperatura camerei.
Il intindem putin pe masa de lucru infainata si portionam cu un cutit bine ascutit, in dreptunghiuri.
In mijlocul fiecarui dreptunghi punem cate o lingurita de ton.
Ungem marginile, ce vor fi suprapuse, cu ou batut cu putina sare.
„Inchidem” pachetelele unind partile opuse (oul va constitui un lipici) le mai dam putin cu ou pe deasupra cu ajutorul unei pensule apoi le asezam in tava tapetata cu hartie pentru copt.
Le introducem la cuptor si le lasam 10 minute la foc iute pentru a permite aluatului sa creasca apoi reducem temperatura pentru o coacere uniforma.
Lasam pana sunt rumenite frumos.
Eu ador foietajul si daca mai e si cu ton e mai bine!
Imi place template-ul,stiu ca lucrezi de ceva vreme la blog,intr-un timp „erai” verde! :)!Te pup!
Bun de doua ori,si foietajul si tonul!pupici!
Flory :)))m-ai prins :)))
Greu am gasit unul sa imi placa si am lucrat si la asta si inca mai am.
Teo, bun, bun!
Mmm, o nebunie!!!Imi place mult tonul, si in combinatie cu foietajul e super bun!Pup!
Cu ton nu am incercat ..inca.Arata suuper.
Ce-mi plac foietajele. Un deliciu, se topesc in gura. Pup!
Ce-mi plac foietajele. Un deliciu, se topesc in gura. Pup!
tare bune sunt!
Tare faine!!!!pup
Mmm, si mie imi plac foarte mult!
Ţin să fiu primul care lasă un mesaj în noul format de comentarii deoarece am rezolvat problema cu răspunsul la fiecare în parte .
Zi faină !
wow! po’ sa te pup?:))))
Păi da , cu aromă de foietaj , na ! :))