vineri, august 23, 2019

Ghiveci de legume la Multicooker

125Vizualizări
 
Print Friendly, PDF & Email

Fiind miercuri, am preparat pentru pranz un ghiveci de legume, cu de toate. Danut “iubeste” asa mult legumele incat la ciorbe zice – pune-mi te rog numa apa :))))). Azi cand a vazut..a dat ochii peste cap :))). A mancat cu chiu si vai jumatate din farfurie apoi a zis – ti-as spune ceva dar o sa zici – du-te de aici mofturosule, du-te! du-te! :))).

ghiveci-de-legume-la-multicooker-322537

[ingredients title=”Ingrediente Ghiveci de legume la Multicooker”]

Cantitatile de legume se pun dupa preferinta si numarul de oameni prezenti la masa

  • eu am folosit:
  • cartofi
  • morcovi
  • ceapa
  • fasole rosie, fiarta
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • dovlecel
  • vanata
  • sare
  • piper
  • pasta de gogosar cu ardei si ceapa
  • bulion
  • boia de ardei iute
  • putin zahar
  • patrunjel verde
  • ulei

[/ingredients]

ghiveci-de-legume-la-multicooker[directions title=”Mod de preparare Ghiveci de legume la Multicooker”]

  1. Pregateste aparatul Philips Multicooker.
  2. Seteaza din meniu functia FRY, pune putin ulei la incins.
  3. Toate legumele curata-le si spala-le.
  4. Taie ceapa juliene si morcovul cubulete si pune-le in uleiul incis. Caleste-le cateva minute apoi adauga cartofii taiati in 4 si rumeneste-i usor. Adauga ardeii tocati cubulete si apa cat s-ajunga pana la jumatatea cantitatii de legume.
  5. Opreste aparatul si seteaza-l din nou, de data asta la functia STEW.
  6. Inchide capacul.
  7. Dupa 20 minute adauga dovlecelul si vanata , taiate cubulete.
  8. Dupa alte 20 minute adauga pasta de gogosar, boiaua, zaharul, sare dupa gust, bulionul si mai lasa 5 minute.
  9. Opreste aparatul si adauga patrunjel verde, tocat.

[/directions]

Gaby_D
Scris deGaby_D

Comentarii prin Facebook

 

Un comentariu

Lasă un răspuns