duminică, septembrie 15, 2019

Frigarui de miel marinate cu aparatul FoodSaver

134Vizualizări
 
Print Friendly, PDF & Email

Ceva rapid si buuuun. Frigarui de miel.

Cel putin asa au zis piticii mei, ca-i tare, tare bun 🙂

656x544_frigarui-de-miel-438333

[ingredients title=”Ingrediente Frigarui de miel marinate cu aparatul FoodSaver “]

  • carne de miel (eu am taiat de pe o pulpa)
  • rosii cherry
  • ceapa rosie
  • ardei gras rosu
  • pentru marinada:
  • 30 ml ulei
  • 2 linguri sos de soia
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 1/3 lingurita cimbru
  • 1/3 lingurita menta uscata
  • 2 foi dafin

[/ingredients]

656x436_frigarui-de-miel-438334

[preparare title=”Mod de preparare Frigarui de miel marinate cu aparatul FoodSaver”]

  1. Pregateste carnea de miel. Tai-o bucatele numa’ bune de bagat in bete de frigarui.
  2. Pune-o in caserola pentru marinare Food Saver. Eu am pus si un ficat de miel 🙂
  3. Amesteca intr-un bol uleiul, sosul de soia, codimentele uscate si zeama de lamaie.
  4. Toarna peste carnea din caserola. Pune foile de dafin.
  5. Misca usor caserola apoi pune capacul.
  6. Roteste butonul in directia “vidare” si conecteaza caserola la aparatul de vidat Food Saver.
  7. Videaza continutul din caserola repetand operatia de trei ori.
  8. Pune caserola la rece pana pregatesti legumele.
  9. Spala rosiile, ardeiul si curata ceapa.
  10. Taie ceapa in patru si ardeiul in cuburi mari.
  11. Pregateste betele de frigarui, inmoaiele in apa (astfel nu vor absorbi sucul carnii si nici nu se vor arde). Pune tigaia gril la foc.
  12. Pune pe bete carne si legume, alternandu-le.
  13. Pune-le in tigaie si da focul la mediu.
  14. Lasa-le sa se pregateasca cate 3-4 minute pe fiecare parte.
  15. Eu am pregatit la ele un sos de smantana cu usturoi, sare si marar.
  16. Pofta buna!

[/preparare]

656x436_frigarui-de-miel-438336

656x436_frigarui-de-miel-438335

436x656_frigarui-de-miel-438337

 

Scris deGaby_D

Comentarii prin Facebook

 

Un comentariu

  • Nu de multe ori mi-au placut frigaruile. Mai mereu au fost facute in casa si poate ca nu am reusit sa le gatesc asa de bine, nici nu am avut o reteta anume. Data viitoare cand voi mai intentiona sa fac, o s-o urmez pe aceasta. Imi place aspectul celor din articol.

Lasă un răspuns