Ghiveci de legume la Multicooker - Rețete Papa Bun

Ghiveci de legume la Multicooker

1.46KVizualizări
Print Friendly, PDF & Email

Fiind miercuri, am preparat pentru pranz un ghiveci de legume, cu de toate. Danut “iubeste” asa mult legumele incat la ciorbe zice – pune-mi te rog numa apa :))))). Azi cand a vazut..a dat ochii peste cap :))). A mancat cu chiu si vai jumatate din farfurie apoi a zis – ti-as spune ceva dar o sa zici – du-te de aici mofturosule, du-te! du-te! :))).

ghiveci-de-legume-la-multicooker-322537

[ingredients title=”Ingrediente Ghiveci de legume la Multicooker”]

Cantitatile de legume se pun dupa preferinta si numarul de oameni prezenti la masa

  • eu am folosit:
  • cartofi
  • morcovi
  • ceapa
  • fasole rosie, fiarta
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • dovlecel
  • vanata
  • sare
  • piper
  • pasta de gogosar cu ardei si ceapa
  • bulion
  • boia de ardei iute
  • putin zahar
  • patrunjel verde
  • ulei

[/ingredients]

ghiveci-de-legume-la-multicooker[directions title=”Mod de preparare Ghiveci de legume la Multicooker”]

  1. Pregateste aparatul Philips Multicooker.
  2. Seteaza din meniu functia FRY, pune putin ulei la incins.
  3. Toate legumele curata-le si spala-le.
  4. Taie ceapa juliene si morcovul cubulete si pune-le in uleiul incis. Caleste-le cateva minute apoi adauga cartofii taiati in 4 si rumeneste-i usor. Adauga ardeii tocati cubulete si apa cat s-ajunga pana la jumatatea cantitatii de legume.
  5. Opreste aparatul si seteaza-l din nou, de data asta la functia STEW.
  6. Inchide capacul.
  7. Dupa 20 minute adauga dovlecelul si vanata , taiate cubulete.
  8. Dupa alte 20 minute adauga pasta de gogosar, boiaua, zaharul, sare dupa gust, bulionul si mai lasa 5 minute.
  9. Opreste aparatul si adauga patrunjel verde, tocat.

[/directions]

Te-ar putea interesa
Gaby_D
Scris deGaby_D
Sunt mămică, soție și blogger culinar și-mpartasesc în aceste pagini rețetele cu care i-am încântat pe cei dragi, păreri despre diverse produse și colaborări fel de fel cu branduri în care cred și pe care le recomand.

Comentarii prin Facebook

 

Un comentariu

Lasă un răspuns